|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Wszystkim tym którzy życzyli mi, twórcy tej gry śmierci, a samemu projektowi upadku, mogą teraz szlochać że ich marzenia nie powiodły się
![]() Projekt ciągle w ruchu i graczy przybywa. Wasze zdanie jest teraz naprawde nieisotone Ave Ja ![]() XD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Przybyłem, zobaczyłem i... się poddałem.
@down: Nie każdy lubi takie coś, ale to chyba nie zabrania mu skomentować? Czy napisałeś gdzieś, że mają być tylko dobre komentarze? To może zrób sondę "Czy podoba wam się to rpg" z dwoma odpowiedziami: Tak i Tak. Jak ktoś skomentuje pozytywnie, to ja mam walić fochy, pisać żeby oszczędził sobie głupich komentarzy, bo są one zbędne? Forum służy do wypowiadania się, a nie podziwiania i prawienia komplementów. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 28-07-2008 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak widzę takie komentarze to naprawdę nie wiem co z tym zrobić. Nie chce mi się udowadniać że są one zbędne, ale cóż. Oszczędźcie sobie głupich komentów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() up2
Może bys napisał CO ci się nie podoba zamiast pisać "zobaczyłem, spie*****łem"? Dziękuję za uwagę. Ja do tego zajrze jeszcze ale chyba nie zagram. Ostatnio nie mam czasu.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co powiedział diabliczek...
Jak wam się niepodoba, to mówcie dlaczego. Mi może się nie podobać wasza gęba, od tak sobie ![]() |
![]() |
![]() |