|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
|
![]() Może przez przypadek wysłałeś do innego miasta ja raz tak zrobiłem z nerco rod i myślałem że straciłem pożniej gdy byłem w thais i otworzyłem dp zobaczyłem parcel a w nim mój nerco rod
![]() Tylko szkoda że zdążyłem kupić drugi ale zawsze mozna spredać |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Vasudanin:
Mistrz ciętej riposty afff....
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Na pewno miejsca w depo nie masz. Mi się tak ostatnio zdarzyło.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() GRam w tą grę od 5 lat, i nikt mi nie powie że to mógł być błąd w pisaniu nicku albo coś. Osobiście straciłem już 2-3 parcele a od znajomych słyszę takie przypadki co jakiś czas... Zaginiony parcel jest możliwy, błąd w grze.. Po prostu czasami nie dochodzą. Dlatego niektórzy wola coś dostarczyć własnoręcznie niż przez parcel. Podobnie jak kiedyś był błąd z sprzedawaniem flasków, tak jest do tond z wysyłaniem parceli.
Bebi~
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
Lokacja: Jwrz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Berylia
Poziom: 32
Skille: 24
Poziom mag.: 34
|
![]() Witam
Wiecie co wam powiem zaciekawilo mnie to , expilem 2 swoja postacia do ktorej wyslalem parcela .. Po tygodniu wrocilem na ta z ktorej wysylalem parcela i co zobaczylem?Parcel ktory wysylalem do drugiej postaci a do ktorej wysylalem parcel nie bylo nic w depo jakis bug ewidentnie ;/ wyslalem jeszcze raz parcela i naszczesnie doszedl.... Parcel byl wysylany z Thais do Ab'Dendriel Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |