|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Wszystko o czym piszemy to czyste spekulacje.
To co nam wypadnie z potworka jest generowane w momencie respawnu według ściśle określonych szans na wypadnięcie danej rzeczy. (oj ile dalibyśmy aby wiedzieć co wypada z danego potworka ![]() Jak już napisano wyżej nie możemy być pewni co nam wypadnie. Przykład: Idziemy na Venore dragon lair. Oprócz nas expią tam 2 osoby. Przyjmijmy że dragon shield wypada na 1 z 50 dragonów(teoretycznie). Ty możesz zabić te 49 dragonów a ktoś wpadnie zabije tego 1 dragona i wypadnie mu dragon shield. Tak więc oprócz tego co napisali poprzednicy przydaje się mieć trochę szczęścia ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Cane Corso Druid
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brotherhood of Shadow
Świat: Secura
Poziom: 45
Skille: -/-
Poziom mag.: 48
|
![]() Cóż wszystko co piszemy są to czyste spekulacje.(Tak jak napisał to pan up
![]() ![]() Pzdr. Cane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Kwilcz
Imię: UNREAL DRUD
Profesja: Druid
Świat: Honera
![]() |
![]() mojemu kumlowi z draka wypadla pustka a z cyca 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() kolejne dziecko co mysli ze wymiata bo mama pacca kupila
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
I niemożliwością jest, żeby wypadła 10000 reszka pod rząd ;p- nie wieżysz to sprawdź. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Biało-Zielona Dębica
Imię: Sir Adasii
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() mi ostanio nic nie leciało z ghouli (jak narazie 1 life ring) pierw wpadł 1 brown pieces of cloth potem 2 ghoule i następny oO i kolega tez mowil ze mu spadlo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie. Przy większych liczbach sprawa wygląda nieco inaczej niż zwyczajny, prosty człowiek mógłby pomyśleć. Jeśli chodzi o losowość, którą generuje komputer to po dużej ilości prób wynik jest mniej więcej wypośrodkowany. Nie wiem jak to jest w świecie rzeczywistym, ale co nas obchodzi rl w tym wypadku ;p
@up Też mi się kiedyś wydawało, że coś jest z tym czasem bo jakoś dziwnie się zawsze składało, że najlepszy loot wszyscy z gildii mieliśmy w bliskich od siebie odstępach czasu ![]()
Nowe, niespotykane i wyjątkowe you can dance 4! Tańczmy albo nie, ale czytajmy tę stronę ; ) Ostatnio edytowany przez Cacuss - 20-02-2008 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() bez takich wyzwisk moze jednak ;p
|
![]() |