|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() Szkoda ze tak malo komentarzy.
Valoth dawaj swoje ss ![]() btw. pan 'tata' od dzis rowniez daje z nami sski ;* 2 zdjecia odemnie. Ostro było ![]() ![]() dzis padlem na kicku przez beholdera ale nie poddaje sie, odrobiłem wszystko i o to adv: ![]() Pozdrawiamy
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe moj rl ma takie same, ale dopiero mi powiedzial jak zalozylem se chara amg ;p
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Lvlki
![]() ![]() ![]() ![]() "hunt" ^^ ![]() Loocik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niewiem kogo chcesz okreslic mianem boterow ale mniejsza z tym...
wg mnie boter to jest osoba ktorej char jest 24/7, osoba ktora ma na celu pozyskac w pizdu kasy/lvl/skill itp... ja uzywam bota do zbierania kasy i przeliczania exp/h >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
Czyli jestes tak czy owak botterem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz lolu
![]() nie było mnie przez weekend ( co teraz bedzie sie zzdarzac regularnie) to dodam kilka fotek dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cycow sie nie dalo ruszyc ;p na szczescie przyszedl jakis 26 druid i pomógl ![]() pozdrawiam i komentowac !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Fajny trap ;S
P.S. Po ile chodiz u was Medusa Shield? Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 02 2008
|
![]() Krew mnie zalewa jak ciota pisze, że on bota uzywa.. Jego sprawa..
I PISAŁ JUŻ, ZE UŻYWA I NIE LINCZOWAĆ GO I MORDA TERAZ -.-' @topic gz ;PP lolus ty ciskasz ze pozazdroscic bemo gz dista i lvla 20 ;P more more |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() mała zmiana planów gram na iridii też pvp i od dziś bede tu wklejał zdjecia z mojego kiny.
do pon. mnie nie bedzie wiec nie czekajcie na sski ![]() ![]() ![]() tu mały fuks bo miałem wychodzić: ![]() ![]() i ogolne staty ;d ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |