|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() To ja też się zgłoszę:
Imię: Bill Rasa: Człowiek Taktyka walki/profesja: Magia/Mag Charakter: Odważny, lekkomyślny, gadatliwy, przemądrzały. Cechy szczególne i umiejętności: Czytanie, pisanie, szybkość, wytrzymałość, architekt (przedmioty magiczne, nie domy). Krótka historia: Bill to młodzieniec, który nie zna swoich rodziców. Wychował go wujek, który był surowy. Po kryjomu budował magiczne przedmioty i uczył się magii. W końcu uciekł z domu, miał 17 lat i tutaj właśnie zaczyna się gra ![]() Outfit: ![]() Ostatnio edytowany przez MrEasy - 21-04-2008 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jestem codziennie,troche mało jestem w weekendy alo cóż
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Imię: In'Rag (Pełne: In Arana Wallen Tu Rag (Ale w nicku In'Rag))
Rasa: Człowiek(?) Strategia walki: Głównie walczy mieczem, walczy wg. jego honorowo czyli jeśli on albo przeciwnik zaczynają mieć większą przewagę wycofuje się raniąc wroga gdzieś w nogę najczęściej w mięśnie jakieś aby ten zrezygnował z pogoni za nim. Do poruszania używa magii aby przyśpieszyć bieg czy wydłużyć skoki... Charakter: Ciężko określić... Raz zabije jednym cięciem jakiegoś noob'a który sie mu narzuca, a raz podejdzie do płaczącego dziecka dla cukierka bądź lizaka uśmiechnie sie i pójdzie dalej... Cechy szczególne i umiejętności: Posiada dziwny sposób wrażliwości na magię nie używa żadnych czarów lecz przekazuje ją jego mięśniom i mózgowi przez co jest o wiele silniejszy i zręczniejszy... Krótka historia: Jako dziecko był prześladowany w wiosce za swój wygląd (prawie biała skóra i czerwone oczy) oraz za to że był wrażliwy na magię, już jako dziecko miał siłę pięciu mężów. Pochodził z upadłej szlacheckiej rodziny gdy zmarł ostatni z jego rodziny czyli jego wuj ten przekazał mu miecz. Pewnego dnia w akcie rozwścieczenia wyrżnął cała wioskę oprócz dwójki dziewczynek (jego przyjaciółek, które po tym wydarzeniu zostawił w wiosce pośród samych trupów). Jedyne co zabrał to Cześć Czaszki kapłana który "załatwił" mu te prześladowania, nosi teraz ją na głowie... Outfit: Ostatnio edytowany przez Arashel - 22-04-2008 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() ^^
![]() ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 21-04-2008 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Imię: Artemis Enteri
Rasa: Człowiek Taktyka walki/profesja: Walka dwoma toporami / Łowca Nagród Charakter: Materialista, Małomówny, Cichy, Sprytny. Cechy szczególne i umiejętności: Czytanie i pisanie, urodzony zabójca, Potrafi zastraszać. Krótka historia: Artemis urodził się w Biednej rodzinie. Jego rodzice zmarli gdy miał 6 lat. Na jego oczach, płatny zabójca ucinał głowę jego ojcu i gwałcił jego matkę. Od tego czasu rozpoczął trening w akademii walki. W końcu poznał skrytobójcę Victora Schazaniego. Nauczył się u niego, jak być cichym i niezauważalnym, jak trzymać język za zębami, jak i gdzie zadać cios, żeby zabić a także jak skutecznie obiegać się o swoją nagrodę. Victor nauczył go także najprostrzego czaru, a mianowicie "Jak kamień w wodę". Dzięki niemu mógł nie wydawać odgłosów poruszając się a także nie zostawiał śladów. Jednak w końcu jego mistrz upomniał się o zapłatę. Artemis nie wiedząc co robić, postanowił zabić mistrza. Udało mu się to. Zaczął zabijać za pieniądze. Jego imię sławne jest na całym kontynencie. Zawsze ma w ręku albo pod ręką broń. Kiedyś, kiedy nie miał, inny zabójca upomniał się o jego życie. Artemisowi udało się uciec. Nigdy nie zapomni teg faktu, gdyż Artemis należy do osób, które nigdy nie zapominajął. Jego motto brzmi: "Ojczyzna i Bóg ważni, ale pieniądze ważniejsze". Podobno swój skarb ukrył głęboko pod ziemią. Nikt jednak nie wie czy to prawda. Teraz podróżuje po świecie w poszukiwaniu przygód i PIENIĘDZY. Outfit: http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/tibia3 PS: Kedven Błagam przyjmij mnie o wielki fake'owcu, nawet jak nie na bohatera to jako jakiegoś NPC. Nie patrz na to, że kiedyś się wyzywaliśmy ( już umiem światło i robię lepsze fake'i) A ogólnie to masz fajny pomysł. Dasz dzisiaj wyniki? Z góry dzięki. PPS:Nie wgrywałem na imageshack bo były problemy Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 21-04-2008 o 18:13. |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Down Wiem, już to miałem cytować, ale... to nie jest na tyle tragiczne i oryginalne jak śmierć rodziców, wybacz. @Edit Przepraszam ;( Ostatnio edytowany przez Nadrill - 21-04-2008 o 18:24. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Cytuj:
