![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maximus Dragon Wielki
Profesja: Knight
Świat: Keltera
Poziom: 25
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
|
![]() Boshe =_=" Wcale sie nie dowiedziałem ponieważ :
Wy daliście mi opis klucz i co otwiera Ja prosiłem gdzie sie znajduję !!!!!!! ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
|
![]() Gdzie się znajduje klucz do tych wszystkich drzwi? (oprócz postmana
![]() http://tibia.pl/earth.php?x=32454&y=31969&z=10&q=97.23 Dajcieie zdjęcie w którym jest pokazana droga. A może to z jakiegoś questa? Napiszcie plx To jest przejście między kopalniami koło Kazordon. Ostatnio edytowany przez Neodai - 26-01-2008 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() ja pier.... synek czy ty "mash" 8 lat czy naprawdę nie "potrafish" czytać ??
"In a room at the south end of the Folda dungeon." "Under the Alawar's Vault quest, at a room with a Minotaur Mage." ps. wróć do szkoły , naucz się ang i potem przyjdź z powrotem albo nie wracaj ![]() edit. ten opis dotyczy jego ![]() Ostatnio edytowany przez Coach - 26-01-2008 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
|
![]() OK. Nie trzeba. Już znalazłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() Tiger powiedz mi, czy ty jestes taki glupi czy jestes troll?
Bo nie wierze, ze mozna byc az takim "idiotom". Im dluzej tu jestem, to bardziej mi sie tu podoba. btw. dobry podpis Ostatnio edytowany przez FryzjerZenon - 26-01-2008 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() ja pier.... synek czy ty "mash" 8 lat czy naprawdę nie "potrafish" czytać ??
"In a room at the south end of the Folda dungeon." "Under the Alawar's Vault quest, at a room with a Minotaur Mage." Ja też szukałem tego klucza i malo mi to podpowiedzialo. |
![]() |