![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem czy ci nie wypadnie ale tak jak mówie ze jak mam malo hp i many to zawse mi wypada jedzenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: W domu...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kin Yuki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
|
![]() Może nie mam racji. Ale z tego co zauważyłem u siebie.
Dam taki przykład: Dzień 1: Exp w tombach: z Ghuli wypada 5 bpoc, 2x two hanted sword, 2x ypoc, i np. life ring, i wiele innych mnie lub bardziej cennych przedmiotów. Dużo kasy. Czyli w tym dniu loot leciał obficie? Dlaczego? Nie wiem. Dzień 2: Exp na minotaurach, koło darashii. Loot 5x WOCE, 6x Bagów brass armorów, 10 kuszy, 500 boltów, i dużo kasy, dużo skórek z minotaurów które wypadły (nie wyciętych obsadianem) Dzień 3: Exp w tombach: Loot prawie że zerowy, kasy wystarcza na pokrycie kosztów expienia. Dzień 4: Exp na minotaurach: 1x WOCE, i troche loota (kusze, bolty, brass armory) Teraz wyjaśnię...loot jest w 100% losowy. I ja mam prawie zawsze tak że jak pójdę to albo będzie dużo zysku, albo wcale. W sumie na minotaurach jest zawsze zysk. Ale raz po np. 3h expienia jest go dużo a drugi raz sporo mniej. Raz leci nam pełno itemów. A drugim razem mało. Nie rozumiem tego. Kolega mi mówił że czasami jak pójdzie na demony. To zysku ma tyle... że przynieść tego nie ma jak. A innym razem ma ogromnego wasta. I czy to przypadek? Czy logika CIPsoftu? Ostatnio edytowany przez Kin_Yuki - 06-02-2008 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
post@ Frosty to dla 120~ rp cud, miód i orzeszki, tylko jak zobaczyli, że ktoś na 17mln expa miał 1.3kk profit to już normalnym ludziom hunconcym 2h musieli coś zepsuć. Ostatnio edytowany przez Emcess - 06-02-2008 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |