![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Nysa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: elysia
Poziom: 250
Skille: 95
Poziom mag.: 26
|
![]() Jeżeli chodzi o kazo to jest tak kumpel mieszka i expi w kazo, ani razu nie padł ja tylko raz wszedłem na poziom z guardami i padłem od jakiegoś vamplra czy jakoś tak, zależy czy masz szczęście czy nie. Na ghostlandzie jest tak samo ja expie zero dedów on jedna wyprawa na dsy i pkteam i ded. Nie pytaj sie nic hlvli nie odpowiedzą ci i jeszcze hunta zalapiesz.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Radze do Kazo nie chodzic i na pobliskie kopalnie tez nie to tylko taka moja rada ;p a do tych co pisali ze czasy siejnika sie skonczyly lub ze zapadlismy sie pod ziemie ... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Z manasami zawsze chodze, przynajmneij pol bp xD. A myslalem o tym zeby lubowac Arioca.
![]() @up Zawsze jakos mialem lek przed Kazo oO. Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 20-01-2008 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
|
![]() Cytuj:
Chcesz grać na Elysii? Masz do wyboru 2 warianty: 1."Na Neriusta" Zaczynasz od jutra placic za pro u Wri oczywisice nie proszisz ani razu o pomoc tylko placisz i placisz a po 2 latach dostaniesz invita do najlepszej gildii. 2. "Na Elivinesa" Stajesz się wielkim wojownikiem pekujesz przed ss a potem wyplacasz sie z wojny zacznasz kumplowac sie z Polaczkami z Wri i przypadkiem wystawiasz im polaka z przeciwnej gildii, potem jeszcze kilka razy idziesz na akcje u juz mozesz wszedzie dopoki nie przyjdzie wri. Osobisice ci radze opcje 1 bo Neriust dostał inva do wri a Elivines nie lub po szukaj na osiedlu lub w szkole kogos kto gra na innym servie i jest tam ustawiony, i nie wiesz w teksty typu graj spokojnie to bedzie dobrze bo Eddie on Elsyai tak gral i huja z tego mial
![]() |
![]() |
#25 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Wole na Neriusta raczej xD. A nie ma opcji full hardkor - place WRI,a potem sie bawie w partyzanta?? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Nysa
Świat: elysia
Poziom: 250
Skille: 95
Poziom mag.: 26
|
![]() Co do neriusta to on jest jakiś inny ma +150lvl a hunci 40lvl za pro chce prawie tyle co szwedy z wri takich ludzi powinno sie zamykac za przeszkadzanie innym w expie (proponuje syberie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
gdybys na serio chcial cos zrobic na elysii ,to bys nie pierdolil w co drugim poscie "BEDE PARTYZANTEM !!!!1111" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
jak go znasz a kozaczy bo ma czym to co będzie cicho siedział i exp jebał? @Eneris ja jade "ciszej od Eddiego" i mam już prawie siedemdziesiątke, zobaczy kiedy sie przyczepią ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zycze ci zeby sie nigdy nie czepili bo lubie "prawie" wszystkich ludzi z Tarnowa. Jak zmotam kase na wakcje do przyjedziemy do was z Torseo(wiesz o kogo chodz?).
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
ale tak w gruncie rzeczy nie jestem dosłownie t-ów ;p ja z okolic Tarnowa, a jedyne co mnie z nim łączy to mam tak kuzyna hajluwla powszechnie nielubianego na forum Elysii jak i na servie ;s aczkolwiek na dpst napewno bd na was czekać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: PL
Imię: Ladykukusia
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 102
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: PL
Imię: Ladykukusia
Profesja: Elder Druid
Poziom: 102
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() @Pyro Aris
Jak tak na ciebie patrze to dochodze do wniosku ze kot cie nie kocha, mama tylko w nocy a ojciec nad ranem x/. I uwazaj czasami bo nie wiesz kto jest po drugiej stronie x/. A pytam sie tak o tego partyzanta bo kocham bic na serwie lvl i w*****ac roznych pro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() btw. to moze sie pochwal swoimi osiagnieciami ? Ostatnio edytowany przez Pyro Aris - 25-01-2008 o 17:38. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() @Pyro Aris
Tez cie kocham ;*. "Rozpoczalem swa przygode od nowa", nie zamierzam sie chwalic. I mam nadzieje, ze jak normalny czlowiek pokonwersujesz ze mna, a nie sie bedziesz klocic jak 7-mio letnie dziecko. @Misiuuu Ja na poczatku gralem rankami dla bezpieczenstwa, nie doswiadczylem wtedy zadnego pk, siedzialem cichuuutko xD. Jak bede mial czas to wbije ten lvl tak, zeby efektywnie i cicho dragi bic, ewentulanie kiedys pacc zone. Jak to nie poskutkuje to popytam kumpli na Elysii. Dosyc fajnie, bo wiekszosc +100 i mozna poprosic o pomoc z gildiami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Xindi Shenron/xindii/G.K
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: dawno dawno temu
|
![]() @Eneris
mam nadzieje ze wkoncu wpadniecie ![]() narazie my cos tam planujemy z wycieczka do lbn mam nadzieje ze wypali ponownie ![]() apropo Kafesa skoro juz nie gra mozna sie wybrac na "Perłe" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia is Tibia
Real is Real Ja z Kafesem moge iść na Perłe ale wątpie żeby on chciał(to nie miał być wrzut) Znaczy ja niechce obiecywac ale raczej dam rade wpasc do Tarnowa w wakacje bo planuje male zwiedzianie Polski.
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Xindi Shenron/xindii/G.K
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: dawno dawno temu
|
![]() Cytuj:
hehe ![]() ![]() ![]() Eneris trzymam za slowo ![]()
![]() |
![]() |