![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ja tam widze tylko przerobione zlepki tibijskich itemów...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Iłża
Świat: Już nie tibia
|
![]() Tylko wandy przypominaja te z 25 lev dla sorka... aczkolwiek sa fajnie przerobione.
![]() |
#24 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Dodaj tło pod te prace(ino nie różowe
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Drakon jak i reszta po drugiej stronie sporu: Tak, artysta powinien przyjąć pozytywną jak i negatywną krytykę, lecz ona powinna być KONSTRUKTYWNA. Rozumiem bulwers batona, bo sam bym się zdenerwował jakby ktoś wlazł mi w temat i powiedział "żal takie sie w pare sek. robi"... Nie uważasz? Masz pełne prawo do krytyki, ale nie w takim stylu. Nie jest to w tym środowisku (z tego co wiem) mile widziane. Cóż ja moge powiedzieć... dla każdego nowego artysty pierwsza negatywna opinia o pracach jeżeli wcześniej wyrażane były pozytywne opinie jest szokiem. Wiem, pamiętam jak mnie to zdenerwowało/zbulwersowało/zszokowało. Zawsze ten komentujący który wyraźił negtywną opinię jest zapamiętywany, na długi czas, a jeszcze dłuższy jeśli się z nim prowadziło jakiś spór.
Co do pracek: są fajne, jak na pierwsze nawet świetne! |
![]() |