Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-03-2008, 18:23   #21
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Każdy ma własny plan na grę a poradniki to swego rodzaju pomoc w rozwijaniu postaci. Na forach innych gier mmorpg powstaje multum tematów dotyczących buildingu poszczególnych klas, bo z reguły jeśli na początku coś zepsujemy, odbije to się w przyszłości na naszej postaci. Poza tym piszesz, jakby co najmniej połowa Polaków czytała poradniki, a tak niestety nie jest. W kwestii lighthacka, jest to jedyny argument, który mogę poprzeć. Światło w tej grze było kiedyś czymś niezbędnym. Bez niego marne były szanse na przeżycie (oczywiście mówimy tutaj o uczciwych graczach). Osobiście nigdy nie używałem programów 'oświetlających' do czasu... aż Cipsoft wprowadził tego bota do klienta... Oczywiście, mogę to wyłączyć w opcjach, aczkolwiek autorzy oddali to w ręce graczy, by sami kształtowali grę. Dziś nie potrafię grać bez 100% rozświetlenia, nie ze swojej winy, a Cipsoftu.

Co do reszty Twojego 'apelu' - Null

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drefo21 Pokaż post
ale tego tez nierobicie bo w poradnikach tak niepisze...
Jest napisane.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-03-2008, 18:50   #22
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Ja czerpię przyjemność z gry, lecz kiedy mam dylemat lub chcę poznać jakieś nowe miejsca i zobaczyć jak inni grali patrzę do poradnika i bum! Wiem wszystko i rozwiązuje to moje dylematy. Chociaż poradnik nie narzuca mi mojego stylu. Np. Wiem, że na slimach jest bardzo wygodnie i fajnie, lecz znane miejscówki są zawsze zajęte, a ponieważ mam już za wysokie skille na rotwormy i trolle skillowałem na... innych potworkach nie na slimach ani na monkach ani na minosach, cyklopach czy czymś innym wpadłem na swój pomysł i okazał się świetny.

Po za tym skillowanie to część rozwoju postaci a Tibia polega na rozwijaniu postaci, więc czemu mielibyśmy jej nie rozwijać hmm?
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2008, 19:18   #23
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hodal Pokaż post
A pozatym jak słusznie Vil zauważył większość tibijczyków to dzieci w wieku 10-14 lat..
jestem przekonany, ze nie jedno dziecko w wieku 10-14 lat, gra o wiele lepiej od ciebie -.-

a co do tematu, zgadzam sie z autorem, dosc spojrzec na forum, jest masa tematow typu "czy poradze sobie z..", "czy expic czy skillowac", "gdzie expic" itd. wtedy nooby (tak - nooby, nie newbie) pisza swoje idiotyczne rady, bo wydaje im sie, ze skoro graja juz od tibii 8.0 albo 7.9 to wiedza wszystko, nikt nie napisze wtedy "rob co chcesz - twoja postac"

a jesli chodzi o ten "lighthack" - nie uzywam go (tj ustawione mam na 25%)

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 29-03-2008 o 19:19.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2008, 20:37   #24
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
dosc spojrzec na forum, jest masa tematow typu "czy poradze sobie z..", "czy expic czy skillowac", "gdzie expic" itd.
I właśnie do rozwiązywania tych problemów służą poradniki, które autor tak przeklina :|

Wspomnianych przez Ciebie "wszystko wiedzących" faktycznie nie brakuje... niedawno natknąłem się na temat pewnej osoby, mającej dylemat kim zostać po przejściu Rookgardu. Jego autor wypowiedział się również w innym topicu.... zresztą, porównajcie:

ten i ten temat z
tymi postami.
Bez obrazy Cipek, ale takie wrażenie na mnie wywarłeś.

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 29-03-2008 o 20:39.
stary 30-03-2008, 09:12   #25
cipek13
Zbanowany

Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski

Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
cipek13 ma numer GG 1852327
Domyślny

Spoko . Spoko . Jasię nie obrażam się o byle bzdet .

