Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-05-2008, 21:11   #21
durel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
najlepiej idź się powieś
Bardzo sie popisałeś, normalnie sie pójdę powieszę na serio.

Co do tematu to można zamknąc, bo już wiem jak będę grał ( o ile znajdę chęc na gre )
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem

Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s
durel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-05-2008, 22:09   #22
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

jeżeli moge coś wtrącić

przeprowadziłem z kumplem doświadczenie. zrobiliśmy 2 nowe postacie na świecie non-pvp(niema znaczenia) więc chcieliśmy sprawdzić kto szybciej od 8 lvl wbije lvl 60. więc ja postanowiłem skillować do skilli 75 a on wogóle nie skillując, expił. więc po kilku(nastu) dniach gry stwierdziliśmy że niema Żadnej różnicy w discie na 60 lvl ponieważ kiedy ja wbiłem ten lvl miałem skille 86 dist a kolega 85. shield oczywiscie miał mniejszy ale to sie u palka nie liczy aż tak bardzo

Reasumując: w tym momencie jak stwierdził ktoś wyżej, tibia to taki mały ots. możesz nie skillować wogóle i wolniej wbić expa, lub stracić czas na skillowanie i odrobić czas na expieniu.

jerrry..
stary 10-05-2008, 22:44   #23
rafi.praga
Użytkownik Forum

rafi.praga's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2008

Stan: Usunięty
Domyślny

Ja osobiście jestem za skilowaniem... Na każdym charze jakim posiadałem zawsze skilowałem do wcześniej zamierzonego skila. Wydaje mi się że lepiej jest jednak poświęcić trochę czasu. Ja na swoim paladynie skilowałem od 8 lvl i miałem 80/70 na 19lvl Obecnie mam 91/72 bo było 'małe' PG no ale znów skiluje, tym razem do 95/80 ^^
stary 10-05-2008, 23:26   #24
milibi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
jeżeli moge coś wtrącić

przeprowadziłem z kumplem doświadczenie. zrobiliśmy 2 nowe postacie na świecie non-pvp(niema znaczenia) więc chcieliśmy sprawdzić kto szybciej od 8 lvl wbije lvl 60. więc ja postanowiłem skillować do skilli 75 a on wogóle nie skillując, expił. więc po kilku(nastu) dniach gry stwierdziliśmy że niema Żadnej różnicy w discie na 60 lvl ponieważ kiedy ja wbiłem ten lvl miałem skille 86 dist a kolega 85. shield oczywiscie miał mniejszy ale to sie u palka nie liczy aż tak bardzo

Reasumując: w tym momencie jak stwierdził ktoś wyżej, tibia to taki mały ots. możesz nie skillować wogóle i wolniej wbić expa, lub stracić czas na skillowanie i odrobić czas na expieniu.

jerrry..
ta moze i tak ale tobie duzo wygodniej sie expilo ;] i duzo mniejsze straty

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania