|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Człowiek pozbawiony rodziny i zostawiony ulicy raczej jest napiętnowany na całe życie. Nie wiadomo za co trafił - czy za znieważenie policjanta, czy za szwędanie się po dworcu, czy za morderstwo... Faktem jest, że każdy popełnia błędy. Salvatore nie poddał się i mimo wszystko dalej się stara jakoś żyć, a nie zostawiać swojego życia na pastwę używek. A, niedawno też był w więzieniu, sprawdź za co. System jest bezlitosny: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/s...ztu_33442.html Pozdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Kliknąłem. Podoba mi się, ale nigdy nie słyszałem o takim konkursie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Współczuję temu człowiekowi tak, jak współczuję każdemu, kto nie ma gdzie się podziać, ale nie popadajmy w paranoję - są ludzie w o wiele gorszej sytuacji. Dla mnie takie akcje to czysta 'pokazówka', której można było uniknąć. Ale tak czy inaczej zachęcam do klikania, może będzie jednego 'nieszczęśliwca' mniej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Zagłosowałem, ale gdy wszedłem na ranking, to walnąłem rotfla. Od domu dla bezdomnego wazniejszy jest telewizor full hd 42cale dla jakiegoś nieroba. Śmieszne. A miejsce 10? Koncert Tokio Hotel w Warszawie LOL...
![]() |
#26 | ||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Też Salvatore nie jest jakąś wybitną osobą, tylko zwykłym człowiekiem i nikt nie wymaga, by radził sobie jak święty. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Różny człowieka spotyka los, różnie człowiek myśli i czyni, ale żaden nie zasługuje na cierpienie ![]() Pozdrawiam |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() O północy rozpoczyna się ostatnie 40 godzin głosowania...
Jesteście w stanie choć z 15 minut dziś, jutro i pojutrze(do 16.) poświęcić na głosowanie i namawianie do tego innych i namawianie innych do namawiania innych...? Oczywiście wedle uznania. Jednak tyle powinno wystarczyć, tak niewiele... Pozdr. |
![]() |
![]() |