Ostatnio edytowany przez cipek13 - 30-03-2008 o 09:15.
cipek13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2008, 09:31   #26
...Kikeli...
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 10 2007

Domyślny

@Helodin widać że ty jesteś"noobem" po piwersze ma w 100% racje i niewiem czemu sie go czepiacie po 2. 3/4 z was robi tak jak napisał
(Helodin też) po 3. ja nie korzystam z rużnego typu poradników
...Kikeli... jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2008, 11:21   #27
Dragon-Fly
Arbiter Elegantiarum

Dragon-Fly's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008
Wpisy bloga: 2

Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
Dragon-Fly ma login Tlenu dragonflyer@tlen.pl
Domyślny

@Kikeli - OoOoO =O. To ty też jesteś taki evul pro maastah? Że niby on ma racje? A skąd wiesz? Zrobiłeś referendum? A może my nie korzystamy z poradników? Może są takie osoby, które poradniki uważają za "wskazówkę" jak np. ja? =O
Dragon-Fly jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2008, 16:30   #28
Drefo21
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
jestem przekonany, ze nie jedno dziecko w wieku 10-14 lat, gra o wiele lepiej od ciebie -.-

a co do tematu, zgadzam sie z autorem, dosc spojrzec na forum, jest masa tematow typu "czy poradze sobie z..", "czy expic czy skillowac", "gdzie expic" itd. wtedy nooby (tak - nooby, nie newbie) pisza swoje idiotyczne rady, bo wydaje im sie, ze skoro graja juz od tibii 8.0 albo 7.9 to wiedza wszystko, nikt nie napisze wtedy "rob co chcesz - twoja postac"

a jesli chodzi o ten "lighthack" - nie uzywam go (tj ustawione mam na 25%)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ...Kikeli... Pokaż post
@Helodin widać że ty jesteś"noobem" po piwersze ma w 100% racje i niewiem czemu sie go czepiacie po 2. 3/4 z was robi tak jak napisał
Ktos napisal ze przed rejestracja powinni robic testy na inteligencje ... tylko Ci dwaj by te testy zdali ...

Ps.Czepiaja sie mnie bo im powiedzialem PRAWDE jacy sa... Najwyrazniej boja sie tej prawdy...

Ps2.Piszac o tym light hack-u mialem namysli tego w kliencie .

Ostatnio edytowany przez Drefo21 - 30-03-2008 o 16:33.
Drefo21 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2008, 19:33   #29
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ktos napisal ze przed rejestracja powinni robic testy na inteligencje ... tylko Ci dwaj by te testy zdali ...
Bo poparli Twoją jakże wspaniałą ideę? Zakładając ten temat z góry powinieneś być przygotowany na takie komentarze a nie inne, więc nie wiem w czym problem. Widocznie Twoja mowa była marna (już pomijam wszelkiej maści błędy).
stary 30-03-2008, 19:41   #30
mc200
Użytkownik Forum

mc200's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
Domyślny

Cytuj:
Pisze to bo prawie nikt niema swojego stylu, kazdy gra tak jak w poradniku kazano. Po wydostaniu sie z rookgardu odrazu kupujecie plate-set, dlaczego? Bo tak napisano w poradniku, niepomyslicie otym zeby zaoszczedzic troche kasy i chodzic z tym co macie z rookgardu, dlaczego? Bo tak w poradniku juz nienapisali. Knight odrazu kupuje Spike Sword albo Orish Axe i idzie skillowac, dlaczego? bo tak kazano. Niewiecie ze na rookgardzie tez jestescie w pewnym stopniu Knightami i zabijacie potworki z Carlin Sowrdem bez skillowania, ale wy na mainlandzie odrazu byscie chcieli Demony zabijac. Zamiast skillowac mozecie expic na trollach albo goblinach i skill sam by szedl, ale nierobicie tego, dlaczego? Bo tak nienapisano. To samo tyczy sie Sorka i Druida. Myslicie ze druid jest tylko UH-makerem? Dlaczego tak myslicie? Bo tak wam napisali. Druid to to samo co sork tylko ze niema tyle czarow ofensywnych, ale Sorkiem i tak ich nieuzywacie... Cwiczycie Magic Level stojac przed depo i czarujecie, ale niepomyslicie ze lepiej kupic czar Light i ten Lighthack w kliencie wylaczyc? Wtedy Tibia bedzie miala wiecej efektow i bedziesz musial w podziemiach uzywac tego czaru zeby cos widziec, wtedy expisz i trenujesz Magic Level jednoczesnie, ale tego tez nierobicie bo w poradnikach tak niepisze...

A teraz ty czytajac to niezauwazyles ze niema opisanego paladyna, teraz krecisz glowa i sie smiejesz z wlasnej glupoty...

DrefO

Myślisz, że jesteś pro evul mastah, bo grasz dłuższy czas niż inni? Jeśli ktoś jest newbie to logiczne, że nie będzie robił coś, czego nie wie tylko skorzysta z poradnika. Chodzenie z rooksetem na mainie? Idiotyzm, ja zawsze kupuje P arma, nie nie dlatego, ze tak mi napisali, tylko dlatego, ze z rook setem mozna pasc od dwóch rotwormów...
mc200 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2008, 21:19   #31
Helodin
Użytkownik Forum

Helodin's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP

Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ...Kikeli... Pokaż post
no to sluchaj madry kikeli co jest debesciak ten uzytkownik "walnal" glupim tematem na forum obrazajac wszystkich graczy oraz autorow pordanikow

jest wiele graczy ktorzy niewiedza jak zaczac gre i po co maja dac sie nabierac na free pacc i inne tego typu rzeczy ktore zepsuja im gre

ja nic niemam do dzieci grajacych w tibie dopuki nie zaczna robic czegos glupiego w grze co moze zdenerwowac gry sa dla ludzi (wole juz dziecko w tibi niz tacy jak 2nd lvl na moim servie 45letnia baba)

@drefo21

polubiles tylko tych ktorzy cie poparli a nie jest ich wiele

co ciebie obchodzi czy ktos uzywa LH czy nie to jest legalne i nic niezmienisz swoimi durnymi tekstami twoj post rozumiem jako "omg oni graja wedlug poradnikow uzywaja LH i skilluja ja oszaleje" co ciebie to obchodzi kazdy ma przyjemnosc robiac cos innego jedni lubia hunty inni skillowanie a jeszcze inni stanie pod depo i robienie run.

mysle ze siedziec do 20 lvla na trollach przez miesiac niebylo by przyjemne trafic spearem 1 na 20 razy tez nie to ze ty lubisz gre trudniejsza to twoja sprawa i nieczepiaj sie innych ze nielubia tego co ty lubisz

ja swoim pierwszym knightem latalem z carlin swordem na rotwormy na 15 lvlu i nawet niewiedzalem co to skille ale po co jak po przeczytaniu poradnika moglbym expic szybciej i efektywniej
Czy to prawda?
Zacząć od nowa i walić na rooku mace ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axeqs_of_Askara Pokaż post
Hi Dziś widziałem jak ktoś żucił Czar i było pełno szczurów które mie goniły i chciały zabic ;P
Jak się nazywa ten czar ? Czy na niego potrzeba PACC ?
Ps. Jak się robi screen (wiem że to głupie pytanie) ...

Ostatnio edytowany przez Helodin - 30-03-2008 o 21:34.
Helodin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2008, 21:26   #32
bartek10
Użytkownik Forum

bartek10's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
Domyślny

Dupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Ja jak zaczynałem przygodę swoim sorkiem to nawet runy nie umiałem zrobić a magic lvl to dla mnie była czarna magia light hacka nie umiałem właczyć i nawet nie wiedziałem co to plate set nie korzystałem z żdanego z poradników sam sie grać nauczyłem a jeśli pójdziesz na draga ze skillami 34 na 30 to napewno bedziesz mial super locik który poleci z ciebie.
Siemka wczoraj nabiłem 20 lev. na rooku i troche już mi się nie chciało grać ale poszłem sobie jeszcze na Mino Hell.Gdy tam wpadłem ujrzałem Apprentice Sheng na początku byłem zszokowany ale na szczęście miałem przy sobie BP potion fluidów. fluidów. I chwile to trwało ale powaliłem na ziemię Apprentice Sheng lot jaki z niego wyleciał to:wand that has energy i minotaur leather. Gram na świecie Nova.
bartek10 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2008, 18:18   #33
Drefo21
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aroonia Pokaż post
Widocznie Twoja mowa była marna .
Za ten tekst bym cie k§$"! zabil S)(§$"&"/(! 9 letni ... nieznasz mojej matki ale napewno mnie lepiej wychowala niz ciebie bo ja nieobrazam "nieznajomych" ...

A co do tematu: Nie popiwram tylko tych co mnie poparli tylko taka jest prawda...
stary 31-03-2008, 20:02   #34
xoz
Użytkownik Forum

xoz's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka

Domyślny

dzieci jak to dzieci, nie są w stanie zrozumieć czegokolwiek nie powiedzianego bezpośrednio.
wg mnie jemu chodziło o to, że wy jak w wyścigu szczurów robicie co wam każą, już dawno zapomnieliście, że tu o zabawe chodzi. ale pewnie, lepiej jest wszczynać waśnie o to czy skilowac czy expic
szkoda gadac, dorośniecie - zrozumiecie

@down
bosh, zawsze wszystko bierzesz do siebie? widac tak jest.
(w domyśle: wy - oni, 10letnie dzieci, piszące ktury i rze, bo tibia jest kul i żondzi)

Ostatnio edytowany przez xoz - 31-03-2008 o 20:05.
xoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2008, 20:25   #35
cipek13
Zbanowany

Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski

Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
cipek13 ma numer GG 1852327
Domyślny

xoz wreszcie rozumiem o co chodziło dziecku ale i tak się z nim nie zgadzam .
cipek13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2008, 09:07   #36
Kulikos
Użytkownik Forum

Kulikos's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk

Świat: TVP 1
Domyślny

Drefo21 wg mnie ma po części racje. Większości graczy w tej grze brak inicjatywy, wszyscy kierują się schematami przez co jak dla mnie gra sporo straciła. Masa przedmiotów stała się bezużyteczna, bo każdy wie, co ma robić po stworzeniu postaci. Idzie i czeka pod bear roomem az ktoś otworzy mu drzwi, bierze chain armor kupuje mace i tak przechodzi rooka. Wszyscy już wiedzą o co chodzi, co i gdzie mają zrobić, nie odkrywają gry sami tylko wszystko mają podane na tacy. Dlatego mowa tu o 10 latkach, bo gdyby taki dzieciak który nie opanował naszego języka (o angielskim nie wspomne) nie miał na stronie pełnego poradnika jak zrobić dobrą postać to by się nawet nie zabierał za grę, bo by rady nie dał. A tak postać może i jest dobra, ale właściciel to nadal idiota i gra przez takich ludzi traci sens. Kierowanie się poradnikami, traktowanie ich jak wskazówek a gra dokładnie tak jak ci mówią to co innego. I kultury trochę panowie ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath
Oddech krasnoluda r0x

-Hi
-Notka
-No?
-So Stfu&Bye Nob!1
Kulikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2008, 09:58   #37
Helodin
Użytkownik Forum

Helodin's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP

Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
Domyślny

@kulikos

moze i ma racje ale kazdy gra jak mu sie podoba gry maja dawac przyjemnosc (ale to brzmi)
Czy to prawda?
Zacząć od nowa i walić na rooku mace ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axeqs_of_Askara Pokaż post
Hi Dziś widziałem jak ktoś żucił Czar i było pełno szczurów które mie goniły i chciały zabic ;P
Jak się nazywa ten czar ? Czy na niego potrzeba PACC ?
Ps. Jak się robi screen (wiem że to głupie pytanie) ...
Helodin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-04-2008, 17:28   #38
Drefo21
Użytkownik forum

Domyślny

Za ten tekst to przepraszam... Ale sami widzicie mi chodzi oto ze wy prawie wszyscy gracie jak tu kolega napisal

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kulikos Pokaż post
Drefo21 wg mnie ma po części racje. Większości graczy w tej grze brak inicjatywy, wszyscy kierują się schematami przez co jak dla mnie gra sporo straciła. Masa przedmiotów stała się bezużyteczna, bo każdy wie, co ma robić po stworzeniu postaci. Idzie i czeka pod bear roomem az ktoś otworzy mu drzwi, bierze chain armor kupuje mace i tak przechodzi rooka. Wszyscy już wiedzą o co chodzi, co i gdzie mają zrobić, nie odkrywają gry sami tylko wszystko mają podane na tacy. Dlatego mowa tu o 10 latkach, bo gdyby taki dzieciak który nie opanował naszego języka (o angielskim nie wspomne) nie miał na stronie pełnego poradnika jak zrobić dobrą postać to by się nawet nie zabierał za grę, bo by rady nie dał. A tak postać może i jest dobra, ale właściciel to nadal idiota i gra przez takich ludzi traci sens. Kierowanie się poradnikami, traktowanie ich jak wskazówek a gra dokładnie tak jak ci mówią to co innego. I kultury trochę panowie ;x
stary 01-04-2008, 19:25   #39
Falcon Wings
Użytkownik Forum

