|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Taka mała uwaga do wszystkich narzekających na PACC na 30 dni.
Moim zdaniem to nie zmieni wiele, ktoś tak czy siak kupiłby sobie tego pacca, to tylko kwestia 10 euro w te a we wte. Ofc teraz więcej osób będzie mogło pozwolić sobie na tego PACCa, ale nie przesadzajmy, że zaraz wszyscy będą posiadać premium, zwłaszcza, że taki system będzie dostępny jedynie w krajach, gdzie PACC był bardzo tani i większość dzieciaków nie miała problemu z uzbieraniem kasy na niego. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 08-03-2008 o 12:21. |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ciekawe, czyli nie będzie można kupować komuś pacc'ów, przynajmniej przez jakiś czas. Lipa, przecież nie każdy ma 18 lat i ma kartę albo konto bankowe...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Nadal bedzie można, ale nie przy użyciu nowego systemu.
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() A ten pacc na 30 dni tylko przy użyciu nowego systemu?
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lupa'Aziro
Świat: Lucera
Poziom: 99+
Skille: 97+/79+
|
![]() Dla mnie to jest jakieś nie porozumienie... zamiast uregulować sprawę amerykańskich serwerów... cheaterów... to oni rozwijają formy płatności... chyba coś NIE HELLO!!
Byle tak dalej... Panowie... a za rok nie będzie miał kto kupować pacc'ków. Lupa
#27 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Tak, a więc narazie tylko dla Szwedów, Niemców i Francuzów.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Imię: Vish'ra
Świat: Nebula
|
![]() Tak wiec. Jezeli kolega z anglii mial mi kupic pacc 12 marca bo akurat wraca z wakacji to juz od 11 marca nie bedzie mogl tego zrobic przez jakis tam dlugi czas, tak? Milo.
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Fisher of Isara
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sixth Sence
Świat: Isara
Poziom: 80~
Skille: 80~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Zresztą nie mamy co narzekać, bo czas pokaże jak to będzie. Tak samo jak wszyscy narzekają na nowe updaty, których sami jeszcze nie widzieli. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Lokacja: Płock
Imię: Vish'ra
Świat: Nebula
|
![]() Ja nie zrozumialem tego newsa za bardzo gdyz nie wiedzialem jakie sa te formy platnosci i na pacc sie nie znalem gdyz zawsze gralem na facc. I napisalem tak, zeby wlasnie ktos mnie uswiadomil jak to bedzie i dziekuje za odpowiedz. Teraz wiem, ze nie mam sie czym martwic.
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Tibię gra się dużo przyjemniej jeśli ma się świadomość za kilka minut wyleci ci przed szereg ludzik i krzyknie Free itans PLX i HaCked
odzwierciedla to bardzo rlalny swiat ,czasem wchodzę na kafe i zastanawiam się czy idiota ,który odłączył przypadkiem mojego peceta siedząc obok bo myślał że to jego przypadkiem nie nazywa się Sir Mafiozo i 20 minut później wy***rdala mi wszystkie mino na cavie
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() CipSoft wprowadził ciekawą opcję płacenia za premium, a pacc na 30 dni jest trafionym pomysłem, gdyż z autopsji wiem że, ludzie nie zawsze mają czas aby grać przez 90 dni a jednynie przez np. 60 więc po co tracićcały miesiąc. Co do nowego sytstemu płacenia i opcji z tym związanych to dla mnie to nic nie zmieni. Dla mnie oferta firmy Drom jest rewelacyjna, mam 100% pewności że pacc dojdzie, a gdy dokonuje wpłaty na ich konto przed 14:00 to pacc mam jeszcze przed północą (zazwyczaj).
|
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Problem może sie pojawiać kiedy zamówisz sobie abonament i ktoś shackuje ci konto...
A tak poza tym dla nas (w sensie POolaków) nie wiele sie zmieni, przynajmniej na razie.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sabulus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: GoldeN BoyS
Świat: Pacera
Poziom: 251
Skille: 21/29
Poziom mag.: 86
|
![]() Aaa Dla tych jak zwykle kasa najwazniejsza ;D szkoda tylko ze np na pacerze juz kicki ponad miesiac trwaja dzien w dzien i grac sie nie da juz nawet k**** nie przepraszaja za kazdym razem kiedy swiaty sa off itd bo to zrobilo sie norma , grac po godz 18 i nie pasc na kicku graniczy z cudem
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() MNIEJ NIŻ SŁOWNIK. Zakup go sobie. Nie umiesz pisać po polsku - tym bardziej po ang = TA GRA NIE JEST DLA CIEBIE. Ostatnio edytowany przez Cery - 09-03-2008 o 20:58. Powód: cze |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Według mnie płatne konto powinno byc najmniej na 60 dni.
30 dni to trochę zbyt mało,każdy newbie będzie mógł zakupic konto na 30 dni i udac się na pacc island ,i każdy świat pvp stanie się jak n-pvp a n-pvp stanie się jak zoo. Ryba jak zawsze dobra praca. pzdr |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() Nie mogę się doczekać momentu gdy CipSoft w koncu postanowi łaskawie wprowadzić Alert Pay'a do obiegu...
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() to kiedy u nas lub u firmy drom bedzie mozna kupic takiego pacca?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |