|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thar Zire
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 8x
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 18
|
![]() o jejq : ( jakubek zamknal temat ; ((( dlatego ze naspisalem cos nie tak ? :<<< biedny jakubek zaraz przestanie grac w tibie ; (
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() temat bardzo mi sie podoba poniewaz:
jest duzo ssow sa rozmaite hunty masz bardzo fajny hunt place ssy sa ciekawe przyciagajace dla oka looty bardzo szybko expisz z czym sie wiaze czeste dawanie ssow bardzo ciekawe looty ciekawe questy ciekawe eq tematowi daje 11/10 bo czego mozna chciec wiecej ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tematem Jakuba zgadzam sie troche z Tharem troche z Jakubem no ,ale nie o to chodzi bo tu przecież komentuje sie zdjęcia Korvishiona(czy jak mu tam). Ale jeszcze jedno dodam (w którym sie całkowicie zgadzam z Jakubem) macie coś do niego ,to walcie na PM ,a nie na temacie kogoś innego. A co do zdjęć (do autora) mało zdjęć , wogóle przyjemności z oglądania. Moja rada uzbieraj z 20 level i wtedy ,,ożyw" temat ,bo teraz to nuda jak w ogórkach kiszonych w słoiku mojej babci.
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 02-01-2008 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)!
Stan: Na Emeryturze
|
![]() fajny nick ;p
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Valinor
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Skille: 93/94
|
![]() Cytuj:
Double konto ![]() Gościu jesteś totalnie zabawny, starasz się mu dorównać, zakładasz 3 konta, bo na jednym nie masz odwagi powiedzieć tego co chcesz powiedzieć i do tego mówisz że [i]może[/i[ to był twój pomysł ![]() ssy są zwykłe, nie mają tego czegoś, więc ludzie krytykują ;') |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAHAHAHH 2 strony tematu a 1 screen xDDD Czekam na inne screeny!!
|
![]() |
![]() |