P.s.: Dobrego wyboru ;] @edit,up: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 21-04-2008 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Sweeper Shadowblade Rasa: Człowiek Taktyka walki/profesja: Miecz/Najemnik Charakter: Niezdolny do jakichkolwiek uczuć wyższych, dość inteligentny, bezlitosny. Cechy szczególne i umiejętności: Oburęczność (głównie walczy mieczem dwuręcznym, więc to nieszczególnie ważne), zacięcie (zawsze dąży do wykonania zadania), niemal bezszelestny chód, cichy bieg. Krótka historia: Od dziecka był trzymany twardo. W wieku pięciu lat przestał właściwie okazywać jakiekolwiek uczucia wyższe. Trzy lata później został wysłany do akademii wojennej. W wieku lat siedemnastu uciekł z niej, bo uważał, że umie więcej niż większość nauczycieli. Dał temu dowód zabijając rektora. Wrócił do domu, gdzie spotkał się z niemiłym przyjęciem. Ojciec wrzeszczał na niego i uderzył go. Nie spodobało mu się to, więc go zabił, po czym odszedł w nieznane. Pięć lat wędrował z krainy do krainy, pracując jako najemnik. Podejmował się każdej roboty i nigdy nie zawalił. Jeśli nie udawało mu się wykonać zlecenia wprost, szukał innej drogi i zawsze znalazł. Nikt nie zna jego imienia, Sweeper to przydomek, który nadał sobie przed pierwszym zadaniem. Tuż przed nim założył także na twarz maskę, która jest teraz rozpoznawana przez niektórych ludzi. Outfit: ![]() (Copyright by me. Kopiowanie bez zezwolenia zabronione. A ja potrafię za to ścigać...) Nie wiem, czy to jeszcze w ogóle jest robione, ale dopisać się nie zaszkodzi. Poza tym lubię sesje.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 21-04-2008 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() tak, tak, jest robione. dzisiaj chyba sie zdecyduje kto bedzie bral udzial. wlasciwie to sam nie wiem xdd
ja tu myslalem ze bedzie pelno szalonych czarodziejow, pol-dzikich gnomow, a tu widze samych mhrocznych.. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() imie: Aven
rasa: centaur (centaury to długowieczna rasa, zyja ponad 300lat) taktyka walki/prof: 2 miecze/elitarny wojownik centaurskiej gwardii przybocznej krola (dawniej)/najemnik(obecnie) cechy szczegolne: szybki( wkoncu ma duzo z konia) czytanie, potrafi nawet w pelnym galopie wykonac silne uderzenia mieczem, ma sklonnosci do picia, a gdy sie napije, rozpetuje awantury.(glownie jak w poblizy sa krasnale) historia: Rasa centaurow pochodzi ze srodka kontynentu, z terenow dawniej nazywanych Arl'kahar(ze starego jezyka centaurow Teren/las centaurow), teraz ta nazwa zniknela z map. Aven urodzil sie w rodzinie, w ktorej mezczyzni od pokolen walczyla u boku krola. niestety, wojna z krasnoludami zakonczyla sie tym, ze centaurow pozostala garstka, a by ratowac swoje tylki wyroszyli na polnoc, wiec teraz zajmoja sie glownie najemnictwem. Out: ![]() zabraniam uzywania tego outa komukolwiek!!! tylko kedven moze go uzyc, na potrzeby tego fake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kedven
Wybierz: X-Zero - bo go lubię! xD Nadrill - Zajebista Historia Dark Alphadron - Zajebisty Out Avios - bo Ci pomogłem w wyborze xD @Edit Nooo, i może Avenlight bo też ma fajnego outa ;] W sumie to nie zaszkodziłoby Ci wziąść 5-6 osób. Byłoby nawet lepiej ;] Ale wybór należy do Ciebie. @ EDIT 4 MINUTY DO WYBORU XD @EDIT 30 SEKUND!!! @EDIT TIME OFF!
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 21-04-2008 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
1minuta do konca!!!! @up Nie podniecaj sie tak! Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 21-04-2008 o 20:03. |
||
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwudziesta :>
Mam nadzieje ze coś z tego będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() KEDVEN NIE ZAWIEDŹ NAS Ja mam propozycję. Żebyś ty podał z 8 osób które ci sie podobają, a my zrobimy głosowanie aż zstanie z 6 i wtedy ty usuniesz tych 2 których nie chcesz.
PS: 20:00 ZACZYNA SIĘ NOWY ROK!!!!!!JEAAAAAA |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hueheh, 20:03 a tu nic
![]() Ale bajer :O xD @Osar_Delving: Jak nie będzie chciał skorzystać z tych propozycji to nie skorzysta, nie? xd @Avios: Ta, tam jedna taka osoba w sumie mogła by być... reszta to tam bez różnicy xD [ironia!] @edit, up: NIE. Bo na 95% będzie "Ty masz być, bo Ciebie lubię!", a nie o to chodzi ^^ Po za tym demokratyczne wybory są do dupy ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 21-04-2008 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() UsuniĘte Przeze Mnie
Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 26-04-2008 o 08:10. |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |