|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Się Godoraj podniecił nowym tematem i od razu zaczął robić o.O
temat głupi albo jak niektórzy mówią gópi
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Się Wojcio podjarał, że nowy temat, i można kogoś zjechać i robić za znawcę. żal.pl
A może zabronisz mi robić? Poza tym ten temat nazywa się "walki graczy II" , a nie "oczernianie innych i komentarze że to sie nie uda III" Z tego co widzę, już 2 strony tematu, a tylko ja sie zapisałem.
RoOkGarD RuLeZ Tibia Vincit Omnia Buy Shovel < mój życiowy cel .::. Ostatnio edytowany przez Godoraj - 29-01-2008 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Nie pożyje nawet tygodnia. To rzekłem ja, jarząbek.
Co do próbki: jak każda inna. Krótka, bez płynności, kompletna amatorszczyzna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zabronie to już twój problema masz ich dużo
Dobra nie wtrącam sie bo nie warto nikt juz nic nie zrobi mam nadziejeniepotrzebny spam robi sie na tym forum PS:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Oto jak poprawilem:
-obrazenia -to jak idzie postac -nick i pasek hp ![]() Do wszystkich co tak krytykujom: jesli cos zle zrobilem mam cos poprawic to napisac ze np: za malo klatek itp, a nie "co za..." lub "guwno do dupu 1/10". Jak mowicie ze takie gowno to uzasadnijcie to poprawie bledy. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Unique_Johny - 30-01-2008 o 18:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
po 2 primo jak sie nie podoba zrób lepsze komentować najłatwiej ale robić to nima komu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Nick: (jak trudno sie domyślić) Czubanty
Umiejęntnosci: Chodzi, summonuje słabsze wersje demonów (żeby przestraszyć xD), atakuje z SDkó, i wali z axa. Oto outfit: ![]() Ostatnio edytowany przez Czubanty - 02-02-2008 o 00:19. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2008
|
![]() Hmm demony... Ok postaram sie cos zrobic, przynajmniej jest para do walki.
Gotowom walke prawdopodobnie dam w edicie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() I co z tą walką...?
Lepiej zamiast animacji,które są pracochłonne,dać pojedyncze screeny. Takie moje zdanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
I co z tego? Przecież mówię prawdę. Poza tym, dał to na forum, czyli wystawił publice. To normalne, że można komentować, jednak ty o tym nie pamiętasz. Nie zrobię lepszego, gdyż nie mam ochoty i czasu na zabawy w takie bzdety. Więcej się przy tym narobię. Jacyś kretyni jak z automatu będą dawać swoje outfity i żebym ich dał do takiej animacji dał, a chwały mi to nie przyniesie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() tym niby "kretynom" jak ich pieszczotliwie nazwałeś być może taka robota sie podoba więc jak lubią niech robią a po za tym "tatku" komentować można po to w końcu jest forum ale niech to będzie konstruktywna krytyka a nie "do dopy" jak to niektórzy mają w zwyczaju komentować
a poza tym nie widzę nic szpanerskiego w znajomości języków obcych może u ciebie na wsi to coś dziwnego ale tutaj to chleb powszedni... Ostatnio edytowany przez dawid2 - 02-02-2008 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie mam postaci
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Zownowałeś mnie "waleniem z axa". Przypomniał mi się stary, dobry reportaż o Tibii z Faktów XDD @temat Szit. Goł ełej plax0r?
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() @Up,Up
" Ja jestem knajtem i wale z axa, a mój kumpel jest drutem i wali z 'ruszdzki' " xD @topic - kiedy będzie walka ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() w tym temacie juz chyba nic nie bedzie juz mozna go zamknac
lub zabic "z axa" albo "z sdkó" xD
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Topic Więc jeżeli masz wene i czujesz się dobrze w animacjach rób walki, nie przeszkadza mi to, ale jak one mają wyglądać okropnie to lepiej daj se spokój... To jest właśnie moje zdanie. Pozdro...
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Fei Isimus
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 16
Skille: 38/32
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Popieram.Ja Robie całom sage(nie ciągle ci same postacie ale na jednej wielkiej mapie ![]() turniej na mistrza a puzniej z graczami(rekrutacja otwarta na priv ale niepisac umiejentnosci tylko nick i outhif a reszte do uzgodnienia)wlasnie samymi ss ![]()