|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jakiego programu do rozmów używasz grając w tibię? | |||
TeamSpeak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 17.57% |
Ventrilo |
23 | 31.08% |
Inny... |
14 | 18.92% |
Nie używam żadnego. |
24 | 32.43% |
Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soqa Sayo
Profesja: Paladin
Gildia: Apokalipsa
Świat: Astera
Poziom: 48
Skille: 82/68
Poziom mag.: 13
|
![]() ale co wy tam gadacie o pogodzie czy co? bo mowicie ze na jednym kanale cs, tibia, fifa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@AdminTS Haha Syren ma konto na forum.tibia.pl haha A mówiłeś że tibia to prosokąty. ^^ TAK JEST NOWE IP !!! :85.214.124.165:1234 @ dla niedowiarków !!! IP się zmieniło. (85.214.124.165:1234) - potwierdzone DZIEKUJE W IMIENIU SWOIM ORAZ AdminTS ZA ZAUFANIE NAM I UŻYWANIE TEAMSPEAKA. Życzej miłej zabawy. @Dr.Omader Może to zły temat ale 'mój' więc napiszę. Jak to możliwe że czekałem na PACC niecałe 10 godzin??? Dzieki. Polecam firmę DROM !!! PozDro JzP Elo |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() TS ogolnie jest ok, ale mi bardziej przypadl do gustu vent, taki mniej zlozony i nie przymula mi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Odświerzam temat, aby nie został zakopany pomiędzy jakieś tematy typu :
'...nie moge się zalogować...' albo '...help me i have ban...' IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 Z kąd pobrać teamspeak !!!??? (macie w 1 poscie) Numer GG do admina TSa: 9218036 ~piszcie jeżeli macie jakiś problem, on wam pomoże. Możecie też napisać list z pytaniem do użytkowników : -AdminTS -UNholy90's Jednak lepiej byłoby abyście pisali pytania na powyższe GG albo w tym temacie. PozDro ![]() Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 17-02-2008 o 18:22. Powód: IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 !!! nie zwlekajcie |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ventrilo lepsze moim zdaniem no ale poradnik dobry ofc.
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Pierwszy post wyjaśnia czemu Ventrilo nie jest leprze na prędkości np. 256 kb/s.
Po drugie to nie poradnik ![]() IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 ^.^ Ale dzięki, pisałem ten temat na poczekaniu trochę ale widocznie jest dobry, gdyż ziomek (admin TSa) pisze mi na GG że fajny był pomysł z tą tibia.pl gdyż coraz więcej ludzi zakłada kanały i mówi że są z forum.tibia.pl albo grają w Tibię. aha no elo Syrena ![]() ![]() ![]() PozDro Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 17-02-2008 o 18:58. Powód: literówka l=ł |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
I tak wolę ventrilo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Z tym udowodnij co napisałeś to tylko świadczy że nie przeczytałeś wszystkich MOICH POSTÓW W TYM TEMACIE. Elo 'To nie jest forum reklamowe' ? No to okej, nich będzie że to poradnik, nab. ../.. PozDro |
|
![]() |
![]() |
#31 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
4u2oneoenoenoe! |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() @Kamliss
W czwartm poście masz odpowiedz na trzecie pytanie zadane przez ciebie. Na resztę nie odpowiadam, nie chce mi się. To nie jest forum reklamowe? Hmm... no i? Zgłoś to gdzieś proszę ! Zawsze to więcej ludzi odpali temat i może ktoś jeszcze wejdzie na kanał. !!! IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 !!! ***KONIEC ODPOWIADANIA NA PYTANIA TYPU : -UNholy90's: Pierwszy post wyjaśnia czemu Ventrilo nie jest leprze na prędkości np. 256 kb/s. -Kamilss: Udowodnij. ![]() PozDro ![]() |
![]() |
![]() |
Ciekierapa |
Ta wiadomość została usunięta przez bosal.
|
![]() |
#33 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Edit : To tak samo, jakbym powiedział że SCA jest lepsze od fire axe bo więcej z niego bije, a nie o to chodzi. Ja chcę żebyś powiedział czemu SCA jest lepsze jak w tym wypadku SCA ma 50 atk a fire axe 38 i dlatego więcej z niego uderzę. Mam nadzieję że zrozumiałeś. Ostatnio edytowany przez Kamliss - 19-02-2008 o 17:39. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() @Kamilss
To tak samo, jakbym powiedział że SCA jest lepsze od fire axe bo więcej z niego bije, a nie o to chodzi. Ja chcę żebyś powiedział czemu SCA jest lepsze jak w tym wypadku SCA ma 50 atk a fire axe 38 i dlatego więcej z niego uderzę. Mam nadzieję że zrozumiałeś. F axe jest gorszy :O <joke> ![]() No to próbowaliśmy gadać przez venta na kanale z 7 typami i grać w tibię jednocześnie, przy NeO TP 256kb/s. około 16:00 to łapały nas lagi. 10 minut później odpaliliśmy TeamSpeaka, odpaliliśmy kanał z hmm.. 5 osobami jakoś, no ni nic nie było, wszystko płynnie. Na radiówce też u ziomka próbowałem ale bez ludzi na kanałach i różnica także była widoczna. (radiówka 128kb/s, 256 po 18:00. około połódnia sprawdzałem). Sam u siebie na kompie tego nie sprawdze bo na 1.3mb/s nie widać różnicy nawet jak mam na servie 600+ ludzi i na kanale z 50+ typa. Aha no i dzieki ludziom którzy korzystają z kanału. !!! IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 !!! Admin na gg mi pisał że jest prawie 40 osób które mówiły, że są z tibia.pl Ci co chcą to będą używać, ci co wolą pisać głupoty... heh wam teżdzięki za odświerzanie tematu ![]() 'co mnie nie zabije to mnie wzmocni' Elo Syren ty adminie ![]() ![]() PozDro Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 19-02-2008 o 20:18. Powód: UNholy90's is a master thx |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() <><>Odświerzam<><>
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() <><>Odświerzam temat<><>
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() refresh!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() refresh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Było wczoraj 37 typa na jednym kanale z tibia.pl (tak mówili że z forum tibia.pl) a no i już od miesiąca jest paka 7-8 typa co mają swój kanał. Więc hm..... git. ![]() Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 18-03-2008 o 16:04. Powód: FURORA JEST NAJLEPRZA! NON-PVP dla botterów i c1p3k. |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() refresh
![]() refresh |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006