|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Ten temat zamienia się w spam mój i innych. Reportuj, reportuj. Nie mam prawa się bronić? Nie dociera, że to nie jest OTS ME? Może i moje IQ nie jest wyższe od twojego (czego nie wiadomo) i co z tego? Niech wam będzie, to jest OTS ME ale ja wiem swoje, a pozatym jest tam kilka rzeczy dzięki którym można się dowiedzieć, że to nie jest OTS ME.
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I równo jest ![]() A co do księgi to jak się postarasz to można też równo zrobić i nie będzie wcale to takie trudne. Chociaż ta metoda nie wyklucza ME(szczególnie, że już 2 są osobne :O).
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Moja reakcja na twój fejk: Patrz twój avatar.
"Dobrze ją ukryłem" Lol xD ona sobie leży na kamiennym stole na wysepce o.O Super hhiroł plax - 3 OTSME -7 wniosek: 0/10.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Następny co myśli, że to OTS ME! Puknij ty sie i się odwalcie już od tego! Na wysepce, ale GDZIE TA WYSEPKA?! Żadne "Super Hiroł". Czy jak raz nie mogę powiedzieć to nie możecie zapamiętać? Part nr 1: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oceniać...
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 03-02-2008 o 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cholera spodziewalem sie po 1 parcie wiecej wiec wstrzymam sie znowu z odpowiedzia dopoki nie wyjdzie part w ktorym bede mogl ocenic cos wiecej niz wykonanie.
Wykonanie masz dobre...nie jestem tylko pewien czy to nie OTS Me (Czytajac posty na gorze nabralem tego przekonania). |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Wioska Konoha Gakure
Stan: Niegrający
|
![]() Fajny outiff ....Ten luk spoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie jest OTSme...
Pare z np. brzegów jest równo, a pare nie. Pewnie to tylko przypadek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() W końcu! Thx za wsparcie! To nie jest OTS ME bo w pierwszym obrazku po prostu mi tak brzegi wyszły a poza tym kilka brzegów jest trochę poucinanych ;p
P.S. Part NR II będzie troche bardziej wprowadzający w fabułe ^^ I jeszcze dzisiaj go dam.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Lol.. demony za nimi szły i nie zauważyli.. lol.
Teraz masz 3/10, bo chociaż outfity nie są wklejone jak w otsme. Ogólnie fake to już nie OTSME, ale nie podoba mi się.
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 03-02-2008 o 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Jesli to OTS ME to ja jestem dziewczynka ; p
No moze te brzegi mogly byc robione w OTS ME albo to jest przypadek wiec... ale fake i tak denny; p
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() To raczj nie OTS me. Chodz wydawalo mi sie, to teraz mysle ze to nie jest to. Moze niektore z elementow sa w nim robione ale niechce dawac pochopnych wnioskow.
@fake Jak dla mnie takie sobie. Pomysl nad czyms bardziej interesujacym (zwrot akcji, cos sie fajnego wydarzy). Narazie nie oceniem bo za malo dajesz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yyy...tak:
Fabuła nawet mi się podoba, jak w next parcie się rozwinie to pomyślę o ocenie! xD Na razie nie daje oceny. Wykonanie...ten outfit trochę mi się nie podoba, chodzi głównie o ten łuk, że on go trzyma jakoś dziwnie xP Ta...robią krok w tył i się miejscami zamieniają O.o OTSME nie stwierdzono...to dobrze xD Trochę krótkie...jakbyś zrobił dłuższe byłoby więcej do oceniania...mógłbym Cię zjechać itp. [żart] Ocena za wykonanie to... 3/5 xP + Efekty (1|1) = 1ptk. to 4/5 Ogółem? Brak oceny za fabułę xP
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 03-02-2008 o 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Jezeli nawet to nie OTS ME, nie zmienia to faktu, ze fake wacha sie miedzy srednim a dennym...
-Niektore rzeczy wygladaja jak robione na OTS ME. -2 -Fabule juz gdzies widzialem(moze nie taka sama ale w 50% podobna(puki co)) -2 -Super Hirół (na dzien dobry z zerowym przeszkoleniem ziomek se ubil jakiegos evul demona, potem jakis noob uciekal przed Fire Devil'em. A twoj Super Hirół bez zadnego szkolenia rzucil mu kunaiem i za pierwszym razem padl, a dostal w plecy.(wyjatek jezeli dostalby w kregoslup, o czym pewnie nie pomyslales) -5 -Na outfitach nawalone tyle rzeczy, ze ledwo widac sama postac -2 +Ladna sklejka(jezeli to nie ots me) +2 Ocena: 1/10 - Sama sie taka wyliczyla ;d (za duzo minusow za malo plusow)
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() -za dużo trupów & za dużo ognia
-w nast odc. zrobi coś ze ich all rozwali? albo ucieknie ze nic mu sie niestanie? -outfit (mam na myśli stzrelanie z łuku) +efekty -mury 2/10 ciesz cie chłopie =o @DOWN Veruisa
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 03-02-2008 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Veruiseczka? Pani Veruis? XD Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 03-02-2008 o 12:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Rozwalił demona a nie rozwali kilku potworów? ehhh jakim cudem strzelając w przód trafia się w plecy?! naucz mnie plx plx plx.
I jakim cudem strzela z łuku trzymając go za cięciwę ?! haha chyba że on rzuca tymi strzałami no to wtedy rozumiem. Fake jest nieprzemyślany Edit. @Koper twój post cholernie dużo wnosi do tematu ... przestań się nubić tak jak Emo ...
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() bo strzala poszla lobem nad glowa i trafila w plecy ^^ pozatym ten luk tam lezy obok juz a on go nietrzyma wcale za cieciwe... tak szybo strzelil ze az luk zrobil sie goracy i musial go wypuscic...
@Autor niby czemu niezmienic logo? 3 minuty zabawy tak naprawde, a to jak wchodzi sie w ten temat to odrazu odstrasza i przychodzi mysl "to bedzie strasznie nielogiczne" pozatym demony ktore sie skradaja i zachowuja cicho? demony rozpier*** wszystko dookola z hukiem i wisi im to ze ktos je zauwazy, maja sie bac tego niby "niesuper hero" ? Ostatnio edytowany przez Extermis - 03-02-2008 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() Nie lubie jesc piasq nie lubie d... za krzoka i niczego a szczegunie tego fake nie podoba mi sie ;> niewiem czemu do tej pory wszysdko mi si podobalo ;/ zaraz big super komcia wyjade 100-/100 ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Balingen Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dran Omex
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Saphira