|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Aaa to oni mnie wczoraj chcieli huntować! A nie wiedziałem o co im chodzi...Aaa tam, niech próbują...
Ps. To ja już chyba wszystkich ziomqw ze szkoły spotkałem na tym forum...Pozdro Filip ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Dobra znalazłem cóś jeszcze:
NEED(potrzebować) - Procuro WHERE IS(gdzie jest) - Onde é NEAR(blisko, niedaleko) - Perto FAR AWAY(Zaje***ście daleko =D ) - Longe EARLY(wcześnie) - Cedo MORNING(ranek) - a manha AFTERNOON(popołudnie) - Tarde NIGHT(noc) - Noite HOW MUCH(za ile?) - Quanto costa CHANGE(zaminić) - Troco LATER(później) - Depois NOW(teraz) - Agora FULL(full -.-) - Cheio GOOD(dobry) - Boa(chyba) SHOP(sklep) - Loja I(ja) - Eu YOU(ty) - Voce HE(on) - Ele SHE(ona) - Ela(lol) MAN(ziomuś ![]() PAY(płacić, płać) - Pagar i/lub Fazer pagamento Uff....teraz to można sie z br dogadać =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Szczerze?za***iste,heh no to se pogadam z br,chociaz ich nienawidze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() niewiem moze byly te slowka wczesniej ale neichce mi sie czytac all ;p
eu sou poland -jestem z polski eu nao sei do que vcs estao falando - niewiem oczym ty domnei gadasz Chuva é ruim. -ale brzydka pogoda ![]() estou vendo tv- ide ogladac tv estou dormir -ide spac ;p
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() znalazlem maly ale istotny blad
![]() craw to nie po hiszpansku tylko po angielsku... ale znaczenie juz podaliscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Jak tera mnie br bedą wkur**** to im bedę pisać takie teksty,myśle że sie w końcu odczepią się i dadzom świenty spokuj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Ja jestem w gildii "br" i cośtam z nimi gadam xD polecam na bierząco z translatorem siedzieć, to pomaga, oni mnie rozumieją w miare (chociaż w naturze translatora nie jest zapisana poprawna gramatyka), ja ich też w miare rozumiem i jest git xD
![]() |
![]() |