Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-11-2004, 20:19   #21
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

Hmm.. podoba mi się twój zapał. Ludzię cię gnębią i porównują twoje pixarciki do żywności, ktorej proces trawienia własnie dobiegł końca, natomiast chwila, w ktorej to oglądają kojarzy im się bardziej z biegunką niż z wystawą sztuki, a ty mimo to nie poddajesz sie. Cóż.. przejrzyj mój poradnik, przeanalizuj prace innych userów i poćwicz, DUŻO poćwicz, to może jeszcze coś z tego będzie za rok lub dwa.
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2004, 21:10   #22
Karlos
Użytkownik Forum

Karlos's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
Domyślny

Yazon Zigrin (czy jak to sie am pisze)

przeczytalem Twojego pierwszego (jakze genialnego) posta w tym temacie (chodzi o ten co ironicznie piszesz ze Khan nic nie umie- z szacunku wypadalo by napisac od DUZEJ litery) ale o co mi chodzi, niestety ale w moich oczach wyszedles na totalnego GNOJA (sic!) ktory mysli ze sam robi zajedwabiste prace i innych ma gleboko w swoim wilekim du.psku, Widze ze chlopak (Metal*** [?]) sie stara i PRZYNAJMNIEJ proboje cos zrobic, ma oryginalne pomysy... gdyby Ciebie tak zjechali to bys tu od razu zaczal zucac miesem ze tu n00by i wogole...
Szkoda mi klawaitury na Ciebie... sam myslisz ze jestes piekny i wspanialy a z innymi sie nie liczysz...
Karlos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2004, 23:59   #23
Mr. Rabbit
Użytkownik Forum

Mr. Rabbit's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy

Mr. Rabbit ma numer GG 1284518
Domyślny

Ech...

Są osoby, które stanowczo talentu nie mają... sorry, ale w Twoim przypadku wydaje mi się, że choć będziesz się starał to nie pójdzie Ci rysowanie... Nawet tutoriala nie udało Ci się zrobić ..., ale nie przejmuj się... niektóre rzeczy się umie a innych nie... Może umisz układać opowiadania?? ... Jednak warto próować . Proszę jednak, abyś zanim zamieścisz kolejną pracę w grafice dobrze się nad tym zastanowił . Zobacz sobie te Twoje rysunki i zastanów się co można w nich jeszcze poprawić... Co Ci nie wyszło... Spróbuj to poprawić i znowu zobacz co jeszcze jest do poprawy... (chociaż z drugiej strony chyba łatwiej by było narysować coś od nowa...), ale może dzięki takiej technice się czegoś nauczysz o rysowaniu i poznasz podstawy. Ja rysując w Paincie nie raz jedną linię rysuje przez 20 minut... a nie raz za pierwszym razem efekt mnie zadowala...

Zdravim
Mr. Rabbit
Mr. Rabbit jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania