|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Titania ROX _/
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Nebula i nic wiecej !!
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: =]
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 80+
Skille: 92/69
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Ja gram na Xerena i powiem że nie narzekam. Jak nie nobisz, nie prosisz o itemy, nie wyzywasz to masz lajt. Np. mój kolega z Xerena i zarazem z rl ciągle deda bo nobił itp.itd Na Xerena żeby grać to trzeba mieć troche pojęcia o Tibii. Przeważają Szwdzi, ale myślę, że niedługo Polaczki zaczną rządzić. Wojny są jak NA KAŻDYM serwie pvp. Polecam Xerena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2007
Lokacja: Oława
Imię: Tzeenth-hacked-
Gildia: Reunion
Świat: Nova/Arcania
Poziom: 62
Skille: 87/68
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Hiberna _/
Nie idź na saphire czasami, jak przegrywaliśmy wojnę na hibernie próbowaliśmy tam grać, po wbiciu ~100lvli mieliśmy wojnę z jakimiś Nobztraktami etc (Guildia się zwała chyba neco niemam pewności) przez brak magów w guildi (mieliśmy tylko 4 magów 100+ i trzech ~70+) nie mieliśmy najmniejszych szans na wybicie. ______________________________________ A co do hiberny, nie wiem czy to wasi czy nie, w każdym bądź razie moi wygrywają wojnę (guildia szwedzko-polsko-holendresko-brazylijsko-meksykańsko-angielsko-hiszpańska) a walczymy przeciwko komu? Guildi szwedzk-polsko-hiszpańskiej... Jest to dziwny serwer, ale po grze na furorze (90rp) saphirze (110rp) Lucerze (70rp) Antice (50ek) Aldorze (40ms _/) Hiberna podoba mi się najbardziej, tu zacząłem grę i tu mam zamiar ją kiedyś skończyć (narazie nie planuję tego robić). I jak widzicie po narodowościach osób biorących udział w wojnie niema tutaj czegoś takiego ja padanie za narodowość. Raz był taki konflikt Guildia Gladsheim, 1 osoba z Uncommon Valor i kilka z Hardstyle szukały przeciwników i zaczęły zabijać ludzi z venezueli, ale konflikt został zażegnany w momencie jak wróciliśmy na serwer Nie polecam gry na obsidi, duże zagęszczenie random PA. Arcania równierz może okazać się dobrym pomysłem, wkońcu LR wygrywa wojnę ;] W/e wybór należy do ciebie Yours, Kasek |
![]() |
![]() |
#26 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ja grałem na wielu PvP ale najlepsza moim zdaniem jest KYRA.
Mało PK przynajmniej w Thais. Można sobie samemu spokojnie popekować. Nie ma akcji typu "Pej or daj!!!". |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() POwiem ci szczerze,nie słuchaj sie nikogo tu.Sam najlepiej dojdziesz do tego jak gdzie jest,ale odrazu odradzam Saphire,Furore i Thorie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() SAPHIRA
300 OSUB MAX PK JAK NA KAzDYM PVP ALE CO NAJGORSZE SZWEDZI RZONDZA SERVEM AHAHA JEST TEZ DUZO POLAKOW KTORZY WALCZA O SAPHIRE JESLI MASZ MOCNY moZG JAK PADNIESZ TO ODROBISZ A NIE TO CO NIE KTORZY 1 DED na 60 LVlu 2 LVLE W DUl i JAKies EQ PEWNIE ODRAZU SIE ZALAMUJA I NIE GRAJA !tAKIM RADZE NA NON PVP JA JESTEM JEDNYM Z TYCH I PORZUCILEM SAPHIRA POSZEDLEM NA NON PVP ![]() WKUR**** MNIE NON PVP LUDZI MILION ITP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JESLI JESTES PRAWDZIWYM TIBIJCZYKIEM KTORY SIE NIE BOI 1 DEDA CZY 10 I WALCZy Z HONOREM O SERVER TO RADZE IDZ GRAJ NA SAPHIRA I IDZ DO AB TAM ALL POLACY! POZDRO HAIL SAPHIRA HAIL ANY POLAND IN SAPHIRA GO GO TO SAPHIRA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
|
![]() Wg. mnie jak lubisz mordobicie i fun z innych to bierz saphire (tak jak ja) . Warunek dobrej gry ? 1.Znajomości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() ja narazie to zaden serwer nie jest najlepszy
z góry odradzam -saphira -selena -furura -thoria |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Nie słuchaj użytkowników (takich jak ten up) który wbił może 40 level i dostał hunta za to, że był w złym miejscu w złym czasie. Polecam Ci grać tam, gdzie masz kolegów, którzy mogli by Ci pomóc w razie potrzeby ;s
Od siebie polecam Galane, na której obecnie wygrywają Polacy, a z PA się nigdy nie spotkałem (wbiłem 60+). Jeżeli nie pasuje Ci ten server to polecam Furore. Tam panuje system każdy z każdym w wojnie. Ale 95 % to Polacy i da się z nimi grać w przeciwieństwie do swe, którzy jak się dowiedzą, że jesteś z Polski to nie pograsz sobie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() Wybierz askare 0 kicków lagów niema pa jest od strony rexis ale nie tak duze jak na Furorze wiec w 90% mozesz sie wybic
![]() Ostatnio edytowany przez Sienx - 06-06-2008 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Świat: Premia
|
![]() A ja szczerze polecam inferne (pvp - enforced)
Bardzo malo ludzi. Jesli grasz drutem albo magiem latwo zarobic na runkach SD. Bo ida jak woda. Jedyna wada to pk ;p ale odkad jest minimalny lvl wymagania runek to nie ma nob charow z sd wiec da sie zyc.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Na wszystkich swiatach pvp sa wojny i raz wygraja Polacy, a raz ktos inny. Jesli chodzi o PA to wedlug mnie jak rzadzili "inni" to nie bylo problemu, ale jak juz Polaki wygrali to sie zaczelo nonstop pa. I tak jest do dzisiaj. HAIL BERYLIA
sry za ten post ale musialem to napisac |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Ja polecam auree ,panuje tu swiety spokój, wprawdze jest jakas wojna ale i tak jest zajebiscie, bardzo mało pk i pa, można spokojnie mowic do szwedów ze jest sie polakiem, nasi swe sa bardzo pokojowo nastawieni do polakow, daja free itanz itp, można sobie na el polaco w carlin postac i posmiac z noobów, ogólnie zajebisty serw goraco polecam
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() antica? hahaha dobry joke.... serwer tak porąbany ze szok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() wybierz morgane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja nie chcąc tworzyć nowego tematu (ale przykładny user xD ) chciałem się zapytać kto by pomógł jakoś zacząć na serwerach pvp. Bo od 4 lat jakie gram w Tibie tylko non-pvp. Teraz myśle zacząć grać na pvp bo już mnie kolejki i nooby wnerwiają. Chciałbym zacząć grać paladynem. I prośba do osób, które byłe by chętne do pomocy. Oczywiście po pewnym czasie odwdzięczyłbym się za pomoc jak coś to pm.
|
![]() |
![]() |