|  22-04-2008, 22:19 | #21 | |
| Guest Posty: n/a |   Cytuj: 
 PS: Fake będzie na podstawie tego Kedvina? Też możemy pisać co chcemy robić? | |
|   | 
|  | 
|  22-04-2008, 22:38 | #23 | 
| Guest Posty: n/a |   pewno mi sie nie uda;< IDE SIĘ POWIESIĆ NA KABLU OD MYSZKI;< Nie mozna jakoś przyszybczyć? Wtedy będę spał albo sms'ował w łóżku Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 06-06-2008 o 16:13. | 
|   | 
|  22-04-2008, 22:52 | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   Możecie łaskawie nie spamować? Co drugi post w temacie należy do jednego z was... @topic Do pomysłu nic nie mam, jeśli autor pierwszego nie oskarży o plagiat, to niech sobie robią. Ja się nie zgłoszę, już w jednej sesji biorę udział. @2down Typowe dla tego forum. Jak ktoś wymyśli coś oryginalnego, od razu powstaje rzesza naśladowców, nie potrafiących niczego zrobić. Ale cóż zdziałać... 
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 22-04-2008 o 23:02. | 
|   |   | 
|  22-04-2008, 22:58 | #26 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 23 09 2005 Posty: 470   |   nie oskarze o plagiat z dwoch powodow: - byloby to nie fair wobec miszy. hyuu (huyy xD) mi powiedzial, ze misza juz kiedys robil sesje, i teraz mi troche glupio, bo wyszlo tak, jakbym skorzystal z jego pomyslu. szczerze - nie wiedzialem o sesji miszy. - jakos w ten projekt nie wierze. ^^ | 
|   |   | 
|  22-04-2008, 23:00 | #27 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 10 2005 Posty: 1,442   |   Cytuj: 
 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126988 Po Miszy ofc też porobiło się klonów... | |
|   |   | 
|  22-04-2008, 23:01 | #28 | |
| Użytkownik Forum |   No,Avios juz 22.00 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  22-04-2008, 23:09 | #30 | |
| Użytkownik Forum |   LOL xD A miało być o 22.00 :> 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  22-04-2008, 23:15 | #32 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 04 2008 Posty: 107   |  xd =] To jutro zaczynamy? | 
|   |   | 
|  22-04-2008, 23:16 | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 10 2006 Posty: 221 Profesja: Paladin Świat: Xerena Poziom: 22 Skille: 53/37 Poziom mag.: 7   |   Buuuu a ja nie zostalem wybrany... zeby by nie bylo spamu powiem ze Wojcio spamuje XD 
				__________________ Fake-.- wait | 
|   |   | 
|  22-04-2008, 23:27 | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   Skoro tak bardzo chcesz kogoś... Imię: Nieznane. Używa przydomku Shellfire. Profesja: Wojownik. Pochodzenie: Nieznane. Charakter: Wkurzający, ale lojalny. Umiejętności: Walka podwójnym ostrzem, niemal nadludzka zręczność, biegłość w unikach i blokach. Historia: Niewiele o nim wiadomo. Jest profesjonalnym zabójcą, choć czasem wynajmuje się do konwojowania lub ochraniania. Jest nieco narwany, lecz zawsze wywiązuje się z zadania. Nigdy nie zwraca się przeciwko pracodawcy. Outfit:  Dodatki do outa:  Miecz złożony, rozłożony, pochwy i pas oraz pozycja przy składaniu miecza. Miecz składa tylko stojąc, więc te cztery pozycje wystarczą. 
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) | 
|   |   | 
|  23-04-2008, 00:31 | #37 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2007 Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem Wiek: 31 Posty: 313 Stan: Na Emeryturze   |   Kolejna sesja RPG. Nie żebym potępiał, ale jedna w zupełności wystarczyłaby. Nie można być oryginalnym?  No, ale coś trzeba ocenić  - Pomysł z tymi paskami życia, many itd. wydaje mi się oklepany. Żadnej inwencji twórczej  - Skoro to ma być sesja, czyli użytkownicy sami będą decydować o tym co robią to po co sam narzuciłeś profesje? - Historia... a)Mapa: Nie podoba mi się! Wygląda jakby na tle zrobionym z kartki namalowana byłą droga i inne elementy w paincie spray'em (o ile tak nie jest...) b)Treść: Nie zostaniesz pisarzem... Rozmieszczenie opisów miejscowości nie pasuje do obrazka. Czasami mieszasz się w wyrażeniach, albo w opisie. c)Ilustracje: Wszystkie tła występowały już we wcześniejszym fake'u. Czyżby zabrakło weny twórczej?  To by było na tyle potępienia z mojej strony, ale jeśli już zdecydowałeś się na takie coś to doprowadź to do końca (o ile sesja morze mieć koniec  ). 
				__________________  Moje fake'i: Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka | 
|   |   | 
|  23-04-2008, 02:44 | #38 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 04 2008 Posty: 107   |  xd To ja idę spać już... prawie 2 w nocy, jak wstanę od razu włączam forum i zobaczymy czy będzie już 1 part. | 
|   |   | 
|  23-04-2008, 07:45 | #39 | 
| Guest Posty: n/a |   OK avios niech będzie. Dam inny outfit i historie w EDICIE! ZAGRZEWAM SOBIE MIEJSCE. Avios! Różowy dlatego, bo to jest fiolet! W gamie kolorów występuje róż i fiolet. A Enteriego nazywali kiedyś purple warrior. No ale cóż... I tAK mnie nie przyjmiesz, gdyż nie umiem robić ładnych outfitów, histrii też za bardzo nie umiem i mam głupie CV. (Nieudany fake, wszyscy prawie mnie nie lubią i dupa). Ale dam Edita, może przyjmiesz. @Dark Alphadron Robisz Zajeb**** outfity   @Avios. Mam nadzieję, że prolog nie będzie jak u KEDVENA tylko niewiem, jakiś w karczmie czy cuś. I dużo szczegółów dawaj. Np. że jekaś torba(lol) czy klejnocik leży... Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 06-06-2008 o 16:14. | 
|   | 
|  23-04-2008, 08:26 | #40 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 23 09 2005 Posty: 470   |   tak na marginesie. wydaje mi sie, ze wybierajac tych graczy, nie masz zadnych szans na powodzenie ; ] | 
|   |   |