![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() Tia dostalismy pozwolenie na bicie Oracle...moze inaczej, Oracle bilo naszego lidera i za to my ich bijemy, niewiem dokladnie ale wiem to ze mozemy ich bic.
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmiesznie wogule i czy wy jesteście Lojalni trzymając ze Szwedami czy portugalami czy może Hiszpanami... Co to za Polacy wielcy kozacy jak to mówią
![]() Jak Dzieci ![]() I zobaczymy co będzie robiło Oath jeżeli będa widzieli że mają potęge na Morganie sami sie w gówno za przeproszeniem pakójecie... Ludzie pomyślcie ![]() jest coś czego nie odbiorą Nam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Keri w gildii i chlopcy mysla ze Boga za nogi zlapali ;D Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 05-01-2008 o 00:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tensz to nie ja grzeje pz to po 1
po 2 sam sobie nagrabiłeś sapiąc do Marvela co było przypieczętowaniem tego, ze padniesz. Ja będę robił co będę chciał możemy bić to bijemy tak sie składa ze w Unrea~ każdy chciałby mieć jakiegoś fraga...na Oracle Ja i inne 50~ lvlki czekamy na atak na expie ![]() Ale i przed wojną i teraz jesteś cwany tylko w pz ![]() Madzinia narodowość nie jest żadnym wyznacznikiem. Zachowujesz sie jak zwykły nóp polaczek. To ze Wy polska gildia jesteście w wojnie to nie znaczy ze teraz wszyscy Polacy z serva maja za Wami ruszyć.
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty mi tu gadasz o Narodowości i zacznijmy od tego że ja nie jestem żadnym nóp Polaczkiem i wiedz że niechcemy nikogo w gildi, w ogóle w wojnie , tych którzy nie potrafią docenić nas tylko określają po stanach lvl-a... Widzicie Slic~ wbił 230~~ a wszyscy już go po nogach całują... śmieszne to w ogóle tak samo Ty Dela~~ masz taki lvlik jesteś w śmiesznej gildi co wszyscy członkowie myślą że mają liderka takiego WIELKIEGO... tak naprawdę to tylko sie wam wydaje że jesteście silni jak online są członkowie Oath
Śmiesznie ![]() ten kto jest w wojnie to jest ten kto nie chce być to niech nie będzie ale wiekszość osób jest śmieszna... ![]() Dla pixeli sie sprzedać Superr ![]() Ostatnio edytowany przez Madzinia - 05-01-2008 o 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() to moze przytocz mi komu sie sprzedałem? z Sliccem nigdy w zyciu nie zamienilem slowa, to samo nizahe, z Russelem moze 1 raz, nie pamietam. jak mi to wytlumaczysz?
i nie mowie ze jestem sily/mam super lvl. wiec powtorze pytanie, chcialbym sie dowiedziec komu sie sprzedalem. EDIT nikogo nie okreslilem po stanie lvla. Okreslic moge tensha po stanie pustki w bani -.^
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd Ostatnio edytowany przez Delarev - 05-01-2008 o 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ja mówie tutaj o jkimś Sliccerym czy Nizahe ?;>
a słowo "Sprzedać" to metafora ![]() Ty jesteś mądry zjadłeś wszystkie rozumy Morgany, Świata... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Imię: Knight Kudini
Poziom: 103
|
![]() Cytuj:
Chyba nic nie musze dodawać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
*Zbiera członki z podłogi po zaliczeniu ROTFL'a BUHAHHAHAHAHA! XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gogar Happy now?
po prostu byłam zbulwersowana pisząc tego posta , pod wpływem nerwów za dużo myśli na raz...... Ostatnio edytowany przez Madzinia - 05-01-2008 o 08:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@ Co do tego pusto w bani. Juz sie przyzwyczailem ze na kazdej wojnie jakis smiec osadza mnie nawet mnie nie znajac, ale zaloze sie, ze jakbysmy wygrywali tak 15:2 to wedlug ciebie pusto w bani mialby Nizahe ![]() Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 05-01-2008 o 10:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() to mozemy sie zalozyc
![]() A pozatym jestes tak niekumaty omg. Nie dotarlo jeszcze do Ciebie ze za zabicie tego Baka~ JUZ PLACIL!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!!!!oneoneraz!!1 To znaczy ze jezeli ktos juz placil to jest free. Ale Ty to akurat powinienes wiedziec. A dzien po ubiciu Marvela Baka~ mowil ze nic mu nie mowiliscie ze idziecie go ubic, tzn dowiedzial sie po fakcie. Czyli co, szukanie bzdurnego reasonu na random? Troche zalosne jak na 120~rp. (Bądź członków jakże szlachetnej gildi Oracle.)
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd Ostatnio edytowany przez Delarev - 05-01-2008 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() Wiekszosc polakow to po prostu skur.... Nie wygracie tej wojny z takimi ludzmi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Prawda jest taka: Myślisz, że jesteś fajny, a tak nie jest. Nawet jakby wszyscy Polacy się zjednoczyli, NIE MACIE SZANS PRZECIW OATH. Odrazu próbowali by szukać pomocy w starym Tengu itp. Wygraliby z wami, next wojna z Tengu. I tak by to szlo. @MalutkiDrut A ja myślę, że nie masz malutkiego druta. Ty tam w ogóle nic nie masz ![]() Ostatnio edytowany przez Vandyyy - 05-01-2008 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nikt cie nie lubi, a ty jestes jak wrzod na dupie i i tak sie udzielasz. Pozatym czy to ja wywolalem ta wojne ? Ja nie mowie ze my ich pokonamy.. @Delarev Payment fur boots i beastslayer axe jak na deada na 30+ lvlu to nie jest wygorowana kwota i chyba wiem lepiej co bakazukez mowi na ten temat bo jest moim rl. Marvel wyglebil i to byl wystarczajacy payment. Po 2. nie wiesz nic o gildii Oracle, nagle po ubiciu kilku z nas stales sie rozgadany. Uhm, poczules wiatr w skrzydlach bo ludzie ktorzy nawet ciebie nie znaja rozpetali wojne, a przed tym predzej bys mi pozyczyl 1k na statek niz napisal tego posta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vadnyy nie bede komentowal co ty masz
![]() Tzn czego nie masz ![]() a tak btw. jakbys mial to bys ruszyl dupe i pomogl Polakom |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak być wrzodem, to być dobrym wrzodem. @Malutki~ Jak pomóc? Oath ma zgranie. Doświadczenie. A mnie by prędzej zabiłoby Oracle, niż Oath. Tak btw. Malutki, Ty to KEN jesteś ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoj stary to KEN
![]() Jak nie masz zamiaru nic zrobic to siedz na dupie i nie pisz durnych postow .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Tensh
Dla Ciebie juz nie ma miejsca na tym servie. I mam nadzieje ze w koncu raz a dobrze ktos Ci to pokaze i nie pozwoli wrocic. Nam sie nie udalo ale Oath sie uda PS. Pozdro od Krella i calej ekipy z Granollers ![]() |
![]() |
![]() |