|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() @up
"pallem z assassow marnie nie powiedzial bym" ja bym powiedzial ![]() wg. mnie profesne od najleprzej do najgorszej Sorc> Drut> Pall> Knight btw. mialem kiedys 113sorca prosze nie pajacowac jak ktos nie wierzy .....sorc zostal shakowany ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() @up
hahaha mowisz że miałes sorca 113 lvl i nicku nie pamietasz...zakładajac ze patrzyles na ten nic jakis rok czasu i nie zapamietales to masz zajebista inteligencje i bystrość umyslu...a co do sam sie wybiera to zapewne chodzi ci o "suggest name". Moja diagnoza: kupiles na allegro...passy przyszly wieczorem...zrobiles UE pod dp...zonanizowales sie i mama zawolala : "synku siusiu na kupke i spać" - rano sie budzisz probojesz sie zalogowac i dupa...poprzedni wlasciciel skorzystał z reca xD @topic Paladyn - imho najlepsza profka jak narazie- prywatne przemyslenia co do kosztow expa/wydajnośc Sorca - kup sobie taczke na manasy bo to idzie jak woda w kiblu i jak mi ktos powie ze sorc ma pro evul SD i UE to a pall gowniate "a starsy" to dostanie w ryj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
![]() @up right
sorc na 60lvl+ musi miec pacca a palek niekoniecznie (juz zaoszczedzacie 90zl) sork moze bije spore hity ale ile za nie placi? ue 1200many? sd 5k za bp? a taki pal as a 100gp? znow pallek expi znacznie taniej np na cycach nie traci nic (jesli umie gac, nie liczac rs a przy 65+skil nie lamia sie za czesto) znow palek moze wczesniej zaczac huncic lepsze potworki.. a sorc stopniowo (lecz i tak w miare szybko) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ue 650many mamy tibie 8.1 dla twojej wiadomosci moze za nie placi ale przynajmniej umie a pall nawet placac nie bedzie mial takich hitow @up2 chyba miales zle dziecinstwo....
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() Cytuj:
Ad1. Strzały i bolty są drogie... łoś palek sam sobie może je robic Ad2. Wiesz na ile starcza 100 small stonow?? CHYBA NIE... A po drugie przy expie szybko wpada dist.. Ad3. Z tym się zgodze... Ale znam osoby co do 30 lvla maja 60 idst bo nie skillowali a fajnie sie im gra Ad4. Palem się szybciej skilluje, przykładowo jesteś z spirkami i shieldem na cycach i ja palkiem mam 50+ shielda ty moze 19 kto szybciej padnie jak się Rozłączy.... Ad5. SIE NIE ZWRACA ;O Palek spoko na 70-80 lvlu expi sobie na Hero a tam zaj*bisty loot i kasa... Amunicje sobie sam robi ;p A teraz po Upie bron mu nie spada tylko czasem znika a sorc co?? Na 20 lvlu palkiem ładuje po 150 a ty sorcem max 60 ;p Kto ma wieksze waste |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() mam 30lvl sorcem teraz i jeszcze NIGDY nie mialem zadnego waste nie kupowalem nigdy mana potionow i nic! a jakos mi sie dobrze gra....
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() @Undeadzik nie masz 30 sorca tylko 28.
Muwisz, że bez waste expisz... Ale palkiem bez waste na guardach od 15+ lvla można, a nie jak ty napewno bez WASTE do 28 lvla na waspach xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() @Undeadzik
masz 28 sorca i twierdzisz ze "expisz" nie uzywając potionów i nie masz waste...dobrze troche obliczeń : zakładam ze uzywasz : Wand of Cosmic Energy - 8 many na strzal przy regeneracji many 2 punkty co 3 sekundy. wniosek: 12 sekund żeby oddac strzal który zadaje srednio 45 dmg. nie wiem na czym, expisz ale wymienie tu typowe imo potwory które bijesz najczesciej : Rotworm - 65 hp - 2 twoje strzaly - czyli 24 sekundy na jednego Carrion Worm - 145 hp - 4 strzały - 48 sekund Minotaur - 100 hp - 3 strzaly - 36 sekund Cyclop - 260 hp - 6 strzałow - 72 sekundy Beholder - jak wyzej Zakładając ze sie nie leczysz - bijesz wszytsko uciekajac lub lurujesz pojedynczo wnioskujemy dalej: z lvl 28 - na 29 potrzebujesz 35200 expa : rotworm: 35200/40expa * 24 sekundy = 5,866 godziny Carrion worm: 35200/70 expa * 48 = 6,666 godziny juz mi sie nie chce dalej ale sam widzisz co mowisz....tak wyglada twoj exp nie uzywająć cyt:"nie kupowalem nigdy mana potionow i nic!" ale skoro ci sie dobrze tak gra to graj tak dalej bedzie szybszy resp na servie xD a co do twojego blysku na 65 lvl przy pomocy "UE za 650 many" to powiedz mi gdzie bez waste moge tak expic...moze i jednorazowo zadasz duzy dmg ale kilka potworów w ktore zamierzasz uderzyc w miedzy czasie leja i ciebie....za sume wydana na potiony zeby wrocilo to 650 many pall kupi tyle amunicji ze stopniowa zada wiekszy dmg niz ty jednym hitem... i on na luzie a ty mozesz sie zwinac trzymajc stworki by zadac to "smiercionosne UE". |
![]() |
![]() |