|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Cytuj:
A pozatym pomyslcie czy NPC da sie zabic??! Zabij se mikolaja i donstan bana! (lol) ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2003
![]() |
![]() Heheheh. Czemu mikołaj powinienn dawać zwykłym graczom cos co jest tylko dla PACC. Wtedy to byłby jakiś konkretny prezent a nie jakis miś.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() powinien przyjechać zaprzężony deerami, a prezentów nie powinien dawać niegrzecznym dzieciom czyli.....PK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2003
|
![]() To wkoncu mikołaj daje jakiś prezęt np. zbroja tarcza itp.
Czy tylko msia ?????????????????????????????????????????????????? ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() LOL tylko misia?
Musze mówic jaki to jest wartościowy przedmiot? Gremlin (popraw mnie jak się myle, nie pamietam dokładnie) mówił że na securze była licytacja i cena doszła do 300k. Więc jak będziesz miał misia, to CI moge opylić k-seta czy co tam chcesz za niego~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja cię moge poprawić bo nie wiem czy na securze, ale misia sprzedano raz za nicałe 600k
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() W te swieta mikolaj ukaze sie na kazdym ze swiatow jednoczesnie.
Nikt niewie gdzie sie ukaze trzeba go znalesc. Kto go piwrwszy znajdzie dostanie unikatowego misia. Mikolaj nie daje zadnych itemow kasy czy innych rzeczy rozdaje misie i na rooku pomarancze i inne smakolyki. Pojawi sie on 24 - 25 grudnia ale nie wiadomo o ktorej godzinie. Tylko GM -owie i CIP -owie to wiedza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ale teraz jak będzie nowy system czaszek to może faktycznie nie będzie dawał nic PK (czerownym czachom).
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() A WIECIE ZE JEST TEZ DZIADEJ MRÓZ
![]() SA TEZ WINTER WOLFY POLAR BIRY I FROST TROLE ONE W OKRESIE SWIATECZNYM DAJA LEPSZE LOOTY ![]() NP. ICE RAPIER, POWER SPEAR, GOLD MEAT, POWER HAM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() moze nie jestem aniolkiem ani adminem ale tutaj
zauwarzlem ze ten temat to nie forum tylko jakis CZAT! jesli moge to powiem LUDZIE BEZ PRZESADY!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() Hehe cikawy temat ale ja jak spotkam mikolaja to napewno powiem mu hi a potem mojom liste prezentow jakom bym chcial dostac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() juz widze te tlumy ludzi logujacych sie w swiateczny poranek na tibie zeby dostac misia
![]() ![]() ja sie tam bede cieszyl jak znajde mikolaja i dostane cokolwiek ![]() bo w koncu trza sie cieszyc swietami !!!! |
![]() |
![]() |