|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Niegrający
Imię: Jaskier
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 666
|
![]() Nie oglądam tv
![]() P.S. Chciałbym żeby Matka wzięła mi kredyt na Pacc'a ![]()
HolyShit.pl [FFA] 91.203.134.95:27031 www.HolyShit.pl Forum counter-strike 1.6 i nie tylko ! NAJLEPSZA ATMOSFERA Rekrutacja do klanu ON Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Co ma kredyt na PACC, do chodzenia do kafejek?
Różnie to bywa, aczkolwiek niektórzy przesadzają, ale jeżeli ktoś jest dorosły i niezależny, to ma prawo robić co mu się podoba i nie ważne jest, że lubi siedzieć 24 na 7 przed kompem. Apropo tych artów, to nie wiem nie czytałem, oglądałem jedynie to na TVNie, czytałem artykuł z Gazety Wyobrczej (ale to już dawno było) no i ten reportaż z regionalnej TVP i jak dla mnie to to wygląda na typowe szukanie sensacji na siłę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Imię: Jaskier
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 666
|
![]() Przeczytałbyś całą dyskusję byś wiedział..
Cytuj:
![]()
HolyShit.pl [FFA] 91.203.134.95:27031 www.HolyShit.pl Forum counter-strike 1.6 i nie tylko ! NAJLEPSZA ATMOSFERA Rekrutacja do klanu ON Ukryty tekst:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() I wasi rodzice maja racje !! Ta gra malolatow tak wciaga ze zapominaja o szkole , rodzinie , zyciu towarzyskim !!! Powini wam dawac limity tak jak w cafejkach !!
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() O ile dobrze pamiętam to facetka brała kredyt na internet, bo syn przesiadywał dnie (i noce) w kafejce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() A weźcie się wszyscy pozabijajcie i grajcie dalej w tibię. "Bondzicie tacy fajni bo wy jestesicie haj lewele i macie fajne pszedmioty a ja to takich nie mam i jestem nie fajny, bo nie zaryfam nocek!". Swoją drogą ciekawe, ile osób z levelem 100+ nie zarwało ani jednej nocki, aby pograć sobie w tą zrytą gierkę...
Zagrajcie w normalne MMO, a jak jesteście uzależnieni od grafy 2D to chociaż Maple Story... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Wbić 100lvl bez zarywania nocki? Jest to możliwe, wystaczy posiadać sporo kaski i expić 2h dziennie, efekt? 100ed w ciągu 2 miechów. Pozdro
![]() |