|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() @up:
no właśnie też tak myślę ![]() noo to wstawię: (ciezko aparatem z fona oddać jakość, np 'Galadriela' czy jakoś tak, ta w białym, miała uwidocznione takie szczegóły jak palce czy pierścionek) ![]() ![]() ![]() @down proszę, pomaluj lepiej ode mnie. Wiesz, to nie jest tylko moje zdanie, kiedy się tym interesowałem, w sklepach modelarskich też mówili, że jest naprawdę nieźle. Kilka figurek dałem na wystawę. Sry że się nie podoba, teraz chcę taką samą żyletką się pociąć jak ta dziewczyna której foty dawaleś ;<
signed. ![]() Ostatnio edytowany przez Snopeczek - 31-08-2008 o 23:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() "Trochę" przesadziłeś z tym dobrym malowaniem..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
|
![]() Sa one ladnie pomalowane, jednak nie tak jak modele na stronie GW, aczkolwiek calkiem ladnie. Musze powiedziec, ze jak sie postaram to mniej wiecej maluje podobnie, jak mi sie znudzi wrzuce zdjecia wargulfa
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Da Old school.
![]() |
![]() Z wielką chęcią dałbym lepsze, ale niestety opchnąłem armię jakieś 1,5 roku temu; [
Skoro mówisz, ze w sklepie chwalili, to moze jakoś to moze to istotnie dobrze wygląda, w końcu zdjęcie nie oddaje wszystkiego.. Postaraj się o lepsze foty.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
|
![]() Zbieram, maluje, ale nie gram (z braku czasu).
Ogolnie: figurki z LOTR'a, WH Tomb Kings i jedna figurka z WH40K. Jak mi sie uda zrobic zdjecia ostre jak zyleta (bo na takich widac wszystkie szczegoly) to wrzuce. @Snopeczek: przyczepie sie do konia bez jezdzca. Widac linie, ktora przedziela go na pol. Masa modelarska i po problemie. I jeszcze elf, ktory dzierzy miecz i luk. Popraw mnie jesli sie myle, ale czy ta poza jest troche "nienaturalna"? Tak to w porzadku figurki ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Ostatnio z kumplem zdecydowałem się na składke ;]
Zestaw podstawowy do W40k - Assault on Black Reach. Wydaje się to dosyć przystępne w cenie jak i w zawartości. Co prawda woleliśmy Necronów, ale z tego co widzę to mają oni dosyć skąpy wybór modeli w stosunku do sił imperialnych. Chyba, ze ejst coś o czym nie wiem (?) W każdym razie jak wszystko dobrze pójdzie złożymy też makietę i dokupimy Index wybranej rasy. Może być ciekawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() index(ni w kij nie mam pojecia co to) jezeli to poprostu armybook armii to jest podstawa bo w sumie od tego sie zaczyna.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Index, Codex, AB - mniejsza ;d
Ale i tak największym zmartwieniem jest wybór między W:FB a W40k. Nie chcę popełnić pierwszego i ostatniego błędu ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Krzyżak
|
![]() Kiedyś kolekcjonowałem i grałem w wersję LotRową. Fajnie było, ale cholernie drogie hobby. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Sporo figurek już posprzedawałem, w większości te ładniejsze. Elfy były w początkowych numerach tego pisemka, potem jeszcze trochę dokupiłem i stąd różne eksperymenty na nich.
@Gelt, jeżeli sądzisz, że przesadziłem z tym nie złym malowaniem, to ok, może mój błąd, kierowałem się opinią innych. No i serio na wystawę nie przyjmują byle czego. @semiliren, masz rację i jestem tego w pełni świadom ![]() @mellus, żeby takie figurki wyglądały jak na albumach to naprawdę trzeba mieć wielką wprawę, doświadczenie i sprzęt. Ja miałem 2 pędzelki, kilka farb, cheć eksperymentowania i niebywały zapał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() tylko pewnie maja taki problem ze chca grac juz teraz a nowe booki wyjda za wiecej niz 2 miechy.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie. One wyjdą dopiero na oficjalnym, zamkniętym rynku Warhammera czy od razu w Polsce będą dostępne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
|
![]() [quote=Snopeczek;2255556]
@semiliren, masz rację i jestem tego w pełni świadom ![]() QUOTE] Eksperymentowanie to najfajniejsza czesc malowania ; ) Szczegolnie robienie, tzw. konwersji. Biedne elfy i Gondorczycy... wszyscy zostali rozczlonkowani :/
![]() |
#35 |
Da Old school.
![]() |
![]() Ja zrobiłem raz militiera z przyjaznym gestem xddd Na turniejach robił furorę.
![]() |
![]() |