|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2009
Lokacja: Poznań
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dashers
|
![]() Double post
![]() Nikt nie komentuje, lecz zamieszcze kilka ss'ów. Wybraliśmy się z kolegą dziś na worker golemy. Hunciło się przyjemnie, exp niczego sobie ![]() Kilka ss : ![]() Tutaj exori gran (nawet nawet) : ![]() Klata ![]() ![]() Bywało więcej ale nie było czasu robić ss ![]() No i melee (średnie bo z utito tempo) : ![]() Wieczorem wpadnie 91 lvl (z 90 ss'a nie mam ![]() Comment plx ![]() Ostatnio edytowany przez Kuro_Warrior - 24-02-2009 o 15:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
![]() |
![]() Fajne foteczki.
![]() ![]() Zapraszam do mojego tematu link w obrazku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Imię: Isop
Profesja: Elder Druid
Gildia: Imperatives
|
![]() Siema,
91 lvl z palka: ![]() Annihilator Room Quest na 100 lvl ![]() ![]() 102 lvl: ![]() Palek mi się znudził to dodam coś z druida którym aktualnie gram ![]() 51 lvl : ![]() Komentować ![]() Ostatnio edytowany przez Rozek93 - 24-02-2009 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() Dzięki za komenty
![]() Pisałem, że wieczorem wybierzemy się znowu na golemy, ale wpadliśmy na inny pomysł ![]() Czy był dobry oceńcie sami ![]() Początek hunta : ![]() Chwilę później jak już pisałem lvl 91 : ![]() Tutaj do akcji musiał wkroczyć exori gran : ![]() Pod koniec nieco zabawy ![]() ![]() ![]() Hit z SoV'a (słabo weszło) : ![]() No i to co tygryski lubią najbardziej, czyli LOOT ![]() ![]() A na koniec stan postaci na dzień dzisiejszy : ![]() Tak, tak wiem słabe skille ale trochę szkoda mi pacca na skilowanie ![]() A i staminy się nie czepiać bo w końcu mam ferie ![]() Mam nadzieję, że się podoba ![]() Comment plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Imię: Isop
Gildia: Imperatives
|
![]() @up Dzięki za hunt
![]() Wbity lvl: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Ca'bool
Gildia: Underground Fighters
Poziom: 100
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() no ładnie ;]
Fajnie oprawione ssy, miło się oglada ![]() kuro go go 100 !! ![]()
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
|
![]() Hmmm.. Ciekawi mnie skąd masz takie eq, może allegro?????????? ; O O O O
Gratz Maksiu i Isi, dam coś tak jak Wam obiecałem, tak na zachętę z rp, którego jak wiecie sprzedałem :< ^^ ![]() ![]() Dist był jaki był ![]() No i dam jeszcze 3 sski z test serva : P ![]() ![]() ![]() Teraz gram ed, macie tutaj też coś od tak : D ![]() Ostatnio edytowany przez Trunki - 24-02-2009 o 23:13. Powód: bo mi sie es esy popierdoliły i dałem nie ten co miałem dać |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Witajcie!
Znów brak komentarzy, lecz mam dobre serce i podzielę się z wami moimi tibijskimi przeżyciami! Dzień rozpoczął się banuta questem (dzięki Gip i Orchi) : ![]() ![]() Lecz to po co tam przyszedłem to Ramsay the Reckless's helmet : ![]() Od razu pobiegłem go oddać ![]() W oczekiwaniu aż Sam przygotuje dla mnie hełm, zająłem się mieczem : ![]() Potem nastąpił odbiór hełmu ![]() ![]() Na następnych ss'ach będzie mnie można ujrzeć w full knight outfit ![]() Oczywiście to nie koniec ![]() Chcieliśmy z Isopem pohuncić hydry na wyspie, ale napierw musieliśmy takową odblokować. Oto ss'y : Nawet ładne exori : ![]() Ciekawy hit z exori gran : ![]() A tak my combimy hydry! : ![]() Tak zaś combimy quary ![]() ![]() A tutaj najlepszy exori gran bez buffa i sword ringa : ![]() No, a tak ja wbijam sie w hydrę ![]() ![]() To tyle, starałem się jak mogłem żeby było na co popatrzeć, także COMMENT PLX ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Super ss'y . GZ lvli , skilli , lootów, i w ogóle .Powodzenia ,ciśnijcie dalej .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() Witajcie!
Dziś znów był ciekawy dzień, mianowicie musiałem trochę nadrobić lvl, bo wczoraj wbiłem z 20% ![]() Zacząłem rano quarami - 180k/h dzięki Segh ![]() ![]() ![]() Ofc po drodze zahaczyliśmy jakieś hydry ![]() ![]() ![]() Bez loota ![]() Następnie razem z Isopem wybrałem się na bog raidery. Nie zasiedzieliśmy zbyt długo - lipny exp. Zrobiłem 2 fotki : ![]() ![]() Aby nadrobić hajs zwastowany na quarach, poszliśmy na gs'ki : ![]() Loot ![]() ![]() Wieczorem dam jeszcze adva na 93 lvl i loota z gs'ów na 40bp smp z Seghem. Comment plx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() Dawaj resztę ssów nobku : d
Gz lootow i klaty Ahhhh ten Seghpox, on to dopiero jest kozak, chciałbym być taki jak on : ))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Cała masa komentarzy!
Aż chce się dodawać ss'y... No, ale cóż. Temat musi się utrzymać, także jak obiecałem to dam : Jesteśmy na półmetku ![]() ![]() Polowanie w puszczy i jego owoc ![]() ![]() Obiecany 93 level : ![]() Jakaś tam klata : ![]() No i fun ![]() ![]() A tu ładny hit Mateuszka ![]() ![]() Loot ![]() ![]() To tyle na dziś. Jak nie zobacze commentów, jutro chyba nie wrzuce ss... Cze. Ostatnio edytowany przez Kuro_Warrior - 26-02-2009 o 22:09. Powód: Ss'y mi się pojebały |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Gildia: Convidents
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() gz nygga from Poznan ;d <znaki> ;*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() @up
Kłamałem, jestem ze wsi :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie daje tylko komenta, ale myśle że niedługo również i z mojej strony pojawią sie SSki.
Ladne SSki , dawać dalej !
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2008
Lokacja: Siedlce
Imię: Bubo Kyvorn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 93
|
![]() Skoro tak narzekasz na brak komentow, a podobaja mi sie wasze ss'y dodaje wiec tego posta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
|
![]() Wrzucę coś z wczoraj.
Najpierw z Seghem zaoraliśmy gs cave. Polowanie w puszczy ![]() ![]() Ładny exori gran : ![]() Loot : 13 gss, 3x k arm, 20~k gp na 30bp smp - profit ![]() Teraz coś z innej beczki - quary : Po drodze jakaś klata ![]() ![]() I jeszcze tutaj ![]() ![]() No i level : ![]() Później z Isopem wybraliśmy się na poi dl ![]() Było ciekawie ![]() Kilka ss z akcji : Mój pierwszy raz, gdy blokałem 3 dl ![]() ![]() Tu znowu 3 dl i nawet ładny exori gran : ![]() Znowu exori gran : ![]() Loot : fs, woi, jakieś szafiry, scalesy i 6,5k gp ![]() Może wieczorem jeszcze coś dodam. Comment plx ![]() |
![]() |
![]() |