|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Co do tematu to można zamknąc, bo już wiem jak będę grał ( o ile znajdę chęc na gre )
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() jeżeli moge coś wtrącić
przeprowadziłem z kumplem doświadczenie. zrobiliśmy 2 nowe postacie na świecie non-pvp(niema znaczenia) więc chcieliśmy sprawdzić kto szybciej od 8 lvl wbije lvl 60. więc ja postanowiłem skillować do skilli 75 a on wogóle nie skillując, expił. więc po kilku(nastu) dniach gry stwierdziliśmy że niema Żadnej różnicy w discie na 60 lvl ponieważ kiedy ja wbiłem ten lvl miałem skille 86 dist a kolega 85. shield oczywiscie miał mniejszy ale to sie u palka nie liczy aż tak bardzo Reasumując: w tym momencie jak stwierdził ktoś wyżej, tibia to taki mały ots. możesz nie skillować wogóle i wolniej wbić expa, lub stracić czas na skillowanie i odrobić czas na expieniu. jerrry.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Stan: Usunięty
|
![]() Ja osobiście jestem za skilowaniem... Na każdym charze jakim posiadałem zawsze skilowałem do wcześniej zamierzonego skila. Wydaje mi się że lepiej jest jednak poświęcić trochę czasu. Ja na swoim paladynie skilowałem od 8 lvl i miałem 80/70 na 19lvl
![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|