![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. Error 606: Show_Time is full! Sorry for all complications. Tzn. nasz klan jest już full i muszę powyrzucać kilka osób, żeby was przyjąć. @down Działa, jeżeli znasz dobrze angielski to przeszukaj forum, powinny być wskazówki jak grać na Viscie.
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 24-01-2008 o 00:08. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() To gra idzie na Vista(cie?) czy nie?Wiem że tam jest blaahahah że działa,ale wole się upewnić...
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam problem jak wchodzę na server to piszę Agent error. Agent is not avabile.
Co mam zrobić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Kup sobie innego agenta bo ten nie jest kompatibilny z twoim zasilaczem, listwą oraz wiatraczkiem na karcie graficznej. Ewentualnie powyzucaj ww rzeczy.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eee agenta? co to jest? ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() Up
O jaki rzal kolo nie wie co to agent jaki rzal i bul jaaaa.... jaaaa ;p (sam nie wiem) Topic Moge do klanu ? Napisz do mnie na gg 6103668 prosze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down Bo pewnie założyłeś złe konto, tj. na forum, kliknij w "Register" to nad "Download" i "Rank".
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 24-01-2008 o 19:10. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rejestruję. Odbieram z poczty activaction link klikam. Piszę ,że wszystko dobrze ale jak chcę się zalogować to piszę ,że konta niema.
A chcę wreszcie zobaczyć jak się gra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() U mnie wszystko dziala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() u mnie tez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() Ja kocham quest mode a wy ?
A jak przejść na inna mapke ? Bo mam tylko Manison. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() super server... juz mam 41 lvl xD
polecam __________________________________________________ _______ [CHAR]Palq Teo[/CHAR] [MONSTER]Demon[/MONSTER] [ITEM]Rope[/ITEM] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 4ever4 - 28-01-2008 o 18:55. Powód: [url=http://www.ubar.pl/][img]http://www.ubar.pl/www/img_14538_normal.gif[/img][/url] |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() ja mam 11 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisałem do Administratora, aby skasował klan. Zakładamy go od nowa. Zgłoszenia (za około tydzień) proszę pisać do mnie na GG. Nie przyjmujemy:
- osób nieumiejących co najmniej: wall climbing bez używania prawego klawisza, wolnego K-Style, szybkiego zmieniania broni - sprayerów (karabin łączony z K-Stylem czy innym może być) - krzykaczy tj. ktoś Cię zabije, a Ty go wyzywasz (nie mając racji) od noobów, hakerów itp. - osób poniżej 40 lvla (to chyba nie problem) - analfabetów - osób, które nie są sexy, bądź są bardziej sexy ode mnie, co jest niemożliwe To tyle, czekamy na uruchomienie serwera i zabieramy się za władze ![]() P.S. Nie proście mnie czy Lidera o pozycje Administratora w klanie. Rozdajemy je tylko w specjalnych okazjach. P.S2. Uwaga! Serwer jest offline, ponieważ są dodawane nowe rzeczy - specjalne serwerowe! Warto poczekać ![]()
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 01-02-2008 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kurcze nie mogę się doczekać aż w to zagram ale na szczęście (dla mnie) że jest off ponieważ muszę czekać na nowego kompa ;] A mi żal twojego pisma i na moje nie powinieneś się pytać czy możesz do klany tylko czy możesz na dodatkowe lekcje ortografii.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() I przypominam jeszcze jedno, ja NIE BĘDĘ do nikogo pisał na GG w sprawie GunZa. Jeżeli masz sprawę, to TY się fatyguj. Zanim w ogóle zabierzesz się za spamowanie na GG to przeczytaj, czy czasem tego tutaj nie napisałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Marcin24 mam pytanie, z Gunza zrezygnowałem właśnie przez hackerów, czy na tym serwerze naprawde jest ich tak mało? Czy nie ma zbyt dużej różnicy, bo pewnie bym wrócił ;x ale na samo wspomnienie tych dupków mi się odechciewa.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 02-02-2008 o 11:13. |
|||
![]() |
![]() |