![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() Chetnie obejrze filmik jak arene robisz, ofc warlord. No moze nie teraz, ale jak bedziesz mial 80lvl i najmocniejsze potiony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() rybcia ci dzisiaj nie dał, czy okres się spóźnia? a może sylwester z jedynką? musi być powód twojej wiecznej frustracji.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Idź ty i pokaż jak to sie robi jak tak cwaniaczysz wątpię czy kiedykolwiek widziałeś wrl na oczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Montesa
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 67 Dec 31 2007, 19:49:29 CET Died at Level 69 by a lizard sentinel Dec 31 2007, 15:28:17 CET Killed at Level 70 by Krell and by a hydra Jaka szkoda botter zmarł :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki debil bez smyczy, hail polska, hail idioci
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorxen
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
|
![]() Cytuj:
Najpierw byś sprawdził jaki to typ servera a potem sie wypowiadał. Żal mi takich dzieci @Film Ogólnie spoko ale było sporo błędów taktycznych Ostatnio edytowany przez Ad3k - 01-01-2008 o 13:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie pokroju Etorica to chyba z kapusty się biorą.. Może odpowiesz mi w końcu na pytanie, cwaniaku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Widze ze dla niektórych użytkowników tego forum, gra z botem jest nieodłączną czescia tibii. Xerden, wez kup mu troche sianka na allegro i obciagnij mu lache za to ze gra z botem. Rece opadaja jak czytam posty typu "co was to obchodzi czy botuje czy nie?". Jak chce botowac, niech botuje, ale osoby z taką reputacja nie sa mile widziane na tym forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]() SUPER MASZ OSIAGNIECIA GZ : "11th Paladin who Be on top 300 experience 1st facc paladin who have Dystance Fighting 58-70 1st facc paladin who gained Level 27-36" Gratulacje.
Ostatnio edytowany przez Couranger - 01-01-2008 o 14:31. Powód: . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() Ale tak szczerze mówiąc, to zaczyna mnie w*****ać to, że w jaki temat się nie kliknie, widać spory "Etoric vs 10 forumowiczów", z których nic nie wynika. Dowalacie się do niego, że krytykuje - to jest forum, jak ktoś chce wytykać błędy innym to może. Poza tym mam dziwne wrażenie, że teraz, to już nie ma znaczenia co on napisze, tylko dla zasady trzeba go zjechać. Etoric natomiast jest na tyle dumny, że nawet jak popełni błąd, to się do niego nie przyzna, ale to jest cecha wrodzona. KOMENTUJCIE FILM A NIE KŁÓĆCIE SIĘ!!! Fajny hunt ![]()
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() używać bota i mówić o tym otwarcie, bez większego chwalenia się wynikami -okej
używać bota i się chwalić jaki to jestem kozak bo nabijam 10 leveli na dzień i jakie mam EQ bo NG ma funkcje zbierania loota-dno, a może nawet dno z łopatą
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Lidzbark Warmiński / Mexyk
Imię: Tajemniczy Kyrzanin
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 48+
Skille: 25
Poziom mag.: 43
|
![]() Idz na demony soloo prosze !! jestes master !! niee nie zabijesz demona solo... moge sie zalozyc, nawet bys nie poszedl pewnie bo dygasz i nie jestes dobry
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
Tylko uwazaj bo sufit pobielisz..omg! Co za ludzie malo sie nie zesracie ze botuje. Kazdy powie to samo:"boter","ja staminy nie ma","żkile ma suks!" Powiedzcie czy boiad za te posty dostajecie czy jak??Nie rozumiem was! @film jeszcze nie jestes obyty na demoni. Z czasem wszystko Ci przyjdzie ; ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
prawda jest taka (jak to ktos wyzej wspomnial), ze botowac sobie moze, nikt mu nie zabrania, ale jezeli juz to robi, to niech siedzi cichoo i nie wstawia filmow na forum. bo zaden boter zwlaszcza tak ostentacyjnie prezentujacy swoja "super postac" i stamine ponizej polowy nie bedzie tu mile widziany i nawet jezeli by wbil 500k/h na trollach to przynajmniej ja nie napisze mu ani jednego pozytywnego slowa. i koniec. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |