|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() @jakbys nie zauwazyl , ja i cienius mowiismy o hitach w zolwie ..
Moj best hit to 298 z mystic blade z 83 swordem . Moze twoj ziom wchodzi na 3 w hydre :<< ?
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
1. 45 lvl to ma twoj kumpel. 2 jestem za zeby ulepszyc zolwie zeby nie byly mocne pojedynczo tylko w grupie aby boty nie mogly sie obtoczyc tymi zolwiami i kazdego po kolei wycinac. z zolwi zrobil sie azyl dla botterow (hail ytr hail de cloud family hail savaare hail zofear) Np zwiekszyc zadawane obrazenia. I tak te obrazenia sa smieszne a jak ktos manewruje to ma 2 klate a nie 6. TO by odstrazylo botterow a nie zwiekszenie 2x defa co i tak botom nie przeszkadza. 3 Nastepna rzecz ktora pomogla botowac bylo ostatnie zmiany jak zniszczenie potow. 4 z tibi robia sie zawody kto dluzej zostawi kompa i komu tibia auto czy ng wbije wiecej exp.
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up ja wiem jaki ma lvl moj kumpel... wiem ile wali i jakie ma skile (moj rl friends) a jak widze ze facet wyciaga 150 mniej a ma o 5 skila wiekszego to smiac mi sie chce... moze juz w ogole nie trafia ; d
co do botow to fakt ale uwiez ze to nie tylko zolwie... hail piraty, gianty, tomby i hail d lairs... boterzy atakuja... sa wszedzie @edit @down no oczywiscie ze tak xD lizz i scraby... wszedzie... co sie dzieje z ta gra ![]() Ostatnio edytowany przez Lenny_Valentino - 09-01-2008 o 22:51. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terius
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Zapomniałeś wspomnieć o lamusach z 125+ lvl z botem na Małpach ...codziennie spotykam tam ich z 10 conajmiej xD
|
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Bialł100k
Stan: Początkujący
Imię: Arur Mage
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Loyal Warriors Group
Świat: Fortera
Poziom: 55+
Skille: N/C
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Ja mam tylko 1 zastrzeżenie co do up'a.
Mianowicie sorc na faccu(odrazu mówie że mam pacc)z WoCe(po 40 max.) i z Hmm(80max.)będzie miał bardzo dużego waste na dragach przy czym druid będzie wychodzil na + waląc z HR(80) i z frigo hur. A sorc ma niby przewage w huncie na Gs mając facc?? Gs będzie doganiał 50-60 sorc'a waląc przy tym spore hity,także trudno jest trawic w Gs'a z flam hura.Więc współczuje troche sorkom na faccu
ArUr StYlE N/C 10:37 Royal Pampol [90]: Twoja stara odsnieza svarground 10:37 Arur Mage [56]: xDDD 10:37 Arur Mage [56]: a twoja zbiera banany w port hope |
![]() |