![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
@Topic Żal człowieku. Ja widziałem conajmniej 7 tematów z tombów (w tym gib/gfb hunt i zwykly summon+flam/vis lub sam flam/vis). Szukanie nie boli ![]() @Edit Pokazane rezultaty 1 do 25 z 136 Gdzie ty qrva szukałeś że nic nie znalazłeś? Bo to nawet upośledzony umysłowo by znalazł... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() Uposledzone jest te forum nawet zapytac nie mozna wydawalo mi sie ze na tarpit -2 za tp sa behemoty a ci odrazu , a pozniej mowia na cale forum "Jakie te forum jest chujowe" bo atmosfere robicie chujowa, leja w domu rodzice czy o co chodzi
@opcja szukaj A wiec tak wpisujemy tomb-> filmy i mamy tak pare filmow acient ruins pare stone za tp-1 niektore to wogole sa Knight na dragach (padlo slowa tomb w temacie) a druga strona to sa filmy ktorych juzsie nie da sciagnac Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 16-02-2008 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
(odnosisz sie do tar pit)
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Rotfl ty na serio na allegro kupiles. Jak masz 98 ms i nie wiesz ze na -2 nie ma behe hauahha na tym forum na serio dzieci przebywaja. Jeszcze sie prujesz ze kazdy ci mowi ze jest opcja szukaj i ja ci to powiem. ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK OPCJA SZUKAJ, a pozatym jest taki temat jak Zamowienia na filmy i jesli nie masz czasu poszukac i wolisz temat zalozyc zeby cie zrugali bo expisz na kejw ratah swoim ivul 76 rp z assasinek i ci sie nie chce szukac to twoja sprawa i good luck.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Na górze masz temat cichego, tam masz wszystkie tomby...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Tylko ty jesteś niedorozwinięty, skoro nawet sobie poszukać nie możesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no, kolejny forumowy "bojownik" =D. Widzę że pokazujesz swój lśniący jak słońce autorytet =P. Nie znalazłeś ta? Szkoda bo już są 4 tematy o tym na tym forum, no ale widzę że nawet szukać nie umiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() ze sa to nie znaczy ze mi maja pasowac i sram na twoje zdanie (juz mam dojsc zjebanych cwaniaczkow co jedyne co potrafia powiedziec to szukaj a pomoc to nic) Ignore i tak gowno cie widac na forum wiec nie bede niczego zalowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mówisz że jestem "jebanym cwaniaczkiem"? Zgadza się. Jestem "jebany cwaniaczek". No ale walcz dalej =D |
|
![]() |
![]() |