|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Czy szanowni moderatorzy byliby łaskawi skasować ten temat? Bo nie moge patrzeć na wypowiedzi niektórych userów -.-
RoOkGarD RuLeZ Tibia Vincit Omnia Buy Shovel < mój życiowy cel .::. Ostatnio edytowany przez Godoraj - 29-01-2008 o 16:27. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Elita? Na tym forum nie ma elity (mam na myśli większą ilośc dobrych fake'owców) "x" czasu...
@up Skoncz spamować... Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to po prostu nei pisz! @Langon Hierarchii? Ja tu widze tylko totalną samowolkę...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Koniec zamknąć temat
*Wojcio14 błaga Boga żeby tak się stało
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
EvilPwned błaga Boga żeby wojcio14 skończył wreszcie pisać totalne głupoty. @top Słabo. Skończ z tym.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Rzążysz, koleś.
Skończ z tym.
![]() |
#26 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() @autor:
Porzuć fake paskowe to zawsze była populistyczna szmira, nigdzie z tym nie dojdziesz Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie jakaś bzdurna elita. Po prostu sie znamy, razem uczylismy robić fake i sobie pomagamy do teraz. Ot tyle. Cytuj:
A ty wojcio lepiej przestań cokolwiek psiać, bo ani nie krytykujesz, zniechęcasz nowych i zachowujesz się jakyś wszystkie rozumy pozjadał. Nie wiem czy chcesz się bawić w krytyków z Twórczości (których szczerze popieram ^^), ale ci to nie wychodzi. Jedynie pokazujesz jakim niedorośnietym gówniarzem jesteś. Więc zastanów sie co piszesz, albo przestań to robić. Albo ja - naczylny myszcz elyty skażę cię na wieczną banicję Po tych bzdurach o elicie jakie tu przeczytałem musiałem napisać coś w tym stylu ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: uważaj, bo jeszcze Koper wykorzysta swoje wtyki i każe cię zbanować.
@down i 2down: ejno, ale on przecież straszy ludzi wtykami, musicie być ostrożni. Do tego @down: nowy owner forumowego konta, czy spadło ci IQ? ;[
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 31-01-2008 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
Koper i wtyki... Prędzej go zbluzga na gg, za byle gówno lub wręcz bez powodu, tak jak mnie ![]() @topic Jak już mówiłem fake jest wręcz żałosny, totalnie pozbawiony chumoru i nikogo raczej nie śmieszy nabijanie się z wirtualnej postaci... Ten fake jest na poziomie wrzutów typu "Twoja stara jest taka gruba że spada z łóżka... z dwóch stron", lub nawet niższym... Fake paskowe są (obecnie) bez przyszłości, ludzie są wybredni, nie śmieją się z byle czego, trzeba wiele trudu, lub wielkiego talentu by za każdym razem trafić w gust widza... A tobie to totalnie nei wychodzi.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Topic: Paskowiec jak na paskowiec ciagnie sie na jakies 5/10 ale, ze nienawidze paskowcow tak jak pewnie 3/4 forum to wstrzymam sie z ocena.
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A na przyszłość jeśli będziesz robić fake'i paskowe to rób poziomo, bo czytając to pogubiłem się na początku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie..No ja staję się rozsądny(pomocfake potwierdzi) a wy coraz bardziej debilni się robicie. Popieram was że fake raczej cienki ale zamiast "to Ci nie wyszło,próbuj co innego" to "nie rób już fake" ?? Co ku*** bo jest nowy to można go obrzucać mięsem? Albo jeszcze lepiej:
"Wojcio prosi Boga aby tak się stało" to już pożal się Boże do końca. Ostatnio wielu nowych przychodzi i większość z nich próbuje być fajna jak elyta, a nawet jebanego żartu nie umieją wymyślić. (Tak wojcio, wiem że tu długo siedzisz ale gówno fake robisz i oto mi chodzi)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() fajny ten fake
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Orog masz racje. Wojciem sie nie przejmuje, bo on chce byc fajny ( nie udaje mu się to ) Don - WOWOWOWOWO jedna osoba skomentowała pozytywnie. Ale i tak już nie robię TEGO fake'a.
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() o boshe o.oorog!!!!!on wrocil !!!!!!help !!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Pisałem pare postów wyżej, ale nie mogłem się powstrzymać, aby to napisać.
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up ja jestem drugim
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() @up3
Nie wróciłem. Jesteś na tyle debilny(i starasz się być fajny jak elyta-gónwo Ci wychodzi) że przyciągasz krytykę. @up2 Na omlecie siedział vasudanin,inteligencie. Ja założyłem tylko. Zobacz na morda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() @up
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
-Pochwal się sam i bedzie szącił1!!111 Nie staram sie być fajny, mówię co myślę zabronisz mi? A co do Ciebie mam już wyrobione zdanie a jest nim: -Orog to najgroszy noob na forum (nie wiem czemu nie ma tytułu nooba 2007) Uważasz siebie za Pana tego forum, a co chwile dajesz nowe fake'i bez kontynuuacji i zakładasz nowe konta szkoda, że jeszcze nia ma pod twoim nickiem Zbanowany. Pewnie gdyby to użytkownicy zobaczyli baardzo by się ucieszyli.(łącznie ze mną) Cytuj:
Myśle, że dużo użytkowników się ze mną zgodzi. Btw. I tak wiemy, że to własnie ty na Omlecie przesiadywałeś większość czasu więc nas nie nabierzesz. Pozdro Matix.
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 04-02-2008 o 18:20. |
||
![]() |
![]() |