![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Trzciana/Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatars
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 231
Skille: 110/82
Poziom mag.: 25
|
![]() Moim zdaniem np 40 RS zawsze będzie starczało na mniej więcej taki sam czas z własnego doświadczenia wiem ze czasem może sie złamać parę sperów po 1-2 hitach ale za to później inne sie będą dłużej trzymać xD
ponieważ huncac na banucie praktycznie o tych samych godzinach brałem określona ilość sperów i zawsze starczały na podobny czas tylko ze mówię o ilości 40~ rs a nie o 5 ![]() @Fulcrum tak samo zauważyłem tylko jak sam sobie blokowałem potworki to jakby szybciej spery sie łamały a jak mnie nie waliły to jakby wolniej ale to tylko moje spostrzeżenie. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Ciekawe teorie, wiele osób bardzo mi pomogło, czy szybkość niszczenia spearów może też zależeć od ilości blood hitów? Kiedyś czytałem temat tego dotyczący, ale nie było jasnej odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Mojemu koledze jeden spear starczył raz na 1 lvl ;]
@down Na pewno nie dziewiąty, bo sie poznaliśmy gdy miał 16 (gdzieś tak wrzesień/październik), i pewnie parę miesięcy później (narazie ma 41lvl, retired od 2 tyg) podczas rozmowy chwalił się, że nie zwastował ani jednego spera przez lvl. Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 20-03-2008 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() @Barosa7
Na którym lvu? 9? :-) Nie twierdze, że jest to niemożliwe, ale twój kolega musiał mieć niezłego farta ;-) Ja pamiętam, że na 11lvu starczyły mi 3 speary, żeby wbić 50% do kolejnego, 12 lva. @Topic Cytuj:
Nie widzę sensu w zakładaniu takich tematów. Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego, wielu graczy uświadomi sobie co nieco i przestanie zadawać takie pytania. Pozdrawiam, ~Sanchi
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 20-03-2008 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Trzciana/Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatars
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 231
Skille: 110/82
Poziom mag.: 25
|
![]() @Barosa7
a może twojemu koledze chodziło ze wbił ten lvl nie używając sperów tylko np bolty/arrow?bo to jest bynajmniej niemożliwe aby sper mu wytrzymał na tak dlugi czas do tego to nie enchated bo nie ma wymaganego 42 lvla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Z doświadczenia mojego palka wynika ze współczynnik łamliwości wynosi właśnie około 2%, jednak czasem mogą się 2 pod rząd złamać, więc to wynika tylko z twojego szczęścia
![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |