|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ciekawe ciekawe
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
![]() mówisz, że nie robisz tego na podstawie anime, a jednak można się doszukać wielu podobieństw, już do samego naruciaka...
1. Akihito... wykreślmy kilka literek i mamy... Ahito, co nie wiem dlaczego kojarzy mi się z naruto... (ewentualnie innym anime) 2. wątek pacza jest prawie identyczny do wątku naruta... naruto także był sierotą , po napadzie demona (w tym wypadku jest to jakaś tam banda...). naruto także mieszkał sam w ciasnym mieskzanku, i także miał fioła na punkcie hentai... ;P 3. wytłumacz mi, dlaczego te misje, i miejsce gdzie sbyła ona przykazana kojarzy mi się z drużynami z naruta i hokage?? -.- 4. ktoś już zauważył "jeny"... mógłbyś chociaż wymyśleć swoją walutę. byłoby to ciekawsze, a nie zwracałoby tak uwagi na powiązanie z anime ;P może nie chciałeś robić tego na podstawie anime, ale chyba niezabardzo ci wyszło... ;P do samego fake'a nic nie mam, ale nie mów że fejk nie ma nic wspólnego z anime... ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Nie oglądałem wszystkiego ale mam 1 zastrzeżenie - niektóre teksty trudno sie czyta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() "Nie wiem co masz do hentai"
*kropelka" uheheeh xD za kropelke masz 11/10
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() No naprawdę warto było czekać i cieszę się, że wystąpiłem już w pierwszym odcinku (w końcu gram tu twojego najlepszego przyjaciela tak jak jest w rl ^^]
Bardzo fajne i pomysł z kropelką już w ogóle 10/10. @Skarbonka Akhito- Wiesz imię Pedziej nie za bardzo by tu pasowało, więc wpisałem w wikipedi "japońskie imiona" czy coś takiego i tam je znalazłem. I słusznie, że pacz daje kwestie takie jak Shikamaru, bo też w ten sposób do niego mowie. @edit @down U paczka raczej nie da się tak żeby nie było chociaż kruszynki z naruto ; P
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 13-05-2008 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() mi tam fejk się podoba, jednak musisz przyznać że coś z naruta ma ;]
na razie 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Primo - skatuje, nie zkatuje. Secundo - tę quasi-kropelkę na dziewiętnastym mogłeś sobie darować. Tertio - w mieszkaniu hentai maniaka nie ma schodów. To te najważniejsze (w moim mniemaniu) błędy. Było tam ofkors kilka ortografów, ale nie chce mi się wymieniać.
PS. Czemu w łóżku leży facetka? =]
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Ta osoba na lozku to facet (tzn. takiego mialem w swoim arsenale) xD @skarbonka 1. Niewiem z jaka postacia z Naruta kojazy ci sie imie Akihito (chyba ze z jakas postacia z fillerow, ale watpie). Poza tym nie ja dawalem taka nazwe ale Pedziej podczas rekruty ![]() 2. Taaa jest sierota ale ma zupelnie inna przeszlosc niz Naruto. Tak samo moge powiedziec o innych historiach bo takich jest wiele... 3. To juz twoje skojazenie. To nie jest jeden kage ktory wydaje polecenia tylko cala rada. Zreszta reszty dowiesz sie w next partach o co chodzi. ;p 4. No tja racja. Tu musze przyznac ze nie mialem pomyslu z waluta xDDD Btw. Zeby nie bylo ze sie wyklucam (bo zaraz ktos przyjdzie i mi tak powie =.=), ja tylko wyjasniam co o tym mysle. Oczywiscie to jego zdanie i nie mam nic przeciw. ;] Pzdr for all. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 14-05-2008 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cholera, wybaczcie że tak post pod postem, ale...
Cytuj:
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() @dark alphadron
1. faktycznie, było to w francuskim "Galactik football". Dzięki za poprawienie. 2. był to chyba odcinek drugi, w którym naruto uczył konohamaru sexy no juutsu... 3. wypisawałem tutaj elementy, które kojarzyły mi się z narutem. skojarzyło mi się to z odcinkiem, w którym była podobna rada... ;P 4.wiem, że jest to prawdziwa japońska waluta. wiem coś o tym kraju. -.- po prostu napisałem, że zwraca to uwagę na powiązanie z anime... @down przepraszam. nie zrozumiałem czegoś... do czego miałbym się dopasowywać?? :/ i nie piszę że wszystko jest z naruta, tylko wypisałęm te rzeczy, które z narutem mi się kojarzą... ;/ Ostatnio edytowany przez Skarbonka - 14-05-2008 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Na moje Skarbonka po prostu chcesz się "dopasować" i piszesz ,że wszystko jest z Naruto.
A to,że wiesz jaką Japonia ma walutę.. Łaa...Zostań mym guru! A co do Fake-Za bardzo bezmyślnie naśladujesz Japońską kulturę.Zrób własny świat nie wpychając tam NIC z kultur wschodu bo tak to tylko parodia Ci wychodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podoba mi się, sklejka, teksty, fabuła trochę jedzie narutem, no ale skoro to nie jest zamierzone. Wogóle to chciałbym robic fake'i tak jak ty, a nie jakiegoś terminatora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() Hentaie xD
hmm szczerze to naturo tu wiele nie czuć (poza imionami) ale jeśli chodzi o potęzny artefakt z minionych czasów to chyba będze nutka władca pierścieni ![]() Hmm 9/10 "Zamilcz.. to się już nie potwtórzy" ten Pacz to jest jakiś przywódca Akihito że mu tak rozkazuje? może lepiej zamknij sie czy coś...
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Naruto + Bleach ? =] podoba mi się
jak narazie błędów takowych niema i ogłónie fajnie sięwszystko dzieje ;P chce więcej! 4+/6 =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
-niema mnie ; p -czy oni skaczą z miejsca na miejsce? +outy +ciekawy teren + twojej duszy!,az prosi sie powiedzieć twojej dupy! xD +króliki 4/6~~8/10
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Giniesz. Obiecałeś, że w tej części się pojawię!
Fake nie jest zły, ale bardzo dobry też nie jest. Sklejka porządna, ozdobniki w postaci królików niezłe... ale emotki przedstawiane napisami i ortografia psują wrażenie. Wyższe stany średnie.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Poland/LbN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Undead'Sword fighter
Świat: Candia
Poziom: ~90
|
![]() Zawalisty temat ;o
Ostatnio edytowany przez MyGirlIsRocks - 02-06-2008 o 17:59. Powód: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Odcinek IV - Ciecie wroga!
41 ![]() 42 ![]() 43 ![]() 44 ![]() 45 ![]() 46 ![]() 47 ![]() 48 ![]() 49 ![]() 50 ![]() 51 ![]() 52 ![]() 53 ![]() 54 ![]() 55 ![]() 56 ![]() 57 ![]() 58 ![]() 59 ![]() 60 ![]() 61 ![]() 62 ![]() 63 ![]() 64 ![]() 65 ![]() 66 ![]() 67 ![]() 68 ![]() 69 ![]() 70 ![]() 71 ![]() 72 ![]() 73 ![]() 74 ![]() 75 ![]() 76 ![]() Prosze o wiecej komentarzy jesli mozna ;p |
![]() |
![]() |