|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy tibia idzie w dobrą stronę? | |||
Oczywiśćie ze idzie w złą stronę ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
52 | 80.00% |
Oczywiśćie ze w dobrą stronę ! |
12 | 18.46% |
Nie wypowiem się ! [jestem nowy wiec niewiem jak bylo kiedys,....] |
1 | 1.54% |
Głosujących: 65. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Tibia to dla mnie dno z powodu właśnie ludzi którzy w nią grają...
tak jak kolega @up powiedział najgorsi są Polacy i to przez nich tibia się zrypała...wole teraz pograć w jakieś GW lub WoWa niż w to gówno... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 02 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Ja gram od tibii 7.8, ale z tego co koledzy mi opowiadaja to kiedys bylo lepiej.
UH-y sie urzywało i robiło od 11lvl, hmm9, sd 15. nie bylo rozdzek i magowie z warhammera a teraz..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
![]() |
![]() Tibia staje się coraz gorsza ale nie przez samych polaków ale przez CIPów którzy robią wszystko dla kasy z PACCów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Taki mamy świat, że nie liczą sie ludzie i ich problemy tylko kasa =/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Imię: Alsenq Knait
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Moim Zdaniem Najlepsza wersja tibi to 7,6 poniewaz nie lubie addonow i tych nowych outfitow wole stare dobrze czasy zaczynalem grac w tibie na tibi 7.5 .... Lecz gralem w nia tylko 2 tygodnie poniewaz odrazu byl update.... Oczywiscie ze tibia idze w zła droge i chce by wrocila stara dobrea wersja 7,6 !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiecie co? Tak mi się zdaje że CIPy zrobiły by kasę gdyby otworzyły jeden serwer pod tibie 7.6 ale z nową grafiką potworami itp i dało że tylko PACC może xd albo Marzenia ściętej głowy dla wszystkich....
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
""Tibia idzie zdecydowanie w zła stronę. Kiedyś liczyły się twoje umiejętności, refleks... A teraz? Hotkeye, boty. 100lvl teraz to już nie wyczyn."" a dlaczego czary na hotkeye nie sa zle, a runy tak? jak bez hotkeyow bylo, zanim wyropowalem wszystko ze statku w thais reka mnie bolala jak... Cytuj:
czytalem gdzies(tibia.org.pl, zwykle nie uzywam, ale czasem...), ze cip zarabia 2 miliony dolarow, z czego polowa na serwery idzie, a tera porownaj to z WoW, w ktorym 10 milionow "lutkuf" daje 15 dolcow na miesiac, na miesiac maja zarobek 150 milionow dolarow... widac roznice? a co mnie najbardziej wqrza? powiedzcie mi, jaka byla roznica miedzy 7.6 a 7.7? 7.7 to byl UPTADE TECHNICZNY! atak postaci czy cokolwiek poza zmianami technicznymi typu white list(wtedy ja dodano)sie nie zmienilo! ""glupota bylo dodac ze visy teraz bija jak speary :/ ""chyba jak speary palka na 20 dista, srednie hity pally 20 lvl teraz sa ok. 75...(sam specjalnie po to zrobilem pally...) ""(dobra rzecz runy od lvl, nie bedzie 15 lvl z sd pkowania knightow na 30 + lvl)"" sorc na 15 lvl i 15 mlvl walil w potworki po 50, takiego kina bedzie tlukl po 10...(2 razy mniej z magii w ludków)...a taki kina ma... hmmm... moj pally mial na 25 ok 355hp, a knight? no, duzo bedzie miec... Ostatnio edytowany przez Zamne - 27-02-2008 o 19:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() tibia idzie w zla strone ale : 100 lvl to nie problem na 8.1 ludzie mowia ? jak i na 7.6 bo gram od 7.0 i wiem, knight na non-pvp byl trudniejszy ale nie az tyle co ludzie opowiadaja. Tibia byla lepsza bo nie bylo tych malych 10 latkow na accountach od 8 + 20 lvl i ci bili Dl'e ( ty se bijesz a tu ci taki 15 sorc z lmm i rozdzki leje ....) wiem ze malo expa ma ale to wku***a. A wiecie z kad sie wzieli malo poziome gracze nie newbie a nooby ? bo kumpel do kumpla poleca mu gre a ten tamtemu i tak sie ciagnie...Sorca, glupota bylo dodac ze visy teraz bija jak speary :/ a wczesniej sie ustawiales i biles (dobra rzecz runy od lvl, nie bedzie 15 lvl z sd pkowania knightow na 30 + lvl), Druid nie wiem bo nie gram, pall, tez nie gram za duzo pallem.
P.S Moja opinia Moj komentarz Moja wola |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Nie wiem jak to powiedzieć, ale nie mam zdania.. Poprostu uważam że Tibia idzie, i w złą stronę i w dobrą. Jednak lepszy klimat był w 7.6.. Wkurzają mnie te HotKey's, Botterzy itd..
Gra, a właściwie Tibia, niema wtedy sensu. Jednak, CipSoft może to naprawić. Trzeba im tylko zwracać Uwagę i proponować różnego rodzaju dodatki na Forum.. Tibia zawsze będzie się rozwijała! Nie ważne jest, czy pasuje to Graczom czy nie. CipSoft, zbiera z kupowania PACC, sporą sumę pieniędzy, a za te pieniądze rozwija Tibię. Zapewne w Letnim Update, ujrzycie coś co chcieliście zobaczyć w Zimowym. Skoro nie spodobał wam się Zimowy, to może Letni? Proszę mi uwierzyć. A może niespodzianką CipSoftu w Letnim Update, będzie coś co miała Tibia 7.6? Kto wie? Nam pozostaje tylko czekać i mieć nadzieję, że CipSoft, to co skiepścił - naprawi. Takie jest moje zdanie i choć z przyjemnością napisałbym więcej, to szczerze mówiąc, niema o czym ![]()
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |