![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() Nie powiedzialbym, ze Issaya jest liczony do wojny... Ale co ja tam wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Ten halianter odszedl wraz z sir scud kaka bo podobno wszystkie jego itemy co mial byly w kaki domku a on i kaka wczoraj zostali haknieci.
![]() |
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() @Nuriel
A gdzie ty w moim poscie znalazles jakas pozytywna uwage na temat MK? Zadna gildia majaca aspiracje do rzadzenia serwerem nie jest gildia wyzwolicieli, a juz tym bardziej ludzie znajdujacy sie obecnie w MK ( chociaz pewnie od moich czasow pozmieniala sie polowa ownerow tych charow ). Argumentacja na temat no lifow, jest niestety argumentacja sprawdzona, a nie stereotypowa. Mialem kiedys wstep na Ventrillo Wanted, przez ponad rok walczylem z nimi przeciwko Divinitus, potem ponad rok przeciwko nim. I uwierz mi, ze wiem o czym mowie. No, chyba ze przez ostatni ~rok zaszla w psychikach tych dzieciakow jakas gruntowna zmiana, w co watpie : d |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gimli
W wielu rzeczach się z Tobą zgodzę, tylko taki już jestem, że nie lubię uogólniania ![]() ![]() Grunt, to zabawa. Dopóki każdy bierze udział w wojnie dobrowolnie, to jest fajnie. Ale gdy ktokolwiek zabija innych graczy bo są kumplami/rodziną W RL, to już przesada. Nie mówiąc już o hackach.. Pozdro ![]() Ps. Czyżby wojna się już skończyła? ![]() Ostatnio edytowany przez Nuriel - 22-03-2008 o 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() up@ wojna się dopiero zacznie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() @up
Juz po wojnie
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
![]() ogarnijcie ze ta wojna i tak jest tylko zludna iluzja wiec nie ma o czym rozmawiac. to wszystko jest robione pod dyktando wiecie kogo
najlepszego http://img245.imageshack.us/img245/1341/jajko3usys7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sigg
Dzięki, nawzajem ![]() Co do wojny - to swoją drogą. Ale jakby MK nie miało po swojej stronie debili, to mogliby naprawdę namieszac w tym składzie, w jakim są. Mogę sięzałożyc, że może z 5 osób w Wanted miałoby lepsze pvp.. Blablabla wiem, bot bot bot, to niech MK też założy bota i w pierwszym open battle wygra 40-0 (bo wszyscy z Wanted przyjdą 2 raz) i przejmie server. Przecież to takie łatwe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
![]() a po co bot teraz, jak z taka sila magow padasz w 2 sekundy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej z antysiłą knightów
![]() Ech ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() taa ty i twoja mamusia wiecie najlepiej... a masakre w carlin zawdzieczamy glupocie Punisherow i ich slabego zgrania-.- a okolnir to bylo wiadome, ze ci co maja pz padna a ci co nie majaa albo dadza loga albo poplyna, wiec morda jak gowno wiesz...
Ostatnio edytowany przez CzareKing - 24-03-2008 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg.. chłopaczku.. czas wrócic do szkoły. Wytłumaczył Ci kiedyś ktoś, co to jest ironia? Przyda Ci się w życiu umiejętnośc jej rozróżniania. A jak matura z polskiego przed Tobą to do roboty, bo z czytania ze zrozumieniem zero punktów poleci.. Gdybyś uważnie przeczytał moje posty, to byś widział, że śmieję się właśnei z tej chorej argumentacji że Wanted wygrało wojnę tylko przez bota. Jako przykład podałem ironicznie masakry w Carlin i na Okolnirze, które każdy mógł sobie obejrzec. A Ty od razu się rzucasz.. poza tym, sądząc po Twojej kulturze wypowiedzi, chyba jesteś jednym z tych dzieciaków, co się nie nauczą, jak po pysku nie dostaną..
Przydługa dygresja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic o mnie nie wiesz, a o tym, ze to ironia nie pomyslalem, nie kazdy by to rozpoznal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() CzareKing - pewnie, że nic o Tobie nie wiem, właśnie dlatego nie lubię wrzucania na ludzi których się nie zna. Przynajmniej umiesz się przyznac do błędu, co też jest rzadkie.. Tak więc też przepraszam..
A co do tego "pyska" - tak mi się jakoś napisało.. Też nie jestem zwolennikiem edukacji poprzez "liście" ![]() Wracając do tematu - MK jednak nie składa broni.. Pata wraca, parę osób z MK expi, ponoc coś się szykuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli to prawda to good
![]() Tylko czekam jak vincente nagra kolejny filmik pojedynczego fraga, ale wolalbym calego wara ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś padł Leo Ganxta (zabity przez Sapphire)
Oprócz tego Stofie, ale nawet nie wiem, czy on jest w wojnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zal oni leo zajebali jak szmate... w tyle osob mogli by go kiedys posmyrac.
Wg mnie teraz to nie ma wojen tylko beztroskie spamowanie sdkow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
![]() [CHAR]Xanosta[/CHAR] Mar 26 2008, 23:44:27 CET Killed at Level 112 by Master Obitalal
[CHAR]Drazharm[/CHAR] Mar 26 2008, 23:57:14 CET Killed at Level 203 by Stofieballofie and by Master Obitalal [CHAR]Marjola[/CHAR] Mar 26 2008, 23:57:01 CET Killed at Level 183 by Sir Averty [CHAR]Marshall Don Doggy[/CHAR] Mar 26 2008, 23:56:25 CET Killed at Level 156 by Sapphire Deoxys and by Abu Loppez |
![]() |
![]() |