Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-11-2004, 19:26   #21
xaotan
Użytkownik Forum

xaotan's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...

Domyślny

RANY LUDZIE UWAŻACIE ŻE TO PROBLEM ZABIĆ GS'A NA 11 LVLU?!
miał chłopak mana fluidy i magic shielda więc gs mugł się tylko zesrać

A teraz offtopic
Wszystko jest możliwe mnie kiedyś gostek na 6 lvlu z sd za 170 walnał
xaotan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-11-2004, 21:40   #22
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Cool ?

Ludzie czego sie dziwicie sd to sd ...przeciez w draga tez na 11 lvl mozna bic po 100 nawet z 20mlvl...nie wiem w czym wy tu macie problem...ktos napisal(nie umiem cytowac) "...waliles po 100 z sd z takim equ..." a co ma piernik do wiatraka...widac same knighty chyba komentowali...

-------------------------
Nick :
Profesion : Master sorcerer
Level : 23
MLevel : 47
Skills : 19Sword/21 shielding

Best hit w playera 145 z e-wave (w 8 lvl ) ale to bylo dawno
PinGOnE jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-11-2004, 22:42   #23
KLiF
Użytkownik Forum

KLiF's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2004

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Epsilion
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Domyślny

ja to powiem tak ja zabije tego gs'a solo tylko dla questa bo ogolnie to uwazam to za strate kasy itd

zauwazylem ze na zdjeciach jest jasno a na filmiku ciagle ciemno i jakos tak obliczyles szybko ze lvl Ci skoczy domyslam sie ze uzywasz tibi gg i po co oszukiwac to tylko gra!
KLiF jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 11:04   #24
Mnichu
Guest

Evul :p

gratuluje solowania gs'a a jak sie kto pyta jak to mozliwe jak on bije tyle z sd to niech sobie zrobią sorka lub druta i niech cwaniaki zobacza i soluja gs'a pewnie dead zaliczą -.-'
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 11:40   #25
Xelede
Użytkownik Forum

Xelede's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xaotan
A teraz offtopic
Wszystko jest możliwe mnie kiedyś gostek na 6 lvlu z sd za 170 walnał
Jak kolo mail 7 lvl .. to musial miec 75 m lvl conajmniej zeby wlanac 170 . . oblicz sobie na tibia com . .
Xelede jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 14:41   #26
Shinoda
Użytkownik Forum

Shinoda's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin

Shinoda ma numer GG 3466278
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KLiF
ja to powiem tak ja zabije tego gs'a solo tylko dla questa bo ogolnie to uwazam to za strate kasy itd

zauwazylem ze na zdjeciach jest jasno a na filmiku ciagle ciemno i jakos tak obliczyles szybko ze lvl Ci skoczy domyslam sie ze uzywasz tibi gg i po co oszukiwac to tylko gra!

1. Wiem ze marnowanie ...,ale i tak koncze z Isara dlatego sprzedaje teraz eq knighta i kupuje bp sds uhy itp.

2. -.- Ja najpierw robiłem filmik ,a potem ss'y... Przyznaje mam Tibie gg ale odpalam ja tylko do ogładania filmów jak cos sie dzieje ciekawego wole widziec wtedy cały ekran pod ziemia... Wiec to qrfa nie jest oszukiwanie w grze -.- a , w czasie gdy gram to nigdy nie urzywam!!! gdybys widzial filmik zobaczyl bys ze chwilka byłem afk i miałem follow na qmplu to własnie wtedy sprawdzałem na kalkulatorze ile expa trzeba do 12 i spytałem kolegi ile sie dostaje za gs'a....
Shinoda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2004, 17:41   #27
B0|_tO|-|O|_iK
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 08 2004

Domyślny

LOL tu sie wypowiadaja chyba osoby ktore gsa nie widzaily w tibi.
on ma 11lvl drut to prosze bardzo 125many +200hp macie 325 (mana shield)
gs go walnie za 200+to zostanie mu 100hp proste!!
jak bil go bez mana shielda to watpie zeby gs walnal wiecej niz 150+ (200+ to juz rzadkosc) widocznie muiscie duzo czytac dzial potwory na tibia.pl bo w rzeczywistosci gs wali 200+ jak ktos wcale eq nie ma -.-
poza tym to co najmniej 2 pierwsze sd byly bez straty hp bo zanim gs podbiegl juz dostal!!!!!
naprawde nie widze ze to byl fake wiec co za glupoty ludzie wypisuja? -.- zrobcie se 11druida kupcie bp sd bp mfow 15mlvl zrobcie i idzcie sami o_0
B0|_tO|-|O|_iK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2004, 18:21   #28
Stalmir
Użytkownik Forum

Stalmir's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Zgorzelec

Imię: Stalmir
Profesja: Elite Knight
Gildia: Telvanni
Świat: Harmonia
Poziom: 121
Skille: 10/10
Poziom mag.: 8
Stalmir ma numer GG 9562850
Domyślny

Hehe gratz refleksu bo ja szczerze mowiac nieumial bym pic manna fluidow, uhac sie i strzelac z sd Ja jeszcze boje sie solowac gs'a chodz mam knighta 34lvl i skille 70/70 (non-pvp dlatego takei salbe) i equ nawet dobre jak na harmonie xD
Stalmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2004, 01:01   #29
Shinoda
Użytkownik Forum

Shinoda's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin

Shinoda ma numer GG 3466278
Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stalmir
Hehe gratz refleksu bo ja szczerze mowiac nieumial bym pic manna fluidow, uhac sie i strzelac z sd Ja jeszcze boje sie solowac gs'a chodz mam knighta 34lvl i skille 70/70 (non-pvp dlatego takei salbe) i equ nawet dobre jak na harmonie xD

Tu nie trzeba refleksu poprostu jak wchodziłem na góre to juz mialem przygotowane sd na battle a jak schodzilem to pilem mana fluid i sie uhałem
i tak miałem szczecie ze nie summował mi gnojek ps'ów bo jak znam siebie to bym zzezował i walnał z sd'ka w poison spidera :->
Shinoda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2004, 01:15   #30
PacMan
Guest

Domyślny A ja powiem tak :

1' Ss'y są prawdziwe bo jest takie miejsce jak widać na SS i właśnie tam jest spawn pojedynczego GS'a...jednak bardzo nieopłacalny...
2' Tibia GG Buahahahaha !! ( Kolejny na tyle ułomny ludź że musi z tego Shit'u kożystać )
3' Nie widze w tym niczego heroicznego...ja na 8 lvl tam byłem i z SD zarżnołem hama :/ ( Co prawda 2 razy ded'a zaliczyłem bo wystarczył hit za 185+ ... NO ALE GO ZALICZYŁEM )
4' Po raz "n" powtarzam że można zsolować wszystko na każdym lvl'u ( no może od 6+ bo inaczej to jest się na rook'u ^^ ) - wystaczy odrobina szczęścia i odpowiednie okoliczności...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2004, 01:55   #31
Kielek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Piła

Oczko o jezu da sie rade zabić a szczególnie tam

co to zaa proste jak na 11 levleu sie gs'a zabija a na 25 2 dl blokuje Tzn ja blokowłem ale all nie wierzy pewnei bo ss'a nie mam ale nawet nie miałem kieyd go zrobic
Kielek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2004, 22:43   #32
Tfardziel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 09 2004

Domyślny

szczegolnie mi sie podoba jak manasem w siebie nie trafiles i wylales na zieme... ech...
Tfardziel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2004, 12:28   #33
Nesif
Użytkownik forum

Nesif's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2004

Domyślny Nice :)

Jest mozliwe ze na 11 lv zabil gs. Po:

1. MIal magic shielda wiec zamiast zycia schodzi mu mana.

2. Drut i sorc nie musza miec rewelacyjnego sprzetu aby zabijac Gs bo malo sprzet daje do obrony jesli eq przeliczac na obrazenia Gs.

3. Mial prawo walnac ponad 100 z Sd nic trudnego. Ja mam uhmakera na 13 lv z 37 m lv wiec spokojnie mozna po tyle walic

4. Nie trudno sie domyslec ze chlopak wlazil na gore i walnol z Sd i schodzil na dol by sie uleczyc. Ta czynnosc byla powtarzana kilka arzy az w koncu Gs padl.

cYa:>
Nesif jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2004, 12:32   #34
Dark Evil
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 11 2004

Domyślny

Gratzz Gs'a na tym lvl'u spoko
Jeszcze nigdy nie widzialem na takim lvl'u zeby ktos gs'a na solo sobie bral
Dark Evil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2004, 21:47   #35
Gandalf Black
Użytkownik forum

Gandalf Black's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Lunara

Gandalf Black ma numer GG 3147226
Domyślny :]

Tez sprubowałem GSa zabic w ten sposób I udalo sie poszlo 10 SD na 2 GSy tylko strasznie duzo kasy trzeba na to wydac ja wywalilem 9 k loot 50 gp razem Moj lvl 17 byl 21 Druid Nick Gandalf Reatywacja m lvl 37 byl 42 :/ Waliłem GSowi po od 199 do 227 szły na każdego równo 4 SD i pol :/ ostani hit zawsze byl po ~100. zeszlo troche manasow 4 razy wabilem z SD Piosyn Spidera K.... Teraz spodobalo mi sie tam i bije je caly czas z hmmow A jak to Tajemnica na jedego GSA okolo 220 many i 3-4 runek hmm. Zdięć nie mam ale mam Filmik Ktory jest z błędem tuż przed wejściem do GSa (ale i tam minelo 30 minut zanim wlazłem na niego bo nie kupiłem Mana Shielda Tak dlugo druidem nie grałęm ,że zapomiałem ,że tego czaru nie mam) Jakiś ERROR wyskakuje :/ ze Tibia coś tam coś tam

Gandzia
Gandalf Black jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2004, 21:49   #36
Gandalf Black
Użytkownik forum

Gandalf Black's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Lunara

Gandalf Black ma numer GG 3147226
Król :]

W najbliższym Czasie zamiezam pobic jego Rekord i na 8 lvl zabic GSa bez straty Many. z Hmm.
Gandalf Black jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania