|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Zal... pierdolenie noobow (nie tyczy wszystkich)
denerwuja mnie takie wytlumaczenia, ze mam rs, wiele osob na wiekszych lvlach ma rs i nikt za to na nie nie poluje.. a co do tego wytlumaczenia, ze potrzebowali kasy to juz kompletnie rotfl. nawet nie macie pojecia ile takie 170e knighty maja kasy, i jak poleci ze mnie rod warty 8 k~ to raczej se gruchy nie zwala @Avath mi tez sie nie podoba twoj ryj/wyjdz! @up tak, ja pkowalem(tzn mialem zamiar) ale nie lvle o 150 nizsze rozumiesz? Do tego zle zrozumiales, nie mialem zamiaru bic 77ms'a bo to idiotyzm, wspomnialem o tym, zeby nie isc na 4 kope, bo i tak nie warto skoro siedzi tam wyzej wspomniany 77 ms.
" Amatorzy zbudowali arkę, a profesjonaliści - Titanica " [; ![]() 12:44 Fajeere [3]: ma 1 lewel niema 12:44 Jassy Marn [4]: haba ty ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Amek_PL - 05-02-2008 o 09:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Udało im się! ![]()
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: non
Świat: Askara
Poziom: 50
Poziom mag.: 53
|
![]() cry me a river
![]() do założyciela tematu - jesteś żałosny, widzisz co każdy o tobie sądzi? Przed założeniem następnego tematu pomyśl jakie mogą być tego skutki. Teraz wiesz, że mając rs na tym lvlu siedzi sie w depo (z wyjątkami, które jak widać tobie nie przysługują)
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() P.S On jest gejem wiec jakby ktos chcial skorzystac z uslug to pewnie jest chetny ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Świat: Iridia
|
![]() Amek_PL jest kolejnym przykładem sfrustrowanego dzieciaka który uważa że on może zabijać a jego nie
![]() Lata z rsem i myśli że może robić wszystko a 150 lvl go lać nie będą bo ma od nich 100 poziomów mniej.... gdyby miał o 100 mniejsze IQ to bym się zastanawiał żeby go nie lać xD A więc apel do ludzi którzy spotkają amka na serwie: NIE BIJCIE GO ON MA IQ<40 xD
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() o ja cie ale bym sie wstraszyl ciebie oneoneone11111111
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do założyciela tematu.
Wszyscy już Ci wyraźnie wyjaśnili ,że jesteś żałosny. Ja sie do tego podpisuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
A co do reszty - zal Ogarnij sie, w tibii nie ma zasad.
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nilfheim
Świat: Hiberna
Poziom: 109
Skille: 91/68
Poziom mag.: 20
|
![]() Witaj my sie chyba skąś znamy
Nie pierdol mi tu ze nie mieli powodu żeby Cie zabić Jak nadal myslisz ze nie ? To wpisz na tibia.com Jaldridge to Ci powinno rozjasnic cala sprawe ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Dla mnie UV zawsze było i będzie gildią lamusów ;] jak tam grałem na nicku Wielki Mancyz dawno temu to te debile biły każdego za nic myślą że jak mają 100+ to już all im wolno dlatego ludzie uciekli z hiberny gdzie są czasy że na hiberne nie można było wejść bez kolejek ? :> teraz na infernie sie dużo lepiej opłaca grać niż na hibernie pamiętam jak kiedyś na 5 min przed server save z kumplami sobie lataliśmy i się biliśmy 4fun bez party wpadł ten lamus Aaron Soulbringer i nas ubił all a po save mu pisze " why you kill me ? " a on " skull is bad " a jak mu napisałem że to byli moi kumple to powiedział " thx for sd " bo mi bp spadł ;] żal dla nich 180 ed cieszy się z bp sd <owned>
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) Ostatnio edytowany przez Farr - 07-02-2008 o 08:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() toaleta i reszta dadzą dupy w końcu...
teraz huntują nawet swoich byłych członków! żałość... są bezsilni i zdesperowani... a ostatnio widziałem przepiekny obrazek jak jakiś gość dał Broockowi 100 gp na statek... a jakiś noob char - "hunted for support DM"
![]() |
#35 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Taa, tez widzialem te akcje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Violent Vel'Tisse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Mortals
Świat: Hiberna/Saphira
Poziom: 120
|
![]() _/ Hiberna rox!
![]() Btw. Dawac bohy!
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() prawo dzungli na hibernie. no i dobrze, przynajmniej jakies prawo jest, nie to co na non-pvp
![]() ps. nie placz, biegasz z rsem to czego sie spodziewasz.. Ostatnio edytowany przez bartii10 - 08-02-2008 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Cytuj:
![]() Proponuję zrobić taki temat, gdzie wszyscy chętni się będą wyżalać, jak to są, lub byli hunted.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Tak było, jest i mam nadzieje, że tak nie będzie po wojnie. Chociaż nikt nie wie co DMi szykują.
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Cytuj:
xDDDD Pobijesz go? :< ZA TIBIE ZROBIMY WSZYSTKO, NIE?????????????!!!!ONEONEONEONE |
|
![]() |
![]() |