|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() RANY LUDZIE UWAŻACIE ŻE TO PROBLEM ZABIĆ GS'A NA 11 LVLU?!
miał chłopak mana fluidy i magic shielda więc gs mugł się tylko zesrać A teraz offtopic Wszystko jest możliwe mnie kiedyś gostek na 6 lvlu z sd za 170 walnał ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ludzie czego sie dziwicie sd to sd ...przeciez w draga tez na 11 lvl mozna bic po 100 nawet z 20mlvl...nie wiem w czym wy tu macie problem...ktos napisal(nie umiem cytowac) "...waliles po 100 z sd z takim equ..." a co ma piernik do wiatraka...widac same knighty chyba komentowali...
------------------------- Nick : ![]() Profesion : Master sorcerer Level : 23 MLevel : 47 Skills : 19Sword/21 shielding Best hit w playera 145 z e-wave (w 8 lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Epsilion
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() ja to powiem tak ja zabije tego gs'a solo tylko dla questa
![]() zauwazylem ze na zdjeciach jest jasno a na filmiku ciagle ciemno i jakos tak obliczyles szybko ze lvl Ci skoczy domyslam sie ze uzywasz tibi gg i po co oszukiwac to tylko gra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
1. Wiem ze marnowanie ...,ale i tak koncze z Isara dlatego sprzedaje teraz eq knighta i kupuje bp sds uhy itp. 2. -.- Ja najpierw robiłem filmik ,a potem ss'y... Przyznaje mam Tibie gg ale odpalam ja tylko do ogładania filmów jak cos sie dzieje ciekawego wole widziec wtedy cały ekran pod ziemia... Wiec to qrfa nie jest oszukiwanie w grze -.- a , w czasie gdy gram to nigdy nie urzywam!!! gdybys widzial filmik zobaczyl bys ze chwilka byłem afk i miałem follow na qmplu to własnie wtedy sprawdzałem na kalkulatorze ile expa trzeba do 12 i spytałem kolegi ile sie dostaje za gs'a.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() LOL tu sie wypowiadaja chyba osoby ktore gsa nie widzaily w tibi.
on ma 11lvl drut to prosze bardzo 125many +200hp macie 325 (mana shield) gs go walnie za 200+to zostanie mu 100hp proste!! jak bil go bez mana shielda to watpie zeby gs walnal wiecej niz 150+ (200+ to juz rzadkosc) widocznie muiscie duzo czytac dzial potwory na tibia.pl bo w rzeczywistosci gs wali 200+ jak ktos wcale eq nie ma -.- poza tym to co najmniej 2 pierwsze sd byly bez straty hp bo zanim gs podbiegl juz dostal!!!!! naprawde nie widze ze to byl fake wiec co za glupoty ludzie wypisuja? -.- zrobcie se 11druida kupcie bp sd bp mfow 15mlvl zrobcie i idzcie sami o_0
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe gratz refleksu bo ja szczerze mowiac nieumial bym pic manna fluidow, uhac sie i strzelac z sd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Tu nie trzeba refleksu poprostu jak wchodziłem na góre to juz mialem przygotowane sd na battle a jak schodzilem to pilem mana fluid i sie uhałem ![]() i tak miałem szczecie ze nie summował mi gnojek ps'ów bo jak znam siebie to bym zzezował i walnał z sd'ka w poison spidera :-> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() 1' Ss'y są prawdziwe bo jest takie miejsce jak widać na SS i właśnie tam jest spawn pojedynczego GS'a...jednak bardzo nieopłacalny...
2' Tibia GG Buahahahaha !! ( Kolejny na tyle ułomny ludź że musi z tego Shit'u kożystać ) 3' Nie widze w tym niczego heroicznego...ja na 8 lvl tam byłem i z SD zarżnołem hama :/ ( Co prawda 2 razy ded'a zaliczyłem bo wystarczył hit za 185+ ... NO ALE GO ZALICZYŁEM ![]() 4' Po raz "n" powtarzam że można zsolować wszystko na każdym lvl'u ( no może od 6+ bo inaczej to jest się na rook'u ^^ ) - wystaczy odrobina szczęścia i odpowiednie okoliczności... |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Piła
|
![]() co to zaa proste jak na 11 levleu sie gs'a zabija a na 25 2 dl blokuje Tzn ja blokowłem ale all nie wierzy pewnei bo ss'a nie mam ale nawet nie miałem kieyd go zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() szczegolnie mi sie podoba jak manasem w siebie nie trafiles i wylales na zieme... ech...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() Jest mozliwe ze na 11 lv zabil gs. Po:
1. MIal magic shielda wiec zamiast zycia schodzi mu mana. 2. Drut i sorc nie musza miec rewelacyjnego sprzetu aby zabijac Gs bo malo sprzet daje do obrony jesli eq przeliczac na obrazenia Gs. 3. Mial prawo walnac ponad 100 z Sd nic trudnego. Ja mam uhmakera na 13 lv z 37 m lv wiec spokojnie mozna po tyle walic ![]() 4. Nie trudno sie domyslec ze chlopak wlazil na gore i walnol z Sd i schodzil na dol by sie uleczyc. Ta czynnosc byla powtarzana kilka arzy az w koncu Gs padl. cYa:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
![]() Gratzz Gs'a na tym lvl'u spoko
![]() Jeszcze nigdy nie widzialem na takim lvl'u zeby ktos gs'a na solo sobie bral ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gandzia |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() W najbliższym Czasie zamiezam pobic jego Rekord i na 8 lvl zabic GSa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |