|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No jak masz procka 266MHZ to każdy Ci będzie mulił :/
@Topic Eset smart Security (Następna generacja technologii NOD 32.) Mi jakoś kompa nie zamula...
Mistrz Offtopu. Ostatnio edytowany przez Xelius - 14-03-2008 o 07:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
![]() |
![]() A według mnie nie dowiecie się tu nic. Każdy wypisuje jakiego anty-vira używa, chociaż nie wie nic o innych. Więc nie znajdziesz tu obiektywnej oceny...
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Każdy by chciał mieć antywirusa który:
-Pobiera 1kb pamięci -Nie ,,laguje" -Wykrywa wszystkie wirusy Nie ma takiego polecam ci jednak oprucz tego avasta i kaspersky to AVG i Antivir ;-)
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2007
Lokacja: Ruda Śląska
![]() |
![]() Nod32 lub AVG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Co wy gadacie?! Nie znacie się i gadacie głupoty. Tak to niestety z wami jest drogie dzieci... Sprawdź sobie przed instalacją tego noda jak szybko ci chodzi komp i obciążenie procka, i sprawdź sobie po zainstalowaniu. Ciekawy jestem czy będzie prawie bez zmian.... Będzie dużo gorzej. Polecam avasta. Słabo obciąża procka, dobry jest, wykrywa wirusy. Np. robiłem testa. Sciągnąłem sobie NOD32 i probowałem nim wykryć confident keyloggera, którego wcześniej ściągnąłem. Rezultat? Nie wykrył... A avast wykrywa...Zresztą nod to wersja trial na 30dni, 6 miesięcy albo 9, a avast forever
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wow, panie, bo przecież taki test jest profesjonalny i sprawdza się praktycznie zawsze... W zamian za jednego niewykrytego może wykrywać setki innych... Ja ponownie polecam wyszukiwarkę internetową i jakiś test serwisu/gazety/czy czego tam komputerowego.
@down Dodaję trzecią kreskę pod moim 97+13. ;]
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 15-03-2008 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Wow, panie, czy nie warto pójść do szkoły?? No chyba normalne, że dałem przykład jeden z wielu. Nie twierdze, że Nod32 jest zły, wręcz przeciwnie jest świetny, ale zamula kompa. Przeczytajcie post autora
"Taki który nie zamula" A co do twojego podpisu: Cytuj:
Cytuj:
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 15-03-2008 o 16:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
|
![]() Kaspersky podczas skanowania obiektów startowych :| 0 zamulania
![]() ![]() |