Falcon Wings's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland

Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
Wyślij wiadomość przez ICQ do Falcon Wings Falcon Wings ma numer GG 4269381
Domyślny

Czy wy jestescie wszyscy (no prawie) poje~ ? >.>
Chlopak zalozyl temat bo zdenerwowala go monotonia w Tibii.
Niech sie wypowie ! Co wam do tego ?!
Zapytal "Czy wy czerpiecie jakakolwiek przyjemnosc z tibii?".
Ktos odpowiedzial? Nie >.>
Zapytal "Czy wy macie takzwany styl".
Odpowiedzieliscie? Nie.
Zaczeliscie po nim jezdzic za to ze powiedzial glosno swoje zdanie.
Wszystkich tych ktorzy go osmieszyli, wyslalbym do przedszkola do kata.
Tam by sie male dzieci z was smialy >.<

Co do pytan:
Tak./ Tak.

I nie przejmuj sie tymi postami wyzej :/

W sprawiedliwosc nie wierze
Dopoki sam jej nie wymierze
Jak dzikie zwierze w penerze
Wymierze, uderze
Dopoki nie leze, dopoki dycham, poki nie zdycham

Falcon Wings jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-04-2008, 10:43   #40
nUUBBa
Użytkownik Forum

nUUBBa's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope

Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Pisze to bo prawie nikt niema swojego stylu, kazdy gra tak jak w poradniku kazano. Po wydostaniu sie z rookgardu odrazu kupujecie plate-set, dlaczego? Bo tak napisano w poradniku, niepomyslicie otym zeby zaoszczedzic troche kasy i chodzic z tym co macie z rookgardu, dlaczego? Bo tak w poradniku juz nienapisali. Knight odrazu kupuje Spike Sword albo Orish Axe i idzie skillowac, dlaczego? bo tak kazano. Niewiecie ze na rookgardzie tez jestescie w pewnym stopniu Knightami i zabijacie potworki z Carlin Sowrdem bez skillowania, ale wy na mainlandzie odrazu byscie chcieli Demony zabijac. Zamiast skillowac mozecie expic na trollach albo goblinach i skill sam by szedl, ale nierobicie tego, dlaczego? Bo tak nienapisano. To samo tyczy sie Sorka i Druida. Myslicie ze druid jest tylko UH-makerem? Dlaczego tak myslicie? Bo tak wam napisali. Druid to to samo co sork tylko ze niema tyle czarow ofensywnych, ale Sorkiem i tak ich nieuzywacie... Cwiczycie Magic Level stojac przed depo i czarujecie, ale niepomyslicie ze lepiej kupic czar Light i ten Lighthack w kliencie wylaczyc? Wtedy Tibia bedzie miala wiecej efektow i bedziesz musial w podziemiach uzywac tego czaru zeby cos widziec, wtedy expisz i trenujesz Magic Level jednoczesnie, ale tego tez nierobicie bo w poradnikach tak niepisze...

A teraz ty czytajac to niezauwazyles ze niema opisanego paladyna, teraz krecisz glowa i sie smiejesz z wlasnej glupoty...

DrefO

1. Poradniki napisano po to, żeby szybciej osiągnąć coś wiećej w tej grze niż stanie pod dp i krzyczenie plx item I am so poor ...

2. Bez skilli na dwarfy ? Gobliny ? Powodzenia bicia 10 lvl w 1 miesiąc i padając w tym czaise z 20 razy ... na full spawnie goblinów, żal ...

3. Nic nie wiedząc o grze chcesz expić ? W żadną grę się tak nie gra. Pytasz/czytasz co mądrzy gracze piszą i dopieor możesz zacząć swoją przygodę z Tibią lub jakąkolwiek inną grą

Dziwny jesteś, gz głupoty malkontencie.

Pozdro^^
Originally Posted by Makrooo
.:: I am not nothing without tibiabot...xDD ::.
nUUBBa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania