|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Imię: Sam nie wiem xD
Profesja: Elder Druid
Świat: Tego też nie xD
Poziom: xD
Skille: xD
Poziom mag.: xD
|
![]() Piraty na nargor, ja tam mam ~50k/h + extra loocik, ale ofc z royal spearami lataj
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Chodzież
Imię: Kasazi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resurrected
Świat: Secura
Poziom: 108
Skille: 90/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() POH / dragi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Piraci i OF szybko się nudzą
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Augustów
Imię: Pumpkin Knight
Profesja: Knight
Gildia: Blade of Summer
Świat: Nerana
Poziom: 48
Skille: 72/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Co do arbalestu ^^ hmm lepsza celność, ja mam skille 62, nakładam Arbalest to w cyce za każdym razem trafiam w dodatku hity 130+ ciągle, ale hity nie mają tutaj znaczenia. Celność jest lepsza. 150-180k na Refugii i masz te cacko. Osobiście polecam tylko AOLa noś bo jakiś cwaniaczek cie upatrzy i niedajboze wypadnie ci ARB~~
![]()
11:05 Sainox Del'Toro [20]: hunted 11:05 Samon-Tito [8]: co o mowil 11:06 Samon-Tito [8]: co hunted 11:06 Samon-Tito [8]: co to bylo hunted 11:06 Sainox Del'Toro [20]: ty masz hunted 11:06 Samon-Tito [8]: co to 11:06 Sainox Del'Toro [20]: shuaUSAUHsuhaUSahusuhasuausuhashuSU 11:06 Sainox Del'Toro [20]: TO TAKA BRON 11:06 Samon-Tito [8]: nie mam |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szybki exp z waste? hmm... spawn 10 fire elementali w pomieszczeniu 6 sqm bez eq i bez rope place'a?
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Imposible Knight
Świat: Unitera
|
![]() Elo
Najlepszym exp place dla ciebie powinien byc tar tomb -3 , albo za tp -1. Jeśli masz qesta to mozesz expic na bonebast island , albo nawet gs island (uważaj na lurnięte water elementale) pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ja bym mial takie pytanie - piszecie czesto o piratach ale dokladnie ktore floory?
Rozpiszcie piratow dokladniej bo bym sie tam przeszedl ale nie wiem ktore floory bede dla mnie dobre. Char ten co wypisany po lewej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stare, ale komuś kto jest w podobnej sytuacji - na pewno się przyda
Okolnir, poziom 0 Ja tam expie od 57lvl softy, arbalest + 1000pb i jazda masz tam 10 frost hatchingów + 1 frost dragon i wyciągasz na lajcie 80-90k exp/h ![]() a jak ktoś pyta się Ciebie o loot odpowiadasz "lol?" ;p Oto loot od 57 do 77lvl (20 leveli) -2 tower shield -3 life cystal -11 ice cube \o/