![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Już nie mówcie, że Non-PvP jest takie święte... Szczerze mówiąc krótko grałem na Non-PvP, bo nie wytrzymywałem tam nerwowo... Jak se przypominam te akcje jak ludzie w*******ają się na expowiska, kradną loota itd. to mnie krew zalewa. Na PvP dla mnie jest o wiele lepiej, a te sytuacje, które wymienił X3R3 u mnie nigdy nie miały miejsca. To też zależy od servera, na jednym jest PA, na drugim nie ma...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() 17:50 Kazik Waleczny [22]: MOJ BRAT PRZEZ NIEGO RYCZY !!!
Own3d ![]()
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Rozwalił mnie ten post xD zgadzam się z tobą po części, ale zamiast obrzucać się błotem które servery są dobre a które nie powinniście przyznać ze każdy z nich ma swoje plusy i minusy, ja osobiście wole pvp ponieważ lubię wojny, a PA mogę szczerze powiedzieć nie jestem, mimo że jestem w gildi która rządzi serverem, gdyby nie zamiłowanie do walki to pewnie wybrał bym no-pvp, @btw o jakim incydencie qel i margamiego mówisz o0? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() 11:22 Siros Artorius [216]: oddam eq za zaufanie
11:22 Siros Artorius [216]: oddam eq za zaufanie ahayhayahayha yco za czlowiek rofl ciekawe czy dal temu 122 to, co powiedzial
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
To wszystko zależy od szczęścia. Pamiętam, jak moim 60 ed musiałem płacić 130 rp, za to, że wszedłem na dragi na ank zobaczyć, czy ktoś tam expi. Nie było żadnego listu, labela itp. Po prostu wszedłem, on wyszedł z dl i mnie zaczął nadupcać ;D. Musiałem płacić chyba z 10k. To, czy złapiesz hunta czy nie, zależy prawie tylko od szczęścia.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() co do 1 posta
to nie ma serverów Noob-PVP tylko Non-Pvp.. wiecie ja też zaczynałem grę na Non pvp bo nie lubiłem pkowac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @Psycho
Już w paru takich tematach tłumaczyłem ci że wszędzie są plusy i minusy. @Xere Zgadzam się z tobą w 99% ![]() @Film Są ludzie i taborety...
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
|
![]() Cytuj:
hahahahahahahah nie mogę sorry za offtop ale mam z tego taką zwałe xDDDD no cóż dobrze że mojej rl lasce passów niedaje mimo ze gramy na 1 servie xD @edit swoją drogą widziałem qel i nie pogardził bym taką xP Ostatnio edytowany przez Propan Butan - 30-03-2008 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |