![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() bo, na przyklad, i tak kupi sobie za rl kase to co stracil?
![]() albo typ jest bogaty albo glupi (albo na kazdym expowisku ma wylogowanego noobchara zeby zbierac swojego loota)
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() lol,bohy-prawie każdy tibijczyk ma bohy.
blue legsy-no z questa,lucky to sorc,więc nosi je bo są leciutkie.nie są drogie bardzo. blue robe-10k u djina demonka-30k,i to chyba największy rare z całego tego seta. nie ma nic nadzwyczjanego tak naprawde,sa kolesie któzy chodza bez aola i mają np.dsm,rh,c-legsy,bohy,steel bootsy,demonke,i jakiś wmaire axe/sword |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Btw. kase kupuja tylko 10letnie nooby. Teraz takiego seta odrobic to chwilka to nie tibia 7.6
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 27-01-2008 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() na seta sie pracuje caly czas, chyba ze ma sie bogatych kolegow
![]() ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Świat: Arcania
|
![]() To grac nie umisz, znajomy wbil 40lvlem 160k w kilka dni tylko na expie(facc)
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() wiesz nie kazdy gra w tibie zeby przez tydzien wbic 40 lvl bo to nie o to chodzi
![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mlody
Profesja: Elite Knight
Świat: Ziemia
|
![]() 18:46 Picinhoxs [45]: Pajment 100ka wiecej masz
18:48 Picinhoxs [45]: Kupie sobie bedka i splace se i bede cie huncic Do tego kup jeszcze jakies 20kk na jego payment...xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() To cie hackne .i. chamskie to bylo tak mnie gonic 10 minut ;s kolege polaka (.")
pozatym to jeszcze fajniej bylo jak wbijaliscie unjusty na Tobbe xD |
![]() |
![]() |