|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Hmm.. podoba mi się twój zapał. Ludzię cię gnębią i porównują twoje pixarciki do żywności, ktorej proces trawienia własnie dobiegł końca, natomiast chwila, w ktorej to oglądają kojarzy im się bardziej z biegunką niż z wystawą sztuki, a ty mimo to nie poddajesz sie. Cóż.. przejrzyj mój poradnik, przeanalizuj prace innych userów i poćwicz, DUŻO poćwicz, to może jeszcze coś z tego będzie za rok lub dwa.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Yazon Zigrin (czy jak to sie am pisze)
przeczytalem Twojego pierwszego (jakze genialnego) posta w tym temacie (chodzi o ten co ironicznie piszesz ze Khan nic nie umie- z szacunku wypadalo by napisac od DUZEJ litery) ale o co mi chodzi, niestety ale w moich oczach wyszedles na totalnego GNOJA (sic!) ktory mysli ze sam robi zajedwabiste prace i innych ma gleboko w swoim wilekim du.psku, Widze ze chlopak (Metal*** [?]) sie stara i PRZYNAJMNIEJ proboje cos zrobic, ma oryginalne pomysy... gdyby Ciebie tak zjechali to bys tu od razu zaczal zucac miesem ze tu n00by i wogole... Szkoda mi klawaitury na Ciebie... sam myslisz ze jestes piekny i wspanialy a z innymi sie nie liczysz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Ech...
Są osoby, które stanowczo talentu nie mają... sorry, ale w Twoim przypadku wydaje mi się, że choć będziesz się starał to nie pójdzie Ci rysowanie... Nawet tutoriala nie udało Ci się zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |