|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() ten ostatni rp w piracie, to zero pvp mogl wyjsc z trapa, bo poisonu nie bylo za tym w vialkach, pozatym 31 cc bez aola. brawo haha ;d
a ogolnie jaki loot? michni padl 2x wielki kozak ;p
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() a no loot dopisal ;d z tego palla to juz masakra 31 cc i shiety za 30k . Z michniego 2 x boh ;d itp
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Raficzny Wuj
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 96
Skille: 84.83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mi się bardzo podobało , dobre zgranie i pvp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() a ten loot na koncu to z tylko z tego ostatniego kolesia czy ze wszystkich akcji?xd
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Z tego ostatniego kolesia .... Mmmm koles zamiast nosic 310k w bp mogl sobie Dfy kupic
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() no to nieźle ;p
ja pamietam jak kiedys wracajac z djinna kolega do mnie napisal ze jakis ciul do zabicia jest to polecialem po niego jakis 70+ ek, oczywiscie na dobitke walnalem ue, zobaczylem 2 warny, ale nie zobaczylem ze ten koles dalej zyje. Kolega z ktorym tam bylem dobil go z exori i wpadl mi rs xDDD a chodzi o to ze nie mialem blessów + na sobie eq warte 150k i 250k jak dobrze pamietam kasy w bp xD aaa i ta akcja zostala wykonana 10 sqm przed dp xD mialem jeszcze jeden przypadek kiedy to koles wyszedl z dp i padl ale juz nie bede pisal