![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Imię: Xeremon Świat: Candia Dobrze dobrane argumenty zawsze mi imponowały.
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xibit var'lord
Profesja: Knight
Gildia: brak
Poziom: 95
|
![]() pomysly na PA:
1. wkurzyc spokojnie goscia, zeby zaczal ciebie obrazac - za obrazanie placi. 2. "i'm first here" - wjebac sie na respowisko z cytatem. gosciu nie wytrzyma i walnie wiazanke. za obrazanie (fayter dostal PA zmodyfikowane, odgrazal sie, ze go ubije). 3. dotykanie loota - zobaczysz w czyjegos loota - placisz. 4. AFK-owanie - nie odzywasz sie - placisz. 5. Ostatnio bardzo popularmy sposob - na boota - piszesz priv. nie odzywa sie - na bank boter. ubijasz i kazesz sobie placic. gorzej gdy "boter" na kolege h lvl - role sie odwracaja, a tak przewaznie jest. 6. Outfit - to jest najzabawniejsze - byly rozne wersje. szwedzi ganiali za bialo- czerwone kolory. teraz jest ich tyle, ze zawsze sie znajdzie "bez czapki". 7. zawsze popularny sposob na arcanii - "na kolege" - ty wiesz kogo ja znam, jestem rl Bubble - masz ...... i takie tam drobiazgi. h lvl sciaga myto a ty masz reputacje "nie do ruszenia". powod niewazny, wazne zeby byl kolega z h lvl-em. 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Zeewor: sry
Zeewor: but Zeewor: arcania is arcania
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez
Imię: xibit var'lord
Profesja: Knight
Gildia: brak
Poziom: 95
|
![]() nie wracam
raczej opisuje schematy z ktorymi mialem kontakt arcania to tylko arcania tibia to tylko gra a hamstwo czy wirtualne czy rzeczywiste - pozostaje hamstwem |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
zapomniales dodac zbieram na chora anie jestem z fundacji polsat dawaj bohy na skladke znam kogos kto tak robil ;p
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() heheheheh no tak dobre dobre
![]() przypomnialo mi sie jak mialem 40 lvl jeszcze we wakacje ![]() ![]() stare czasy, bo teraz juz lio nie mam ![]() no ale znowu zaczynam gre na arcani stopniowo, bo neta nie bede mial na laptopie ;] btw moj nick to leoneek, BUY MAMMOTH FUR CAPE XD pozzzzzz
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i kto ma fajny avatar ? <<<<<<<<
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() widze popularne staly sie avatary w postaci dolnych partii ciala kobiety...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() no pewnie xD ale ja dupki nie pokazuje :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Misiek Shady największy Pa ,a jak nie chciałem mu zapłacic i kumpel napisał to zaraz Medvih mu dupe ratował...
Arcania is Arcania
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam do PAowców nic nie mam, bo doskonale wiem, że to co oni teraz robią (co oni w ogole takiego robią ?) to ja bym robił codziennie i to bardziej stanowczo.
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Rava Luno
Profesja: Druid
Poziom: 33
Skille: ?
Poziom mag.: 40