|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Nadmierne zaufanie, nie lubię tego. Mecto powinien się od tego jak najbardziej wykręcać a nie pójść z kimś kogo w ogóle nie zna, no chyba, że chce go zabić. Grafika ładna.
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() lepiej nie .....
lepiej powiedzieć ze 8/10 tylko nicki nie ma ich |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Kranoludy? O maj gadness...Kranoludy to nie krasnoludy, zaraz ci go narysuję [kranoluda].
W 1 części gościu mówi, że nie jest bakierem. A kto to bakier? ![]() Ogólnie fajnie, i dziwnie. 8/10 @edit: Here you are, trochę brzydki obraz no ale :< ![]()
Pożycz żyletkę, łyżka za tępa ![]() Ostatnio edytowany przez La Hire - 22-03-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() I bardzo dobrze. Nicki (a co za tym idzie paski hp, a co za tym idzie nierealistyczne walki
![]() Efekty nawet fajne :> "Casnar:says:" Nie wiem jak wątek z potworem, ale na razie prezentuje się jako: "Główny bohater musi mieć przyjaciela - Niech go uratuje przed potworem!" Lokacje piękne ^^ No, jeszcze z tym koniem trochę dziwne...Od tak stworzył istotę... No, to wszystko ;-) Podoba mi się, kontynuuj...
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uuu... fajne ;d
Mogę cię dotknąć? Ogólnie jest super ;> 8/10 Ale jest jeden, cholerny minus- obrzydliwa krew. Urozmaić/upiększ ją. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego gosciu najpierw strzela z pistoletu a pozniej jedzie na koniu i widzi goscia zl ukiem?
Do wykonania nic nie mam, ale tego nie rozumiem... Fabula tez ciekawa czekam na next part 7/10 |
![]() |
![]() |