|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Co to wogule za wyczyn uciekac przed 1 kolesiem ? nie majac pzta ? i jeszcze przed knightem \o/ ktorego combo w knighta max 400 hp ;d I jeszcze sie manasowac trzeba ... nic pokazales klase ;d
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() WIESZY WYCZYN TO NAUMIENIE SIE ORTOGRAFII |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@UP jezeli kozaki jestsecie to kurwa wyskocz z potionami 18 strong i 3 bp mf kiedy on wali po 100 + kazdy hit a ja bez eq dobrego i dwarve -.- nie zdazylem sie leczyc exura wiec kozaki jestescie tylko w uszach , w dp tez lubie pekowac moze zalozmy klub dp pkers? ja jestem za |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
zgadzam sie ten char mial 70 lvl i 80 i nie chwale sie ze uzywasz Keylogerow ( tibai auto ) pozdro bodziek |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Rahim jestes fajny. Jesli nie widziales ze ten 170 kina byl kilka razy przed nim wiec mogl tam fire bombe rzucic. Wystarczyloby kilka m walli albo molgby go ujebac z samego grana gdyby nie zalowal manasow... Krimkos czy jakos tak nie raz ubilem wiekszego lvla mniejszym. Najbardziej mi wyszlo jak zfragowalem 19 druidem z sama rozdzka 35 ek ktory chcial paymenta na tibii 7.6
Ostatnio edytowany przez Erverse - 10-04-2008 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Uciekanie przed 170ek uciekaniem, w zasadzie fakt, że ciężko ubić 50 najta takim h lvlem, ale nie wiem jak on mógł go wypuścić z molts, co te hotkeye zrobiły z pvp niektórych 'h lvli' ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() ja mam teraz 31 ek ze skillami 74/71 i gdy patrze na takich noobkow którzy mają 50 - 150 lvle bez pacca ze skillami które posiadają 15 lvle to nie wiem już czy się śmiac czy płakac
miałeś farta i tyle ten co cie bił był jakimś noobkiem albo żal mu było kasy na takiego n00ba ziom powinien okladac ciebie z exori hura i blokowac a ten sobie z broni napi**dala po 50-150 i chodzi za twoją dupą na dodatek tamten pan 170 nie używał Haste knight jest raczej do blokowania albo expienia niskim kosztem a nie do PvP jak wspomiał ktoś "Knight Knighta nie zabije" a jak by co to ja nie używam bota tylko makro i trenie z kolegą na monku... a tasker jest raczej dozwolony Ostatnio edytowany przez G17 - 10-04-2008 o 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Lokacja: Liberty
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Na tym servie jestes wstanie uciec 30 levelkiem 200 wiec oczym tu gadac jesli ktos padda i niedaje rady uciec to znak ze jest noob
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Obejrzałem all filmik i ziomek ładnie ucieka, Xend troche za bardzo oszczędzał na manasach...
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
|
![]() Ja tam sie nie dziwie, Xend wiekszosc czasu boci na frost gianatach wiec czego mozna od niego oczekiwac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() |
![]() |