|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
|
![]() Spoko zoo
JAk zrobiccie zoo z gs idragonuw to bedzie mistszostwo swiata ![]() pozdrawiam paps all |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() W tym ZOO brakuje demonów
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() super zoo tylko zrobcie kiedys takie ze zamiescicie duzo krolikow owiec itp. to by dopiero bylo .... a tak to GRATZ
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Niedługo będziemy znowu robic ZOO a co do ZOO z gs-ów lub czegos takiego to powiedz kto ci przyluruje gs-a lub demona :|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() ale wyaps zdjecia
![]() szkoda ze ten archcer bym wysumonwany ![]() była by niezła jadka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() W PYTE ZOO ......POLACY ZADzA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() Hej!All!
Naprawde chciałbym się znaleść w takim zoo, ale nie oglądać potwory, tylko je bić i zdobywać exp. To byłby raj dla knighta! Pozdrawiam wszystkich!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() buhahahahahahahahahahaha
zdjecia fajne ale juz zoo robilismy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: DzW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Finio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Amera
Poziom: 82
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() jednak polska to najmadrzejszy kraj
![]() potrafimy sie tesh bawic a nie tylo expowac i zbierac lup i to mi sie podoba na maksa na poczatku nie pomyslalem ze archer jest summonem ale potem sie skapnalem gdy nikogo nie atakowal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Spoczko.Moi kumple maja zamiar robic zameczek z parcelow wiec tez bedzie jakas rozrywka.Zoo spoko pomysl.Jeszcze nie wiedzialem czegos takiego.Widac ze ........ POLAK POTRAFI!!!!!!!!!!
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Zrubcie nastepne zoo bo te jusz oglondam chyba 8x
![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Niezłe ZOO. Więcej takich śmiesznych zdjęć by się przydało...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Prawda ktos wczesniej od was zrobił takie zoo ale w owiele lepszym wykonaniu
Jak dobrze pamiętam byla to gildia Vampirow z Danubi. Zurzyli okolo 20k na same boxy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
|
![]() a gdzie zrobiłeś te ZOO?? w jakich okolicach bo fajne miejsce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
![]() Ej, nie dalibyscie mi tych paczek?
plz pobijam rekord w posiadaniu paczek... wyślijście mi wszystkie paczki jakie znajdziecie do Thais Druid Smierci... Thx too all |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
|
![]() ![]() --- Ten kto walczy z potworami winien uważać by sam nie stał się jednym z nich. Maximus Wielki/10lvl/Libera/RIP Twierdza Nebekenezer/7lvl/Rubera |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Nikt ważny
|
![]() fajny pomysł zaraz poszperam u siebie w kompie i wkleje tutaj( bo nie ma sensu zakładać nowego tematu dla jednego zdjęcia) fajne zdjęcie
![]() Po prostu Minofarma ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Nikt ważny
|
![]() Tak jak napisałem wcześniej Mino farma "Made in Secura"
Pierwsza farma jakiś kolesi -> to wtedy wpadłem na pomysł zrobienia własnej ![]() ![]() A oto co udało mi się zrobić.. miałem ją powiększyć ale musiałem już wyłanczać kompa tak więc skończyłem tylko na tym: ![]() w sumie było z nich 850 exp ![]() P.S. jak by screeny nie chciały się załadować to sorka bo mam je na interii a to nie jest zbyt dobre źródło :/ w razie czego proponuję spróbować puźniej jeśli ktoś ma ochotę.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |