|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Zaje***** filmik :d dobrze wam szlo tylko gdyby nie te Ue :tongue: Fajny FIlmik Fajny Aby takich wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Somewhere :>
Imię: Gai'jin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 54
Poziom mag.: xx
|
![]() buhahaha ale sie usmialem na tym filmiku zajefany byl hehe jakby ten sorcek nie zuzywal sd'ków na 13 levele to byscie moze wygrali hehe czekam na następne filmy w twoim wykonaniu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: W-wa
Imię: Kalen~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 40+
![]() |
![]() Filmik może i niezly, troche sie posmiałem, ale musze przyznac ze bylem po stronie Demona. Ciesze sie, ze przegraliscie, bo nienawidze PK, czyli osob psujacych innym zabawe, tylko po to zeby sie troche posmiac i samemu dobrze pobawić. Jednym slowem zrob jakis dobry filmik z hunta na potworkach a wtedy Cie napewno pochwale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)
![]() |
![]() Cytuj:
Doskonale cie rozumiem i powiem ci że sam nienawidze pk chociaz sam zaczołem pkowac a pekowalem bo bylem taki zalamany przez to ze bylem ubijany przez pewna highlvlowa gildie i stracilem wszystko teraz ta gildia jest w trakcie wojny (nareszcie ktos sie im sprzeciwił)a bylem przez nich huntowany bo zabilem pewna grupe pk która zabiła mi bloodbrothera a ta grupa pk miała plecy właśnie u tej gildii mowa o "divinitius" Rzecz działa sie na Azurze....... Ale jakos odreagowalem juz wszystko i nie bede wiecej pkował Kalen moge ci obiecać że wiecej nie ubije nikogo bez powodu Srry za kolejny długi komentarz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() szczeze mmuwionc nielubie pk ale
![]()