|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() OMG,mówiłem pojechałem to nie znaczy,że go obraziłeś,Ty na siłę szukałeś błędu i chciałeś koniecznie pokazać,że on ma coś źle x[
Cytuj:
A co do poprawy,patrz wyżej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ehhh na sile mu bledy wytykalem? Zjechalem go?! Przestan gadac glupoty i nie badz smieszny... Normalnie go ocenilem i pokazalem mu co jest zle zeby robil leprze fakei i poprawil bledy. Ocenilem go zeby mu pomuc a nie go "zjechac" tak jak twierdzisz. A co mam mu powiedziec ze jest super i ok jak tak nie jest? A jak eerion ocenial mojego fakea i wyszukiwal nawet przy glupiej pulapce czy cos tam innego i sie uwziol to mu tego nie powiedziales?
Wiec teraz mi niemow ze sie go czepiam bo tak nie jest... To raczej ty sie przyczepiles i wytykasz mi ze dobrze go ocenilem. Jakos przy innych fakeach tak nie mowisz jak jada i wyzywaja nowych. A ja go tylko ocenilem x.X Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-02-2008 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jasne.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weź nie pokazuj Swojej głupoty -.-
(Jakby ktoś nie wiedział: On dopiero teraz to dopisał.)
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No widzisz jak latwo zmienic z sekundy na sekunde zdanie? Ehhhh... Nieee oczywiscie nic nie jest bledem a ja sie go czepiam bezpodstawnie. Oczywiscie nie moge wyrazic swojej opini co mi sie nie podoba bo zawsze w karzdym fakeu to robie i dopiero teraz to zauwazyles. Tak jak ktos mowil, mi ciebie tez zal ^^
A co do ortografiiiiiii to pewnie tak jak mowiles masz 10 IQ bo jakos inni sie moga doczytac. Oczywiscie pewnie sie ktos tu jeszcze znajdzie kto niemoze sie doczytac xd W takim razie pokaz mi w ktorym momencie go zjechalem, wyszukiwalem bledow na sile i zle skomentowalem. Kazdy ocenia jak chce i nie widze problemu. Zeby nie bylo ze mi sie koncza argumenty. Niechce sie klucic z Oerta ktory zjadl wszystkie rozumy swiata i niechce nie potrzebnie dalej offtopowac. ![]() @edit Buhuehuehuehuehue. Ale sie z ciebie zlewe zrobilem. I kto tu nie wie co to ironia... xDDDDDDDDDDDDDD @edit 2 No a czemu nie pokazesz tych moich "bezpodstawnych" komentow z mojego postu. Plixxxxx daj to prusze!!!11!11ononeone Chce sie jeszcze troche posmiac ;/ @edit 3 o.O? Powaznie? Wiesz ja jakos sie na ciebie nie zloszcze nie, nie biore wszystkiego na powaznie. Owszem wczesniej mowilem powaznie z tym ze mi wmawiasz ze go bezpodstawnie oceniam. Co do ortografiiiii to tak jak mowilem jestem dupa z ortami i to moja slabosc xd (mozesz sie smiac mi to nie przeszkadza bo ja tez sie z tego smieje chodz prubuje nie robic bledow). A co do tego postu mojego... Prosze cie pokaz mi w ktorym momencie na niego wjechalem i zle ocenilem... o.O @edit 4 Hehe mi ciebie tez zal xD Nic nowego nie pokazales tylko to ze ty pokazujesz ze jestes kretynem a ja mam niezly polew z ciebie. Po cholere zes zaczol ta klutnie? Bo to ty chciales byc fajny xd Em0 napisal? Nie wystarczylo bo musiales dopisac i byc "fajny". Dobra koncze bo musze do WC isc z tego ostatniego rotfla (on byl straszny) IRONIA @edit 5 To czemu pierwszy nie skonczyles i caly czas sie rozpisujesz (tak jak ja)? A mowisz do mnie. Wynika ze ta klutnia cala byla debilizmem tylko z tego powodu ze musiales mna pogardzic z powodu mojego komenta ktory byl normalny jak kazdy inny. A twoje opisy na gg malo mnie interesuja. Mysl o mnie jak najgorzej, nie nawidz mnie i etc. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-02-2008 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UpUp
A spójrz na mojego posta, którego zacytowałem. Dopiero dopisałem? Nawet nikt nie spojrzał na tamtego posta tylko wszyscy do cholery się na siebie wydzierali :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
@EDIT: Cytuj:
A tak w ogóle jak napisałeś,że nie chcesz się ze mną kłócić,to czemu nadal to robisz? I jeszcze jedno: Popraw błędy ortograficzne bo są żałosne miejscami. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 22-02-2008 o 22:53. |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnia edycja Twojego postu to "Dzisiaj o 22:12", tymczasem data Twojego postu o tym "Czytaniu ze zrozumieniem" to "Dzisiaj 22:15"...Dziwne, nie ? ;d Po za tym pamiętam tamten post i to że wcześniej tego nie było ![]()
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Omfg xD ja wiedziałem że te forum jest lepsze od telewizji xD
Fake dobry ale może być lepszy - zresztą - nie mam tutaj zbyt wiele do powiedzenia xD @down nah jestem 30 sekund lepszy :> Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 22-02-2008 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Jeden wielki offtop ^^
Skończcie. Pogadajcie na privie, albo GG |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() USUNĄŁEM pewne zdanie! Nie dodałem tylko usunąłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Okropny wygląd gór
Odległość między nimi a mino to nie dużo, skoro oni ich zauważyli, to czemu mino nie zauważyli ich? Literówki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Również w tym wypadku sprawdza się mój opis na GG: "Nie gadaj z idiotą,bo sprowadzi cię do swego poziomu i wygra dzięki wiedzy o tym poziomie." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Oerciak, przestań w końcu spamować i robić chat z tematu..
Ostatnio edytowany przez Kedven - 22-02-2008 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |