|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myreda Marcon
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
|
![]() Cześć, ostatnio miewałem brak czasu i chęci na grę, jednak dzisiaj dobiłem 35 lvl i poszedłem na pare questów. Dzisiaj będzie jeszcze crusader helmet quest, ale ss'a wstawie jutro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ^^' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Hi! Postanowiłem zmienić wystrój moich zdjęć na bardziej "RPG'owy" ![]() Po długich godzinach spędzonych w czeluściach jaskiń udało mi się wydostać i udać do miasta. Tam zobaczył mnie pewien silny mężczyzna ubrany w strój zabójcy. Zaoferował mi tarcze którą sam nazwał "Guardian Shield". Ponieważ wydawała mi się solidna jak na swoją cenę, kupiłem ją. Teraz będę ja nosił zawsze ze sobą! ![]() Kiedy powróciłem do jaskiń aby zabić kilka czerwów moim oczom ukazali się dziwni ludzie. Nie odpowiadali na moje pytania i atakowali potwory które ja próbowałem zabić! Toż to bezczelność! Mogliby choć trochę się uspokoić. No ale trudno... Udało mi się zdobyć tylko kilka marnych złotych monet. ![]() W końcu musiałem się położyć. Pomyślałem że nie ma sensu męczyć się z tymi maniakami i wrócić do miasta. Dobrze że pewien przemiły pirat na którego wszyscy mówią "Wujek" miał jedną wolną prycz! Przespać się... o tak... sen... ![]() Żegnam Was! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Imię: Myreda Marcon
|
![]() Elomcia ;] Odpocząłem sobie od grania w tibie, więc teraz koniec lenistwa - musze podbić pare lvl ![]() Crusader helmet quest, dzięki ek ziom za czyszczenie : ![]() ![]() Ostatni lvl : ![]() I moje aktualne eq, troche słabe przez te deady, jednak myślę że po Of quest będzie lepsze ![]() ![]() Pozdrawiam ^^ |
![]() |
![]() |